Nesh Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Na kraju sam odigrao: Srbija X 3.15 S. Irska 1 2.35 Rumunija D2+ 2.10 Poljska X2&2+ 2.15 Soccer ( manja je kvota na S.Irsku, ali tamo ima X2&2+), ukupno 33.42.
Miljenko Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Poluvreme 3-0. Domacin drzi loptu u nastavku i krene u napad tek kada ceo stadion pocne sa zvizdanjem.
Cash Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Uvalise pred kraj 4.gol skandal bi bio da si to promasio.
Nesh Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Na kraju odigrah i jedan "realan" tiket za svaki slucaj: :) Edited October 8, 2015 by Nesh
Nesh Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Sve u svemu, dobar dan juce. Prosao i americki: :)
Miljenko Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 (edited) Fudbal 1/3, MLB 0/1, NHL 0/3, prosao je i miks tiket. Fudbal nije mogao gluplje od ovoga. Georgia je jedva prosla 4+. Germany se obrukala. Ne bih ni sa vinerom provukao ovaj tiket. Kako je Ethiopia izgubila protiv "Tome", nije mi jasno; kasnije je sve proslo. Price se nije proslavio. Tu treba dodati i ne bas sjajno izdanje napada Toronta, te je prolaz bio nemoguc. NHL nije krenuo kako treba. U Tampi ne pada gol u trecoj trecini. St. Louis je mogao odigrati bolje, mada sam to mogao odigrati u fiksu. Moj Pittsburgh ne daje gol protiv Starsa, neverovatno. Jedino je dobro sto je Boston izbegnut u singlu, ali je zato na njemu pao prateci tiket. Jedan od onih dana, kada skoro nista ne dodje kako treba. Eventualno sam mogao provuci jedan NHL tiket; ostalo su bili neizbezni padovi. Fudbal Moldova-Russia P/K2 Slovakia-Belarus w1 England-Estonia 2+ Liechtenstein-Sweden 2+ Spain-Luxembourg 3+ Switzerland-San Marino 4+ Kvote, 1.46, 1.70. Mrzim reprezentativne meceve. Fiks retko kada i dolazi dobro, no kod njih ni golovi nisu za igru obicno. Russia i Slovakia imaju bitne meceve, protiv dosta slabijih rivala, pri cemu potonje odigrah opreznije. Par duela jakih ekipa, sa totalnim autsajderima odigrah na golove; uz jedan siri sistem, ako se raspucaju(bez Sweden). MLB LA Dodgers-NY Mets 1 (Kershaw-Jacob deGrom) Kvota 1.50. Kershaw, 6-0, 1.34 ERA, protiv Metsa. U sezoni, 16-7, 2.13 ERA. Jacob, 0-2, 3.66 ERA, protiv Dodgersa. Ukupno, 14-8, 2.54 ERA. Kershaw kod kuce, 11-3, 1.67 ERA; nocu, 13-5, 1.97 ERA. Jacob deGrom na strani, 8-4, 3.09 ERA; vecernji termin, 8-6, 3.44 ERA. Forma, Kershaw, 2-0, 1.53 ERA; Jacob deGrom, 1-1, 4.20 ERA. Kershaw je je nasao svoju prepoznatljivu formu, u drugom delu sezone. Na poslednjih 10 startova je samo 2 puta dopustio vise od rednog poena. Starter Metsa je imao samo 2 "ispada" u istom intervalu(po 6 runova), inace je i on u finoj formi. Meni napad Dodgersa ne deluje previse ubedljivo, no mozda se pokazu u doigravanju. Kershaw i Greinke su kljucni za playoff nade Dodgersa i od njih i ja ocekujem puno. Tiket za pracenje, Toronto 1, Kansas H1(+1.5), Chicago Cubs H2(+1.5). Kvota 3.31. NHL Detroit-Toronto w1 NI Islanders-Chicago 4+ Los Angeles-Arizona w1 Kvote, 1.48, 1.59. Red Wingsi su trenutno bez Datsyuka(fale i Helm i DeKeyser, ali ce se oni vratiti do kraja meseca u tim), koji se oporavlja od povrede, no Toronto deluje preslabo i za ovaj sastav domacina. Opreznih 4+ na Islanders-Blackhawks, te probah pobedu Kingsa, nakon debakla na otvaranju sezone. Prateci tiket, Magnitogorsk w1, Salavat w1, Kosice w2, Sparta Prague 5+, Salzburg 5+, Eisbaren 5+, Munich 5+, Zurich Lions 5+. Kvota 11.01. Edited October 9, 2015 by Miljenko
Moća Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 CSU Sibiu(+6.5) - Steaua Bukurešt H2 SIbiu je prošle nedelje pobedio Temišvar koji se raspao i jedva skrpio tim za tu utakmicu. Do raspada Temišvara Sibiu je bio najslabija ekipa u ligi a sada su drugi najslabiji. Steaua je glavni favorit za osvajanje prvenstva i najviše su para uložili. Neočekivano su kiksnuli u prvom kolu kod kuće od Oradee tako da sada moraju da vade fleke i pobeda se ne dovodi u pitanje.
Nesh Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Kaci predloge dok si on fire. Pa eno okacih onaj tiket sa 4 utakmice, prosle samo dve. Nece kad se okaci nikako. :( Bezbol Houston sam i planirao da igram, a Coltse bih verovatno igrao u kombinaciji sa overom, ali kad su preterali sa kvotom zbog izostanka Lucka, odigrao sam samo dvojku.
John Coltrane Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 CSU Sibiu(+6.5) - Steaua Bukurešt H2 SIbiu je prošle nedelje pobedio Temišvar koji se raspao i jedva skrpio tim za tu utakmicu. Do raspada Temišvara Sibiu je bio najslabija ekipa u ligi a sada su drugi najslabiji. Steaua je glavni favorit za osvajanje prvenstva i najviše su para uložili. Neočekivano su kiksnuli u prvom kolu kod kuće od Oradee tako da sada moraju da vade fleke i pobeda se ne dovodi u pitanje. Opet ti sa dojavama
Timmy Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Meksikanci Monterrey-Puebla: GG3+, GG4+, 1&3+, 1&GG, 1&4+, 5+. prvoGG, GG. Fine kvote, zato sam i igrao, ali na sitnije. I nek bude skromnih 2:1 bicu zadovoljan :) Sad cu da dodam i 2:1 tacan rez, kad ga vec pominjem :D
Nesh Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 (edited) Namirisao sam dobro Metse, prosla dva nocna: :) Edited October 10, 2015 by Nesh
Recommended Posts