Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Pa znam ali da stavim tipa 5k na x2 dobar sam 3soma. Uvek sam mrzeo to branjenje, a juce dok sam pravio tiket uopst nisam obratio paznju da se tekma igra u pon :isuse:

Posted

čekaj malo do početka utakmice, manja je kvota na keca, moguće je da pada još jer će ljudi da jure keca, pa ti čekaj da poraste na x2. u meridianu je trenutno 1,65

Posted

Svakako cu cekati do sedmice, a mozda zabodem i live pa vidim kako stoje stvari.

Prvo kolo je, do sad su dosla 3 keca i jedna dvojka plus 1 mec je otkazan.

Posted

Pa brani sa 8 soma i onda si u svakom slucaju dobar za 5...sve zavisi koliko si ubedjen u keca

Posted

Penal i 0:1 pas mater.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Korner za domace i 1:1. Ajmooooooo

Inace na Mozzartu je uzivo 2 1.55 sto mi deluje kao puno, a prateci statistiku deluje da ih je Alborg sabio prvo poluvreme.

Posted

MLB 1/3. Ne bas lepi rezultati sinoc. Over u Detroitu je dosao u 8. iningu, nakon sto su Tigersi okrenuli. Neocekivana gomila poena, na oba meca koja odigrah under. To narocito vazi za Washington-NY Mets, gde se nije ocekivalo vise od 3-4 runa. Pfff, nadam se da ce biti bolje danas. Mogao bi i MLB poceti da dolazi malo logicnije. Znam da ne moze doci sve, ali bar u nekom zadovoljavajucem procentu. Cileanska Apertura krece tokom vikenda, pa ce biti lakse uzeti novac(na golovima naravno).

Fudbal

Lincoln Red Imps-Midtjylland 3+

Vardar-APOEL w2

Milsami-Ludogorets w2

Maccabi Tel Aviv-Hibernians 3+

Zalgiris-Malmo w2

Kvote, 1.55, 1.50, 2.18.

Midtjylland je zakazao na prvom mecu i dobio samo 1-0. Domacin je mnogo slabija ekipa, dolaze iz Gibraltara, te je vreme da ih neko napuni. APOEL se nije proslavio prosle nedelje i danas im je potrebna pobeda ili neresen ishod sa golovima za prolaz. Ludogorets juri pobedu. Malmo slicno kao APOEL, dok se Maccabi obrukao na Malti i sve osim njihove sigurne pobede u revansu je senzacija. Potonji tiket stavih u slabiju grupu.

Prateci tiket, Bayern 3+, Hoffenheim 3+, Leverkusen 3+, PSV 3+, Barcelona 3+, Man Utd 3+. Kvota 10.42.

MLB

Detroit-Seattle >8.5 (Greene-Walker)

Chicago White Sox-St. Louis <7.5 (Rodon-Wacha)

San Diego-San Francisco 2 (Despaigne-Heston)

Kvote, 1.60, 1.95, 1.75.

Greene nije nastupao protiv Marinersa. U sezoni, 4-7, 6.32 ERA. Walker, 0-0, 7.50 ERA, protiv Detroita. Do sada, 7-7, 4.84 ERA. Greene kod kuce, 2-3, 4.65 ERA; vece, 2-4, 6.52 ERA. Walker u gostima, 5-4, 5.47 ERA; noc, 6-4, 4.87 ERA. Trend forme, Greene, 0-3, 12.00 ERA; Walker, 1-1, 5.82 ERA. Greene je pustio minimum 4 poena, na poslednjih 5 nastupa. Walker je nakon sigurne serije startova, vezao dva losa izdanja. Protiv Tigersa, 7. jula, je primio 5 poena, tokom 6 ininga. Greene je imao period proveden na AAA nivou, pre starta protiv Twinsa. Nastavio je po starom, uz 7 primljenih runova, tokom nepunih 5 ininga. Detroit je i dalje jedan od top over timova. Vidim da je na netu granica vec otisla na 9.5.

Rodon nema startova protiv Cardinalsa. Za sada, 3-2, 3.80 ERA. Wacha bez iskustva protiv White Soxa. Dosadasnji deo sezone, 10-3, 2.93 ERA. Rodon kao domacin, 3-1, 2.87 ERA; nocni mecevi, 2-1, 4.24 ERA. Wacha u gostima, 6-2, 3.14 ERA; vecernji termin, 6-2, 3.52 ERA. Poslednja 3 starta, Rodon, 0-1, 3.94 ERA; Wacha, 1-0, 3.32 ERA. Duel odlicnih under ekipa(domacin 52-34, gost 53-36, kada je rec o odnosu undera i overa, gledano u odnosu na standardnu granicu). U sezonskoj seriji je 2-0 za White Soxe; over/under 1-1. St. Louis dosta losije udara protiv levorukih picera(D-.264;L-.224), pa i to govori u prilog minusa. 

Despaigne, 2-0, 0.91 ERA, protiv Giantsa. Ukupno, 3-6, 4.64 ERA. Heston, 1-1, 5.63 ERA, protiv san Diega. Na nivou sezone, 9-5, 3.39 ERA. Despaigne na Petco Parku, 2-3, 4.36 ERA; uvece, 3-4, 4.95 ERA. Heston na strani, 5-1, 4.44 ERA; nocu, 6-2, 2.45 ERA. Tekuci trend, Despaigne, 0-1, 3.55 ERA; Heston, 1-0, 1.80 ERA. Nakon serije poraza, San Diego je vezao 5 pobeda. San Francisco ima 7-3 skor, na prethodnih 10 utakmica. Niz od 6 pobeda im je prekinut nocas, na prvom mecu tekuce serije, u 2-4 porazu. Despaigne baca solidno, ali je Heston ipak u boljoj formi. San Francisco i dalje solidno zaostaje za Dodgersima, te im nova serija poraza nikako ne bi trebala.

Treci singl odigrah opreznije.

Prateci tiket, Tampa 2, LA Dodgers 2, Pittsburgh 2, Milwaukee >7.5, LA Angels <7.5. Kvota 16.54.

Posted

Ćorić - Granollers 1

Milsami - Ludogorec 2

Dila Gori - Partizan  -3.5

@2,94

Maccabi - Hibernian 1/1

Vardar - Apoel -3

Žalgiris - Malmo X2

Crusaders - Skenderbeu 2+

@3,53

Posted (edited)

čekam đorđi za dobre pare, ona napravi brejk, servira za meč i napravi tri duple greške :lolol: napravila ih bar 20 do sada.

sad dve brejk lopte ima i... četiri puta zakuca loptu u aut. ovo je nadrealno jbt

Edited by Malvo
Posted

Kakvi glupi rezultati CL kvalifikacija(ponovo). :isuse:

Vardar se pobrinuo da na trecem tiketu bude samo povracaj. Mydtjylland, jedino da je pao neki dogovor, pa da ne moze doci 3+ na oba meca.

Posted (edited)

Odigram danas jedan cisto za pracenje

Partizan

Molde

Apoel

Crusaders

Sreca da me je sjebao vec Molde ne bih voleo da sam pukao zbog Vardara u zadnjem minut. 

I naravno zbog sitne ponude (probrao svega pet meceva) resim da danas ipak preskocim PPX koje obicno jurim kroz sistem ma redje kroz fix. I naravno dodje svih pet...

EDIT: preokrenuli Skenderbezi sa igracem manje 

Edited by *edited by mod