Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Real vec na nuli. Svaki sledeci gol donosi plus. Ajmo, ajmo :D

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Petarda 40 min pre kraja  :thumbup:

Zna Gli :)

Znam i ja :)

• Author

Posrecilo se i kod mene. Udjose oba tiketa i 6+, 7+ na Realu.

Jebeni Turci :isuse:

Real 8 od 8. Jebao sam planetwin365 :D

Jebao sam planetwin365 :D

+1

sve sto sam odigrao je doslo. Hvala Wolfsburze. I PSV. I Real.

Edited by Kanzas siti zez

Real 8 od 8. Jebao sam planetwin365 :D

Ja od 12 tiketa pogodio 10,da je jos Malvo dao gol imao bi svih 12 :)

Zli nadam se da si uzeo kintu. Bravo za rezon.

Uzeo i pre a i tokom meceva, kad sam svratio posle teretane pa peglao uzivo. Gadjao na 0:0 da CSKA daje prvi gol, pa kad je PSV izjednacio roknuo da Mancester daje cetvrti, pa posle igrao obe da pada po jos jedan gol i sve doslo :D Igrao uglavnom sve po 500-1000, platio kevi za krecenje 7000 i uplatio na racun da vitlam Indijanu veceras uzivo protiv mrskih mi Voriorsa, da se zanimam preko noci :D Moram cesce igrati fudbal, nekad je sve tako lako predvidivo, majku mu..

Gli da probamo sutra golove ,Dinamo-Bajern mozda padne opet 7+

Iskreno, vise volim da vijam golove tamo gde mislim da obe ekipe mogu da prangijaju, mada nije iskljuceno da na Bajernu bude slican scenario kao na Realu veceras.. Treba prespavati i sutra namirisati nove seme i kombinacije, a i NBA i NHL vece je pred nama :D

Ibaka minus poeni. Igra protiv Rendolpha i Gasola. A nece imati mnogo lopti dok Durant i Westbrook ne uzmu svoje suteve

• Author

Fudbal 2/2, NHL 2/2, prodje i kombo tiket, 6+, 7+ na Realu, te prateci NHL tiket. Izgledalo je da CL nece doneti mnogo toga dobrog(osim Reala), no sve se okrenulo u zavrsnih 15 minuta. Real 8-0. Galatasaray i Astana taman koliko treba. Gomila promasaja na PSG-Shakhtar i gol Ibrahimovica za prolaz u 86. minutu. Srecom te je CSKA poveo, te je PSV morao napasti, pa je i to proslo. NHL sam dobro odabrao, oba meca nisu mogla lakse otici u over. Na pratecem su Kingsi kasno izjednacili, a zatim su i ostale stvari prosle. Tesko je naci manu ovakvom danu, proslo je bukvalno sve sto je bilo bitno.

Fudbal

Dynamo Kiev-Maccabi Tel Aviv 3+

Dinamo Zagreb-Bayern 3+

Olympiakos-Arsenal 2+

Leverkusen-Barcelona 2+

Petrolero de Yacuiba-Bolivar 3+

Nacional Potosi-Blooming 3+

Kvote, 1.52, 1.61, 1.43, 1.52, 1.61.

Dynamo Kiev pobedom ide u top 16, te ocekujem da odigraju ozbiljno, protiv dosta slabije ekipe. Bayern nece biti kompletan veceras, mada mi se svidja sto Neuer nece biti na golu, mozda i Dinamo zabije. Ocekujem opusten mec i naravno golove. Arsenal juri dva razlike, zato i 2+; dok Barsa nije tako efikasna u gostima. Bolivar uprkos neprijatnom porazu kod kuce i dalje ima sanse za titulu. U gostima su dominantni, pa i danas mislim da ce od starta krenuti jako. Nacional Potosi standardno.

Prateci tiket, Chelsea P/KX, Roma 2P1+, Valencia P/KX, Arsenal P/K2, Zenit P/KX, Bayern P2+, Dynamo Kiev P1+, Barcelona P1+. Kvota 46.86.

NHL tiket, Montreal w1, San Jose 5+, Pittsburgh 5+, NY Rangers w2. Kvota 7.17.

NHL strelci, Pacioretty, Pavelski, Malkin, Nash, D. Sedin. Sistem 3/5.

NBA tiket, Chicago H2(+6.5), Houston >210.5, LA Clippers w2. Kvota 3.64.

Sad gledam malo Ligu sampiona: ukoliko Dinamo K. dobije, Celsi mora da pobedi za prolaz, a Portu je dovoljno i nereseno ali za drugo mesto u grupi. Arsenal mora da pobedi sa dva gola ili sa 3+ datih golova. Roma pobedom sigurno prolazi. Gentu treba pobeda protiv Zenita koji je zavrsio posao (kvota oko 2.30, tesko je odoleti).

Sta igrati? :ceskasepoglavi:

Edited by Nesh