Timmy Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Da nisam na pauzi sa kladjenjem sigurno bih zategao na Novaka danas. I pobedu po 1.8 i hendikep setove-1.5 po 2.4. Mislim da su sve ovo poklon kvote i da ce nas Novak sve iznenaditi dominantnom pobedom
Zli Gli Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Jedna je definitivno bila poklon kvota :D http://prntscr.com/7ryg17 http://prntscr.com/7rygdv ja juce ocekivao do 1.5 na Novaka, ili cak i dosta manje,a dobio ovo...
Timmy Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Bravo. Stvarno poklon kvote. A ja pogodim samo kad ne odigram.
Zli Gli Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ma meni juce bio rodjendan pa sam morao, a i stvarno je bila nerealno velika kvota. Inace sam dosta proredio igru u zadnje vreme, igram za 200din ove indijanske meceve da bih ubio vreme a kad nesto naizgled dobro uvrebam onda odigram od 1000-3000 i to je to. I bolje prolazim otkad igram manje, sto bas i nema logike ali eto :D
Miljenko Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Fudbal 2/3, MLB 3/3. Cileanci dodjose ok. Kvote su bile dobre, te su i dva pogotka bila dovoljna za plus. Mozda sam trebao odigrati samo U. de Chile i U. Catolicu, no tesko je suzdrzati se. MLB ponovo odlicno izabrah. Lagani underi na Cleveland-Oakland, odnosno Texas-San Diego. San Francisco je poceo tvrdo, te resio mec u jednom iningu. Srecom te Casilla nije prodao mec, pri pokusaju zatvaranja. Trebao sam praviti kraci kombo, no dobro, zadovoljan sam i ovako. Danas sledi ocekivani dan odmora. Odigrah fudbalski i teniski tiket za pracenje. Evo fudbalskog, Club Brugge 2+, Sillamae Kalev 2+, Kalju Nomme P/K2, Flora P/K2, Union Berlin w2, Luzern 2+, Hammarby w1, Mansfield P/K2, Leiknir 2+, Haukar 3+, Breidablik 3+. Kvota 11.76.
radar Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Federer @2,20 za dvostruki ulog 0/1 = -2,00 Na sreću, Wimbledon se završio = -6,32 Dabl @1,58 Johnson Tomić
theanswer Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) nevezano za tvoj tiket danas, tomić je jedno od većih đubradi koje su ikad uhvatile reket u ruke. koji je to ološ. uz rajana harisona. samo što je tomić ipak bolji igrač od ovog debelog smrada. Edited July 13, 2015 by theanswer
radar Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Tomic je i bio najslabija karika danas, ali sam ipak ocekivao da nece imati problema. Ali prvo se muci Dzonson, koji je trebalo da dobije rutinski 2-0, pa onda Tomic izbriljira, da bi na kraju Karlovic u drugom setu ispustio mec loptu na svoj servis. U dve ipo nedelje izgubih zaradu od prethodna tri meseca. Sreca te za par dana idem na odmor, pa cu malo da odmorim dve nedelje. Mozda odigram ponesto u onoj meri koliko stignem da ispratim ponudu.
Miljenko Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Fudbal Midtjylland-Lincoln Red Imps 4+ APOEL-Vardar P/K1 Ludogorets-Milsami 2+ Hibernians-Maccabi Tel Aviv w2 Molde-Pyunik 2+ Kvote, 1.40, 1.71. Tim iz Gibraltara je nekako prosao prvu rundu i sada je vreme da ih Midtjylland napuni. Probah i 7+, za 10% glavnog singla. Ako odigraju ozbiljno, mogu im dati desetak komada, bez problema. APOEL bi trebao biti zicer, dok Maccabi odigrah opreznije. Ludogorets i Molde na golove, dva komada valjda nece biti preveliki problem. Midtjylland na golove ima samo u Meridianu; drugi tiket je iz Mozzarta. Probah prateci fudbalski i teniski tiket ponovo, mada je to cista sreca, cak i sa mojom igrom na vinere i 2+, 3+. Kod MLB All-Star meca sam se dvoumio, da probam poene, no kod nas stavise granicu na 7.5, a to mi vec nije za igru.
John Coltrane Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Probao 1 kvalifikacioni sa kombinacijom fiksa i 3, 4+, jos mi je rano za lupanje glave i studiozno promatranje liste.
*edited by mod Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Sto ne volim kada mi tiket padne na prvom mecu. Mrtvi HJK :(
Babu Bhatt Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ja sam HJK uzeo X2, ali još je rano za slavlje. Midtjylland - Lincoln 5+ Skenderbeu - Crusaders Hc1 @3,99 Skenderbeu - Crusaders 1 Molde - Pyunik 1 Ludogorec - Milsami Hc1 Partizan - Dila Gori 1 @3,68 Jedinica na Albance prije 2 dana bila 1,80, danas palo na 1,40 :)
Cash Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Sto ne volim kada mi tiket padne na prvom mecu. Mrtvi HJK :( Rutinski HJK do preokreta
Recommended Posts