Babu Bhatt Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Shirak je nedavno bio i šampion Jermenije, namučio Partizana (2 remija ako se sjećam). Nikakve logike po meni nije bilo da Zrinjski bude favorit danas. Zvezda - Kairat Almaty -3 Debrecen - Sutjeska 1 Sillamae Kalev - Hajduk 2 @3,90 Stromsgodset - Partizani Tirana 1 Neftči Baku - Mladost Podgorica 1 Aktobe - Nomme Kalju 1 Budućnost - Spartaks 1 @4,12 La Fiorita - Vaduz Hc2 Newtown - Valletta X2 College Europa - Slovan Bratislava Hc2 Vikingur Gotta - Rosenborg Trondheim 2 @3,10 Link to comment
Zizou Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Ubi ga Marli servisom. Nista Rafa nije mogao. Link to comment
Miljenko Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 West Ham prevara. Tri gola protiv amatera iz Andore. Link to comment
radar Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Dabl @1,85 Giorgi Cornet Dabl @1,81 Seppi (-1,5 set) Dolgopolov 10+ prvi set Federer 3-0 @1.50 1/3 = -1,50 Link to comment
*edited by mod Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Zvezda PPX 2.35 minut daleko :( Link to comment
Zizou Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 minut daleko :( Otprilike kao ja sa kartonom u prvih 10 minuta u finalu LS. Link to comment
theanswer Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 jedan od boljih dana u zadnjih x vremena Link to comment
Godfrey Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 Shirak je nedavno bio i šampion Jermenije, namučio Partizana (2 remija ako se sjećam). Nikakve logike po meni nije bilo da Zrinjski bude favorit danas. Klubovi iz San Marina su zabeležili jednu pobedu u istoriji evro klupskih takmičenja. Da, protiv Shiraka pre 2 godine. Dvomeč sa PFC-om je izolovani incident, Shirak je prošle sezone ispao od Karagandija 1-2, 0-4. Osim eliminacije tima iz San Marina uspeli su samo da eliminišu Rudar iz Pljevalja..jedva Njihov šampion je pre par dana pobedio šampiona San Marina 2-1, sa igračem više, koji je pri tom imao avanturu da uopšte stigne do Jermenije.. No, sve to nije bitno, jer su igrali Shirak i Zrinjski. Ok, ne ljutim se što se pišu komentari na 2-0, ali može koja reč da se prozbori i pre početka tekme, ne bi škodilo. Link to comment
Lezilebovich Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 West Ham prevara. Tri gola protiv amatera iz Andore. e, da si čitao prslinovu najavu meča na premije lig topiku ne bi se toliko začudio Link to comment
Miljenko Posted July 3, 2015 Author Share Posted July 3, 2015 Ja sam znao koji sastav izlazi, ali ono je bilo stvarno neozbiljno. Zbog cega je dosla onolika publika, ako ne da gleda goleadu. Link to comment
Recommended Posts