Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Neka bude 7-0 i svi zadovoljni. 

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

neće bednici, biće dobro još 1 ako daju

Ladno smo sve isto igrali :D Malopre odigrah bas sitno, prazan mi racun, ne pada peti gol po 12. Al ide ovo do 6:0 bar.

moraju dati peti da ga jebeš, nisam valjda toliki baksuz

• Author

Meni prodje osnovna stvar, ali imam i 6+, 7+ sitno i bilo bi steta da ne dodje i to. :lolol:

Maminjo isto igrao 7+. :lol:

Chelsea live @4

Golman je ubačeni element, ako Bajern šutne još koji put daće ga, samo što bednici neće da šutiraju

ajde još 2 i dosta

Edited by theanswer

• Author

Ne mogu da verujem da u Barseloni i dalje nema drugog gola. Sjebace mi kombo, ako ostane 0-1. :isuse:

Primice Barca jos 1.. ed: ipak ga dadose. Ne menja za tebe :)

Edited by Timmy

levandovski obilazi golmana i ovaj mu izbija loptu onda šutira slobodnjak sa 16m umesto da pusti milera da da gol

• Author

Evo ga.

I jos jedan. Prozvao si ih. :D

• Author

levandovski obilazi golmana i ovaj mu izbija loptu onda šutira slobodnjak sa 16m umesto da pusti milera da da gol

Da ih vodi Klopp ili neko njemu slican, vec bi dali 10 komada.

nek mi se napuše kurca, ništa ne osvojili, onaj koman je najgluplji igrač u istoriji fudbala

a gvardiola pogotovo, da je izveo levandovskog na 5:0 ušao bi neko i dao 3 gola, a ne ovaj mrtvak se ispucava. dabogda ne dao gol više nikad u životu

Edited by theanswer

Natrpah dosta na Bajern - Dinamo: 4+, 1&4+, 5+, 6+, 7+, prvo2+, prvo3+, prvo4+, dom prvo2+, dom4+. Kvote redom 1.84, 2.06, 3.1, 5.23, 12, 1,94, 4.18, 10, 2.35 i 2.5.

Ajmo Bajerne... :)

Jeste da je stalo na 5, ali ja prezadovoljan. Uslo 8 od 10 tiketa, plus je visestruki, a velika uplata :) :)