Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

slazem se. samo sam reagovao na ono ne moze da ne dodje.

dobro, i ja sam se bukvalno izrazio

evo ima 6 u prvoj ali sa negativne strane mrtvi siksersi nisu raspoloženi da izgube manje od 40 večeras

Posted

bredliška već na 18  :ziga:

Posted

nema nista od leonarda. odoh spavati

uvek upali :D

Posted

Izjednacise Brewersi na 4-4, na 2 auta, u bottomu 9. ininga. :ziga:

Braun i Gomez donese over. Vratilo se za ono dan ranije.

Posted

Jedno od boljih mojih izdanja u zadnjih ne znam ni ja

Gomila singlova mi prošla a za jači plus zaslužni

[3/3]
0940 Khimki:Banvit
Koseva Dom > 1,83
0174 Detroit:Minnesota
Konačan ishod 1 1,55
0188 NY Yankees:Toronto
Hendikep H2 1,50

[5/5]
0367 Brooklyn Nets:Atlanta
Hendikep H2 1,82
0370 Memphis:New Orleans
Pobednik W1 1,51
0379 09-04 02:30:00 San Antonio-Houston
Pobednik W1 1,39
0384 09-04 03:00:00 Utah-Sacramento
Pobednik W1 1,14
0415 09-04 03:30:00 Dallas-Phoenix
Pobednik W1 1,23

[4/4]
1766 09-04 01:00:00 PHI/WSH-Beal B. (WSH)
Igrač Poena(14.0) Više 1,85
1815 09-04 03:00:00 DEN/LAL-Lawson T. (DEN
Igrač Poena(14.0) Više 1,85
1816 09-04 03:00:00 DEN/LAL-Clarkson J. (L
Igrač Poena(15.0) Više 1,85
1825 09-04 03:30:00 DAL/PHX-Ellis M. (DAL)
Igrač Poena(19.0) Više 1,85

Posted (edited)

bravo!

edit: ako pogodis tacni broj poena, jel' 1 kvota ili qrcina?

Edited by mandingo
Posted

da eventualno preteknem zloga: probaću na ovu malu ruskinju kuličkovu, fino igra, odvalila mlađu radvansku, a kanepi nešto ne briljira, posebno ne na tvrdoj podlozi. kvota 2.5 po ovim najvećim, možda negde može da se nađe i za više.

Posted

bravo!

edit: ako pogodis tacni broj poena, jel' 1 kvota ili qrcina?

Ma kurčina. Zato što ima x. Ako pogodiš x onda je druga priča ali to je samo u meridianu i nigde više, to im je otprilike petnaestovekovno pravilo u odnosu na druge ali im je generalno live i uopšte ponuda bolja pa tamo igram online, bar što se domaćih kladionica tiče.

Posted (edited)

danas bi Krle mogao u plus protiv Fenera. I Gist protiv CZV

Edited by Kanzas siti zez
Posted (edited)

Fudbal 1/2, MLB 2/2. Real oborio fin tiket, ispostavilo se i kombo na kraju. Samo dva gola, protiv ekipe koja je uvek imala jednu losijih odbrana. Jos je i Casillas skinuo 2-3 dobre sanse domacinu. Nocni tiket preziveo sa dosta manjom kvotom. Ne bunim se previse, jer je River Plate gubio 2-0, do 86. minuta. MLB prosao fino i srecno. Lagani minus u Washingtonu, sva 3 poena pala u prva dva ininga. Puno srece na mecu Milwaukee-Colorado. Domacin poravnava, kada je mec vec izgledao resen. Mali plus na kraju. Kako je krenulo, dobro sam prosao.

MLB

Washington-NY Mets <7.5 (Strasburg-Harvey)

Philadelphia-Boston 2 (Buchanan-Masterson)

NY Yankees-Toronto >6.5 (Sabathia-Daniel Norris)

San Diego-San Francisco 1 (Kennedy-Hudson)

Kvote, 1.45, 1.65, 1.50, 1.80. 

Strasburg je 3-1, 2.19 ERA, protiv Metsa. Kod kuce je obicno siguran, 9-3, 2.56 ERA, prosle sezone. Harvey, 1-1, 1.00 ERA, protiv Nationalsa. Neporazen je do sada u aprilu, 4-0, 1.56 ERA. Prva dva meca u seriji su bila tesna i sa malo poena. Ista stvar se ocekuje i veceras.

Buchanan nije nastupao protiv Red Soxa. Imao je odlicnu ruki sezonu. Pustao je 3 ili manje poena, na 18 od svojih 20 startova. Ne ide mu u prilog jedino to, sto je retko nastupao duze od 6 ininga. Masterson, 1-1, 5.56 ERA, protiv Philliesa. Masterson se vratio u Boston, koji ga je 2009. trejdovao u Cleveland.. Prethodne dve sezone mu nisu bile sjajne(blago receno), no imao je odlican pripremni period i ovekujem da nastavi u istom stilu. Boston ponovo ima potentan lineup i nakon pauze nocas, nadam se novoj ofanzivnoj eksploziji.

Sabathia je 15-4, 3.13 ERA, protiv Toronta. Imao je samo 8 startova prosle sezone; koju je zavrsio prerano, nakon operacije u julu. Nije delovao ubedljivo, na probnim mecevima, 0-3, 8.10 ERA. Norris ima samo jedan odigran ining protiv Yankeesa, gde je pustio 1 run. Bio je solidan, nakon poziva proslog septembra. Odlicni prolecni nastupi, su mu obezbedili mesto u rotaciji. Sabathia mi ne uliva poverenje, dok udaraci Toronta deluju opasno kao i uvek, te je over izgledan.

Kennedy, 9-4, 2.52 ERA, protiv San Francisca. Hudson, 7-4, 3.07 ERA, protiv Padresa. Hudson deluje spremno, nakon operacije u januaru. Navijaci Padresa imaju velika ocekivanja, vec od ove sezone. Renovirana ekipa deluje bolje u odnosu na prethodne sezone, uprkos izgubljenoj seriji protiv Dodgersa(1-2). Sampioni imaju problema sa povredama(Cain, Pence...), mada im to nije smetalo, da uzmu 2 od 3 meca protiv Arizone. Ocekujem trijumf domace ekipe, u svecarskoj atmosferi home openera(San Diego je 8-3 na otvaranjima sezone, od 2004.).

Prateci tiket, Pittsburgh 2, Detroit 1, Chicago White Sox H2(+1.5), Oakland 1. Kvota 7.33.

Edited by Miljenko
Posted

Ova Hradecka bije ko nenormalna sad odigrao live da dobija mec kvota 2.20 igra protiv Caroline Garcia uskoro krece 3.set.