Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Dabl @1,68

Ram-Groth 10+ prvi set

Novak

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

MLB 2/3, Novak nastavlja danas, nadam se da ce i to proci. Najsigurniji par sinoc, Minnesota, je naravno pao. Metiljavi Milwaukee brzo poveo 5-0, Twinsi poravnaju; propustaju par sansi za potpuni preokret, te gosti resise mec na kraju. Minnesota nije prejak tim, ali igraju dobro i ovakva losa izdanja protiv tima, koji je potpuno van forme, su stvarno neverovatna. Lincecum nije bio savrsen, ali je imao dovoljnu podrsku, da bi dosao do pobede. Lagani over u New Yorku, uz jos laksu dvojku na Padresima. Ako Djokovic dobije, korektan dan, postace odlican.

Fudbal

Valerenga-Rosenborg 3+

Juventus-Barcelona P/K2

Kvote, 1.40, 1.51.

Norvezani su malo zakazali sa golovima, ovih dana, te mislim da je vreme za jednu goleadu. Pratim ovo i sirim sistemom, ako se raspucaju. I dalje mi je krivo, sto Real nije prosao, bar bi sigurno gledali efikasan mec. Ovako sam ogranicen na igranje fiksa danas.

MLB

Philadelphia-San Francisco 2 (Severino Gonzalez-Bumgarner)

Seattle-Tampa 1 (Felix Hernandez-Colome)

Chicago White Sox-Detroit 2 (Danks-Price)

LA Dodgers-St. Louis 1 (Kershaw-Garcia)

Kvote, 1.57, 1.55, 2.43.

Severino nije nastupao protiv Giantsa. Na nivou sezone, 2-1, 6.88 ERA. Bumgarner, 2-2, 2.57 ERA, protiv Philliesa. Do sada, 6-2, 3.12 ERA. Gonzalez nema nastupa kod kuce; dan, 1-0, 4.82 ERA. Bumgarner u gostima, 4-1, 3.48 ERA; raniji termin, 1-0, 2.13 ERA. Gonzalez jos nije bacao duze od 5 ininga na mecu. San Francisco je sinoc prekinuo neprijatnu seriju poraza, pa bi iza perjanice rotacije, veceras trebali lako doci do pobede. Giantsi dominiraju dominiraju u medjusobnoj seriji, 8-2 na poslednjh 10 susreta.

Felix, 6-2, 1.94 ERA, protiv Tampe. Odlican tekuci deo sezone, 8-2, 2.63 ERA. Colome, 0-0, 3.38 ERA, sa Marinersima. Za sada, 3-2, 5.05 ERA. Hernandez na Safeco Fieldu, 4-2, 3.32 ERA; vece, 5-2, 3.04 ERA. Colome na strani, 2-1, 4.66 ERA; nocni mecevi, 3-2, 4.73 ERA. Felix je 27. maja, potpuno zaustavio udarace Tampe, u pobedi 3-0, na Tropicana Fieldu(bacao kompletan mec). Seattle ima 7 vezanih poraza. Napad nije dao vise od 3 runa, na prethodnih 10 meceva. Ni Raysi nisu stravicno efikasni, ali imaju 6 pobeda, 7 meceva unazad. Dobili su prva dva meca ove serije, rezultati, 2-1 i 1-0. Hernandezu nece trebati prevelika podrska za novu pobedu. Tradicionalno je dobar protiv Tampe, a i vreme je da Cano, Cruz i drustvo, pokazu zasto su skupo placeni.

Danks, 6-10, 5.11 ERA, protiv Detroita. Krenuo sa, 3-4, 4.81 ERA. Price, 4-5, 3.36 ERA, sa White Soxima. Sezona, 4-2, 2.91 ERA. Danks na svom stadionu, 1-1, 4.44 ERA; vecernji mecevi, 1-1, 6.17 ERA. Price na gostovanjima, 3-1, 2.34 ERA; noc, 3-2, 4.66 ERA. Tigersi su uspeli da izgube i nocas. Vodili su do dva auta u 9. iningu, a onda je Soria pustio jos jedan HR, te su kasnije porazeni u 11. iningu. Imaju osam poraza u nizu i veceras iza svog najboljeg picera, bi trebali prekinuti ovu uzasnu seriju. Udaraci i dalje ne produkuju u dovoljnoj meri, bullpen je retardiran, kao i prethodnih godina, no tu je Price. Iz meca u mec daje sansu svojoj ekipi da dodje do trijumfa. Domacin je losiji protiv levorukih picera(D-.250;L-.203).

Kershaw, 5-5, 3.46 ERA, protiv Cardinalsa. Dosadasnji deo sezone, 4-3, 3.73 ERA. Garcia, 2-1, 5.31 ERA, protiv Dodgersa. Sezonski bilans, 1-2, 2.70 ERA. Kaershaw na Dodger Stadiumu, 3-1, 2.48 ERA; standardan termin, 4-2, 3.04 ERA. Garcia u gostima, 0-1, 2.57 ERA; vece, 1-1, 2.77 ERA. Kershaw nas je navikao na skoro perfektna izdanja, vec par sezona, pa se njegov ovogodisnji ucinak, cesto tumaci kao los. Baca pristojno, ali igra protiv tima, koji ga redovno dobija u playoffu. U regularnom delu sezone je nesto bolji protiv njih. St. Louis je dobio prva dva meca serije, 7-1 i 2-1. Trenutno imaju najbolji skor u ligi, 37-18, uz 10 pobeda, na prethodnih 12 meceva. Puig bi se trebao vratiti veceras, sa liste povredjenih, sto bi moglo stabilizovati, inace nesigurni napad domaceg tima. Kershaw je podigao formu(2-1, 2.53 ERA, kada je rec o trendu od 3 meca), te mislim da bi Dodgersi mogli do pobede veceras.

Prateci tiket, Toronto >8.5, Atlanta 1, LA Angels H2(+1.5), NY Mets <8.5. Kvota 9.49.

Edited by Miljenko

Meni treba 3:0 za Novaka u nastavku, taman da udje hendikep.

A posto je puko 7:5 cetvrti set., u petom je morao da dobije 6:1 da mi udje tiket. I dobi covek 6:1 :D

• Author

Taman da svi budu zadovoljni. ^_^

Dabl @1,80

Fener

Cedevita

• Author

Izgleda da cu morati da sacekam da krene Cile, odnosno ove jace lige u avgustu. Skandinavci su prilicno nepouzdani za golove. Valerenga-Rosenborg, poluvreme 0-0. Ako me nesto ne zanima da gledam , to su dobre intervencije golmana/odbrana. <_<

I ja sam isto igrao 3+ ajd mozda dodje budi optimista.

• Author

Evo ga, 1-2. Pre toga Rosenborg masio dve "mrtve" sanse. :D

Dzaba mi sve kad mi je Serena usrala tiket. Težko če preokrenuti ona ovratna Čehinja igra ko na drogama. Jebeno nemogoče da verujem sta se desava.

• Author

Vraca se. Nije ona bilo ko.

Cekam i Hacken 2+ i to je to

Fenerbahce basket live @1.83

Neverovatno koliko anemicno igra Fenerbahce. Karsiyaka ih razvaljuje u skoku a mentol Veseli ne moze da se kontrolise i dobija glupu tehnicku na kraju druge cetvrtine i opet odose na 11 razlike. Tesko ce oni ovo dobiti a Dudi se otvara nova sansa za titulu.

Nema ništa od Fenera. Totalni su raspad.

Dabl @1,81

Barca

Novak