Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Barsa-Juve 4,5 over zuti kartoni i za sutra dabl @1.86 Saragosa i Djirona...glupi Fener  :isuse:

Posted

Mnogo gotivna ekipa ova Karsiyaka. Potpuno su razmontirali Fener. Jos odigrah na kraju da ce da ih dobiju poslednju cetvrtinu -2.5 i vratih nesto para. Final Four je veliki uspeh ali Obradovic je morao bolji rezultat u prvenstvu da napravi sa ovom ekipom.

Posted

probao 2-x

Posted

Nisam planirao da igram finale LS, neću ga ni gledati, al kad videh kvote na Juve golovi morao sam. 1+, 2+, u oba i 3+. Kvote 1.64, 4.3, 7 i 14.5.

Posted

Barca-Juve, karton u prvih 10 minuta @6 bet365

Posted

Karton je dat na 10:13, a faul je bio na 10:00... Oće biti?

Posted (edited)

Jebote, ladno u 10:00 [emoji38]ol:

Edit: @radiša verovatno ne, do 9:59 je 10. minut

Edited by zoki
Posted (edited)

Ne priznaju jebi ga. Sad sam pogledao, kaze lost. :(

Realno je i prvi start Vidala bio za zuti ali je ipak bilo previse ocekivati da ce mu dati karton.

Edited by Zinedine Zidane
Posted

U pm, baš sam se nadao da će ti proći, ali, tehnički su u pravu, karton je dat u 11 minuti...

Posted

Dabl @1,62

Ward

Novak

Kudermetova @1.80

Dabl @1,68

Ram-Groth 10+ prvi set

Novak

Dabl @1,80

Fener

Cedevita

2/4 = -0,70  :thumbdown:

Posted

Argentina-Bolivija GG, kvota 2.5. Nije mi jasno zast ovolika kvota, prijateljski mec, juznoamericke reprezentacije... Mislim, jeste Argentina jaca 3 puta, ali dace ga Bolivijci. Dodao sam na sitno i Igg, IIgg i GG GG

Posted

E jebali me Bolivijci, evo vec 5:0. Mogao sam domacin golove, ukupno golove... da biram. A ja Bolivijce koji centar ne mogu da predju

Posted (edited)

Meni juce bio lep dan, a bio bi jos lepsi da je Lusi macka dobila i mec jer sam je forsirao do kvote 10.43 :D Ovako je ispostovala vise gemova sto je uplaceno pre meca, kao i drugi set dva singla, na samom pocetku i kad je dosla na 3:4 tj vratila jedan brejk i uzela svoj servis. Cak me islo i gadjanje losijih turnira, promasio sam otprilike samo nju mec i 2-2, kao i Juve duplu sansu, ostalo uslo. Najlaksi prolaz bio na Armani 1 @ 3.00 na -12 na poluvremenu a najdrazi pobeda Dodiga i Mela protiv brace Brajan @ 4.2, posto njih ne podnosim nikako.

Danas cu da vijam Vavrinku vise i uzivo da vrebam da uzme neki set, posto su ga brutalno potcenili.

Edited by Zli Gli