Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Kvota da Ferer uzme set je u Maxbetu 2.45 (edit: sad videh da je u Mozzartu 2.90!). Sad gledam neku statistiku, nije se Ferer nesto nauzimao setova kad je gubio protiv Djokovica ali je na ovom turniru Djokovic vec izgubio set protiv Klizana i Dolgopolova pa ne bi bilo cudo da i Ferer uzme set (ako bi se desilo iznenadjenje i uzeo oba kvota u Maxbetu je 5.10 edit: U Mozzartu 5.80). A granica 19.5, slazem se, vuce na OVER.

Edited by Nesh
Posted

NHL 1/1. Moji klasika, Izgubise od najvecih neprijatelja. Ducksi nocas uzese diviziju, nastavljaju borbu za prvo mesto ukupno. Serena ode u prvi set vise, tri puta je gubila servis, svasta. NBA ne umem, dobro je sto igram ove oprezne tikete(nocas promasih sva 3 para :lolol:). Mali plus na kraju, srecom te je prosao glavni tiket.

NHL

Columbus-NY Islanders 5+

Los Angeles-Edmonton w1

Kvota 1.70. Columbus je jedan od timova, koji garant rade za kladionice. Kada su ostali bez sanse za doigravanje, napravili su veliku seriju pobeda(9/10). Islandersi igraju promenljivo, te golovi deluju kao ok resenje. Blue Jacketsi dosta efikasniji, u odnosu na start sezone. Los Angeles je u must win modu, do kraja regularnog dela, posto su i dalje van wild card mesta.

Kada je o MLB predsezoni rec, danas izabrah Metse i Padrese, za zanimaciju.

Prateci tiket, Pescara w1, Djokovic fix, Serena fix, Golden State H1(-8.5), Kosice w1, Florida w1. Kvota 5.77.

Posted

Zar si sumnjao, kao domacini ste redovne musterije koliko god da se Flyersi raspadaju. [emoji1]

Posted

Panatinaikos-Alba under 153.5, Nisikori, Suarez-Navaro (live) @2.36

Posted

igrajte over koseve protiv oklahome u svakom mecu. Katastrofalni su u odbrani i sad se jos povrijedio adams.

Posted

Zar si sumnjao, kao domacini ste redovne musterije koliko god da se Flyersi raspadaju. [emoji1]

Nisam, zato sam i igrao over. -_-

Posted (edited)

upropastiće mi tompkins prolazni tiket sa janogm i rendlom ali bar sam uhvatio over, nema greške kod nižnjog kod kuće

ahahahhaha znao sam da ne treba da napišem,. neće ni 20p pasti u zadnjoj, to sam ja.

ipak nema greške, došli su sebi u zadnja 3 minuta :D

Edited by theanswer
Posted

Znam, videh, ne stigoh da dodam da treba i dvojka [emoji14]

Posted

Ja cu da zategnem na Halep veceras, mozda i celih 50e a to mi je najveci ulog vec duze vreme i ne idem preko toga. Obe imale relativno lak put do polufinala, osim sto se Serena namucila protiv Lisicki ali to je i ocekivano. Nijedna ni druga ne blistaju preterano ali mislim da samo Halep moze da nekako dobije Serenu trenutno, posto se Suarez Navaro protiv nje uvek uplasi i bude samlevena sa maksimalno par uzetih gemova. Prevelika mi je kvota na Simonu, zakuvacu pa sta bude.

Posted

Rutinski to resava Serena kakva crna Halep.

Posted

kuzminskas over, laboral over, suarez navaro i zajebe me 2+ na livorno, od četiri razmatrana fudbalska tipa (kec livorno, kec trapani, 2+ livorno, 2+ trapani) odaberem jedini pogrešan :isuse: kad neće, neće, noćas promašio sva tri sa tiketa za po koš

Posted (edited)

Ceo dan se ostrim da odigram Suarez Navaro fix i 2:0 i ne stigoh. Na kraju iskombinujem nesto koliko toliko smisleno i naravno Nisikori se raspadne.

Za veceras Halep ML @3.78 (Marathonbet) i Serena 2:1 @3.9 (bwin)

Edit: kvota na Halep porasla u medjuvremenu

Edited by Zinedine Zidane
Posted

Ja odigrao za sad 30e na Halep po 3.30, a vrebacu i u lajvu malo vecu kvotu za jos maksimalno 20, probacu neki set da zabodem kad bude gubila pa da vijam preokret. Ako je ona ne pobedi, u finalu ce opet samleti Karlu sa 6:0 6:1 ili tako nesto, Simona je jedina nada :D

Posted

Prodje nesto sitno za razbijanje malera:

new-picture-7.png

:)