Moća Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Zasto je kvota 2.10 na Hjuston protiv Oklahome odmaraju neke igrace?
189- Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 nema smisla da odmaraju igrace kada su u borbi za drugu poziciju. nego eto okc-u vise gori pod nogama jer se nop priblizio 8. mestu. ja odigrao dh2 na houston.
Zizou Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Nole 2:1 @4.2 (William Hill) i Murray ML 4.3 (Marathonbet)
Moća Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Prodje Sanderlend i Cileanci al Moca mora da jede govna i ubaci nemacki rukomet Jebo me Kil
Miljenko Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Bilo je par sansi za 7+, na U. Catolica-U. de Chile, no nije lose ni ovako. Prodje osnovni 3+ singl, te 5+, nakon one gnjavaze od 14 i 30.
Cash Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 (edited) igrao sam over oklahoma-houston 102.5 prvo poluvreme i padnu tacno 102 poena jebem ti zivot Edited April 5, 2015 by Cash
Nesh Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Drugar se oporavlja posle saobracajke, nije mogao da izadje, pa mi poslao sta da mu odigram: Falio jedan gol. :(
Cash Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Vredi li igrati na Gsw protiv San Antonia kvota neverovatnih 2.90
Zli Gli Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 (edited) Cekam za dobitak H2+3.5 gema na Makarovu i Vesninu protiv Hingis i Mirze. Prosli Bemelmans 2 po 2.41 i Pelja po 1.55. Imale su 5:2 i servis u prvom, trebao mi je prvi set 6:2 za prolaz tiketa ili da uzmu bar set i kasnije samo 1 gem. Trenutno je 5:6 i 15:30 za Hingis i Mirzu i drug mi upravo pise da je definitivno problem u crnoj magiji. Pocinjem da verujem u to, nekome sam nesto zgresio opasno. 5:2 pa 5:7 u finalu mastersa, ahahahahahahahaha Edited April 5, 2015 by Zli Gli
Moća Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 I tako opet na jednu, pogodio Hjuston, Sanderlend i Cileance al de nadje mrtvi rukomet.
Miljenko Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Fudbal 2/3, NHL 1/1. Burnley-Tottenham, uzasan mec, bez previse sansi; siguran pad, bilo sta da odigrah(2+, 3+). Real se raspucao, Bolivar kasno poveo, te nije prosao 5+, 7+, sistem, no osnovni tiket jeste. U. Catolica-U. de Chile, spektakularan mec, laganih 3+, steta sto nije bilo 7. gola. Kod NHL overa sam imao puno srece. Domacin daje 2 gola u zavrsnici meca, potonji 10 sekundi pre kraja. Nije moglo mnogo bolje. Nakon loseg otvaranja dana, dobar bilans i korektan plus. Jedino mi je krivo za prateci tiket, gde naravno padoh na fudbalskom fiksu(jebeni Olympiacos gubi 2-3 puta u sezoni i to se naravno desi juce), a bila je fina kvota. MLB Detroit-Minnesota 1 (Price-Hughes) Washington-NY Mets 1 (Scherzer-Colon) LA Dodgers-San Diego 1 (Kershaw-Shields) Seattle-LA Angels 1 (Felix Hernandez-Weaver) Kvote, 1.55, 1.5, 1.5, 1.65. Stigao je i Opening Day. Ovde ne filozofiram previse, vec igram na najbolje startere; bice dana za eksperimentisanje. Price je 5-3, 2.55 ERA, protiv Twinsa. Hughes, 7-6, 3.91 ERA, sa Detroitom. Nakon odlaska Scherzera, Price je prva zvezda rotacije Detroita. Napad je ojacan dolaskom Cespedesa. Bullpen je i dalje upitan, no mozda zaigraju bolje ove sezone. Minnesota je solidan tim, no nista vise od toga. Scherzer, 2-0, 2.89 ERA, protiv Metsa. Imao je par odlicnih sezona, kao clan Detroita(18-5, 3.15 ERA, prosle sezone). Colon, 2-5, 3.45 ERA, protiv Nationalsa. Prosle sezone se nije proslavio, protiv Washingtona, 1-4, 4.50 ERA. Jaka rotacija Washingtona je jos jaca ove godine, dolaskom Scherzera. Metsi sigurno imaju puno potencijala. Zdravi Harvey i sjajni Jacob deGrom mogu uciniti goste playoff timom. Veceras, sa Colonom na moundu, im ne dajem vece sanse. Kershaw je 12-6, 2.25 ERA, protiv Padresa(prosle sezone 3-0, 1.08 ERA). Shields je nova zvezda, u renoviranom timu iz San Diega. Protiv Dodgersa je 0-0, 5.14 ERA. Ne treba previse hvaliti domaceg startera, jer je vec 3 puta uzimao Cy Young Award. Neverovatno je dominantan, u regularnom delu sezone, pa ocekujem da nastavi u istom stilu. Gosti imaju bolji tim, u odnosu na ranije sezone, mada im je ofanzivna moc i dalje upitna. Hernandez je 11-13, 3.52 ERA, protiv Angelsa. Prosle sezone, je imao mnogo bolji ucinak protiv njih, 3-0, 0.79 ERA. Do sada nije porazen na otvaranju sezone, 5-0, 1.52 ERA. Prosle godine je dobio Angelse, na otvaranju u Anaheimu. Weaver je 14-10, 3.37 ERA, protiv Marinersa. Zabelezio je 18 pobeda prosle sezone, uz 3.59 ERA. Ne tako uspesan protiv Marinersa, u prosloj sezoni, 1-2, 4.44 ERA. Seattle pokusava da pojaca inace anemicni napad. Cruz bi trebao doneti power i vise poena na kontu domacina. Rodney mi i ne uliva previse poverenja kao closer, no mozda me demantuje. Ostatak bullpena je prilicno dobar. Ni gosti nisu bez problema; meni njihova rotacija ne deluje sjajno. Wilson je imao kilavu sezonu; jedino Weaver i Shoemaker deluju pouzdano. Prateci tiket, Yankees 1, Cleveland 2, San Francisco 2, Boston <8.5, Pittsburgh <7.5. Kvota 11.75. Ne bas dopadljiva NHL ponuda. Ne moram forsirati sada, kada krece MLB. Iskombinovah nesto od fudbala, Man City P/K2, Besiktas w1, Porto P/K1, Rosenborg 3+, Valerenga 3+. Kvota 5.40. Tu je naravno i egzibicioni tiket sa nizim engleskim ligama, mada ih je skoro nemoguce pogoditi ove sezone.
theanswer Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 ja sam lenarda sinoć singlirao, ali nisam hjuston, vezao sam ga u treble i naravno pao, jedna od većih gluposti koju sam uradio u zadnje vreme danas malo mlb da se odigra, isto ću pokušam na favorite danas na šerzera i prajsa pa šta bude. znao sam da će sinoć lester da bude kritičan i debil navijački više odigram u hendikepu na kabse
Recommended Posts