Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Cini mi se da ova ggIVggII igra, nije losa za pravljenje vecih kvota. Englezi i Skoti mi deluju idealni za to. U subotu sam bio blizu. Juce je bila dosta manja kvota(oko 43), ali su na Hertha-Hoffenheim zakazali. Moracu da odigram i poneki 4+, na ovim tiketima, kako bi se sve uklopilo, posto veliki favoriti cesto ne prime gol.

Posted

Cini mi se da ova ggIVggII igra, nije losa za pravljenje vecih kvota. Englezi i Skoti mi deluju idealni za to. U subotu sam bio blizu. Juce je bila dosta manja kvota(oko 43), ali su na Hertha-Hoffenheim zakazali. Moracu da odigram i poneki 4+, na ovim tiketima, kako bi se sve uklopilo, posto veliki favoriti cesto ne prime gol.

Gde igraš to i kolike su kvote otprilike?
Posted (edited)

Za sada ovu igru nadjoh u Mozzartu i Meridianu. Kvote idu od 1.90, za bas verovatne stvari(Brechin u subotu npr.), do 2.30, za meceve gde su kvote za golove nesto vece(Port Vale-2.30, Peterborough-2.25, takodje od pre 2 dana).

Ocekivao sam da ce u Meridianu biti vece kvote, kao sto je obicno slucaj za 3+ i vecinu standardnih igara na golove, no prevarih se. 

Uporedicu i sutra, kada kod Engleza ima nesto vise nizeligaskih meceva, ali vec videh u Meridianu 1.60-1.70 kvote za pojedine parove, sto je preterano nisko. Mozda ovo ima u jos nekoj kladionici, no za sada ne nadjoh.

Kod onih liga, gde goleade nisu tako ceste(poput Brazila), je i prosek kvota veci, 2.60-2.80.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

GGI V GGII ima i u Socceru ( evo, na primer, za Getafe - Rayo je kvota 2.30, a za U. Concepcion 2.20; dakle, u ovom slucaju manje nego u Mozzartu (2.40, 2.35)).

Edited by Nesh
Posted

to moze da izrodi vece kvote ako ga igras kao dva znaka, t.j. 2 kombinacije. ako udje u prvom, kvota je znacajno bolja... da ne govorim ako su oba poluvremena gg.

Posted

To stoji, no na 6. paru je to vec previse kombinacija za moj ukus. U subotu sam sa 9 parova napravio 830 kvotu(plus bonus). Meni su dovoljne i ove kvote oko 2, posto je ovo igra na srecu, u svakom slucaju.

Posted (edited)

Na jednom tiketu imam X na Alborg, na drugom 3-4 i Alborg daje gol za 3:2 u 98. minutu.  :mad:

Branio sam, doduse, nesto sitno uzivo na kvotu 3 ali ipak  :mad:

Edited by Nesh
Posted

To stoji, no na 6. paru je to vec previse kombinacija za moj ukus. U subotu sam sa 9 parova napravio 830 kvotu(plus bonus). Meni su dovoljne i ove kvote oko 2, posto je ovo igra na srecu, u svakom slucaju.

to svakako, ovo moje vazi kad se igraju 2-3 para.

Posted

Steta sto Timmy nije igrao na Jong psv i Ajax,pogodio bi bar 5 tiketa.

Posted (edited)

Miljenko, falio gol kod Kaljarija. Steta.  :(

Kod mene proso hatezejac:

htz.png

Edited by Nesh
Posted

Lepo. :)

Uklopice se jednom. Bila je dobra sansa u 91. minutu za Ascoli, no nije se posrecilo.

Prosla mi je ova 2+ kombinacija, pa se ne bunim.

Posted

In play,Quilmes - Olimpo Blanca, 1st half over 0,5 @2,05 3u bomb

Posted

juznoamericanci ubili ovo kolo. izmedju bolivije, paragvaja i cilea, mozda su 2 utakmice bile sa manje od 3 gola.

Posted (edited)

parker over 13.5. daje bar 17 poena kada fali 1 ili 2 od glavnih igraca iz ekipe ove sezone.

probacu jos minnesota over 52.5 prvo poluvremen vs sixersa.

i u socceru drummond over 17.5.

Edited by 189-
Posted

Uvaljase braca Paragvajci nedostajuci zgoditak u 87. minutu. Sve pohvale naravno i nizozemskoj mladezi! 

tras.png

tras.png

:)