Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Kako sam mogao sinoc da ih ojadim samo da sam bio istrajan. Ocekivao sam da Novak razvali i pre meca odigram H1 na -10.5 po 1.8 i manje gemova 26.5 po 1.7. I resim da igram uzivo igru osvaja dva sledeca gema Novak. Davali manje kvote nego sto sam mislio 2.55. Krenem redom i prva 3 padnem jer je ovaj osvajao svoje gemove servisima kojima Novak nije nista mogao. A kvota i dalje jadna i ne mrda. Propustim sledeci krug za 4:4 i pomislim vrag odneo salu i da padam i ona dva veca singla od pre meca, jer ovome treba samo jos 4 i 5 gemova da me izobara... I resim da stanem da se ne ukanalim skroz. Kad u tom trenutku Novak pronadje resenje za servis i od narednih 8 servisa uzeo mu je cak 5. Tako da mi za 1, odnosno za 2 gemaa udjose i veliki tiketi i donese solidan plus. Ali da sam nastavio progresijom da igram 2:o u gemovima bas bih razvalio. Jbga, nikako me nece da uleti sve..

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

jel to mrtvi meridian prestao da deli one bonuse na početku meseca?

Bas sam razmisljao o tome juce. Al nije to bilo 1 mesecno, vec i cesce, ako puknes malo vise oni uplate 10% od minusa koji si napravio

Bas sam razmisljao o tome juce. Al nije to bilo 1 mesecno, vec i cesce, ako puknes malo vise oni uplate 10% od minusa koji si napravio

Bilo je početkom meseca 5% od uplate ukupne, ne od tiketa. Sad vidim da je 3%, stiglo mi malopre. A bilo je utorkom jedno vreme na kvotu 4 i bar pet parova na tiketu 5% uplate. Ali to je ukinuto brzo. A i svakako mi nije značilo jer jurim uglavnom singlove.

Meni rekli na salteru i tako bilo u praksi, 10% od minusa od prethodne nedelje. Proveravao i stvarno bilo tako. Jebem li ga, mozda imaju neke razlicite "pakete"

Ako bi davali 3% od uplate onda bi ih ljudi cepali sa kvotama 1.01 i na taj 0.01 zarade dobijali jos 0.03. Tesko mi da prihvatim da je tako.

Edited by Timmy

Ne mislim na to. 3 posto od uplate prošlog meseca ako si u minusu, kontaš? Koliko para uplatiš na račun ne na tikete. 

Dabl @2,28

Azarenka 2-0

Mahut

Nesto cisto reda radi: Holandija, Cipar, Bugarska: sve GG. Ja odigrao online u Meridianu (8.77), dok je, sad vidim, u Socceru kvota 11.27. (EDIT: sad odigrao i jedan "mini" bez Holandije (kvota 4.2))

I jedan uzaludni: Holandija 1&2-3, Hrvatska 2&2-3, Belgija 1@2-3 i Qulmes - Estudiantes (Argentinski kup) GG. Kvota u Maxbetu 46.55.

Edited by Nesh

Dabl kv.1.60- Ceska1,Holand 1

Dabl kv.1.96- Keys/Raymond 1,Paes/Verdasko 1

Tiket 1 kv.1.80-Peya/Soares 1,Isner 1,Anderson 1,Wawrinka 1,Gerges/Zimonja 1

Tiket 2 kv.1.70-Peya/Soares 1,Isner 1,Ceska 1,Izrael 1

Tiket 3 kv.2.04-Isner 1,Babos/Mladenovic 1,Holand 1,Sock 1

Tiket 4 kv.1.55-Peya/Soares 1,Ceska 1,Gerges/Zimonja 1,Izrael 1

azerbaijan - hrvatska  2

czech rep. - kazakhstan 1

thiem - istomin 2 prvi set over 9.5

azarenka - wickmayer hg2 6.5

pocinje danas ncaaf... 3 overa.

vandy - wku over 62.5

idaho - ohio over 57.5

ucf - fiu over 45.5

• Author

Aha. Vidim da su odmah stavili u ponudu u Meridianu. Prosle sezone sam morao stalno da trazim slobodne igre. Fino. ^_^

prosle godine nisam mogao nista da uklopim. videcemo kako ce ici ove godine. najvise krivim oddsshark zbog promasaja, btw....

• Author

Ja na coversu pogledam statistiku. Isticam najave meceva(ko je povredjen, kakva je filozofija trenera, bla, bla). Vidim sta se igra, sta eksperti predlazu, pa suzim izbor.

• Author

Zadnje dve sezone sam igrao presiroko. Sada cu eventualno birati jedan dabl i to je to. Ni uspesnost mi nije bila dobra, valjda ce se i to promeniti.