Zli Gli Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ja ne znam koji se meni kurac desava. U januaru i februaru nisam mogao vola da ubodem, mada sam tad vise forsirao tiketa sa mnogo parova pa to i nije cudno. Sad sabijam a i kenja me opasno, svasta mi prolazi ovih dana. Igrao 500 na kombinaciju X2 i 3+ na Real (2.75) i H1 -1 na Dortmund (2.12), proslo uz dosta srece i uz pomoc brata sudije sto je iskljucio Nanija. Imam i neki kombinovani tiket na kojem cekam Seltikse za 2 hiljade ali nisam hteo da rizikujem pa sam branio keca za 500 po kvoti 2.10, da uzmem bilo sta, a ostao mi je i ovaj za zajebanciju:Sakramento - Denver <223.5Oklahoma - Lejkersi <214.5Vasington - Boston X2Detroit - Kolorado W1Florida - Vinipeg 1XCikago - Minesota W1 (morao sam navijacki, iako svi cekaju prvi poraz :D )Andrea Petkovic - Puig 1
Segundo Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Sudija Turcine, napusi se...Dortmund kmb 1,2+I (3,7) i MU X-1 (6,5)... izbio mi covek 70e iz dzepa. Skoro nisam tako ispizdeo zbog neke sudijske odluke kao zbog ove sinoc.
Cash Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Sta mislite za danas NBA: Minnesota-Washington 1, jel igra Pekovic zna li iko??I ovo mi mirise na 2: Cleveland-Utah
Miljenko Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Odličan dan. Boston vodio 3-0 i otišao u OT, Los Angeles gubio 4-1, a zatim dobio u regularnom. Tu sam valjda na nuli, kada je o sreći reč.Danas:Grupa ABrooklyn 2LA Clippers 1LA Lakers doh2(+1.5)Baboš fixAnaheim w1Grupa BFluminense 2+Toluca 2+Toronto 0-5Calgary 0-5Kuznetsova 9- 1.setBurdette 9- 1.setUtah dop>194.5Phoenih dop>189.5Golden State dop>217.5Houston dop>218.5Lakersi bi morali da dobiju i na nekom gostovanju. Ovde bi trebali da imaju realnu šansu za to. Da se ogradim ipak dodatnim hendikepom.Brooklyn i Clippersi, bez hendikepa, deluju kao dobar izbor.Prvi dabl overa deluje verovatnije. Nisam hteo da singliram Golden State over, pa i to vezah.Ducksi su za klasu bolji tim od Coyotesa i vreme je da ih dobiju ove sezone.Baboš u usponu. Ima 3-1 medjusobni skor protiv Larsson.Manje gemova prvi set na izrazite favorite, ali za oprezniji ulog.
Cash Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) Miljenko poslusao sam te za Anaheim gledaj da prodje :thumbup:Igro sam i drugi tiket na kome so Lakersi, Clipersi i Dallas-Houston manje od 222,5 koseva. Vreme je da ovaj Houston malo oladi od stotke <_< Edited March 6, 2013 by Cash
Nesh Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Nisam stigo nista da odigram. So,pada Chicago. Ili ne?
Zli Gli Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Prosao mi glavni dubl sinoc, H2 +9 na Boston (poklon, ne znam ko pravi te kvote i hendikepe ali hvala mu) i Dalas 1. Zato zelim da se najebem majke kladionici jer su blokirali Toronto pre nego sto sam hteo da odigram pa sam uz Boston 2 po kvoti 4.5 vezao Vasington 2 a ne njih, i naravno poduvao, a na tiketu od 6 parova sam pogodio 5 dobrih kvota i pao na jebenu Atlantu manje od 189 poena, otisli olosi preko 200...
zoki Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 I ja posle duge pauze prosao, isto dubl - Indijana minus i LAL H2.. Imao i drugi - Lebron manje od 27 (dao 26) i Karmelo manje od 29, nije igrao pa je manji dobitak ali se ne zalim Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Miljenko Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Korektno. Prva grupa 3/4, druga mogla i bolje. Neocekivani minus na Golden State-Sacramento, dobro je sto nisam singlirao. Na kraju minimalni plus. Ne bunim se, Lakersi gubili 20 i kusur, Brooklyn kilavio.
Moća Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ajde Miljenko stavljaj hokej da zaključujem tiket za danas :)
ZokiAsov Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1232-4806445-1063
Miljenko Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Danasnji izbor:Grupa AAnzhi w1Tottenham 2+Boston w1Pittsburgh 6+Detroit w1Grupa BNY Islanders 6+Washington w1Tampa w1Vancouver w2Oklahoma w2(NBA)Tomic fixAnderson fixPaire fixHampton fixSvi timovi koje igrah na viner, imaju odlicnu tradiciju, protiv vecerasnjih protivnika. Capitalsi i Tampa mi ne ulivaju preterano poverenje za fix, pa idu u drugu grupu. Columbus se malcice probudio, pa i Canuckse igram vezano, sa Oklahomom. Rangersi protiv komsija retko igraju "zatvorene meceve", ali da ih ne forsiram.Boston bi trebao do pobede protiv stare musterije, nakon 2 meca bez pobede u regularnom toku. Veliki derbi Philadelphia-Pittsburgh. Over verovatan, kao i obicno. Detroit igra bolje. Nije to ona stara masina, ali se bodovi osvajaju.Indian Wells oprezno.
Recommended Posts