Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

lillard over na 24.5 obicno ne volim ovako nesto da igram na lillarda ali moram sada kad se igra protiv gsw i kad je jedina sansa da pobede ako dame ubaci 30+ poena. afflalo je tu sa granicom 13.5 ali kako vidim on i ne sutira previse.

probacu kec na mwk protiv heata. kvota 2 a na miami 1.80. mwk ima 6 vezanih poraza i sada im playoff visi i valjalo bi da pobede jednu i to protiv konkurenta. miami ima tri vezana poraza u gostima.

https://www.youtube.com/watch?v=i7pDfos6Rr4

Posted

NHL 1/1. Izgledalo je da je tiket osudjen na propast. Detroit je gubio tokom celog meca, Tampa vodila 2-0, nakon prvog perioda, a zatim primila 3 gola u drugoj trecini. Red Wingsi oterase mec u OT, PP golom, dok je Lightning iskoristio svoje sanse i dobio u regularnom toku meca. Srecom te NBA igram rekreativno(kvota 5-12). Juce probah 4 meca sa smanjenim hendikepom i pade najsigurniji, San Antonio. Ok dan. Nisam uzeo previse, no moram biti zadovoljan, jer se cinilo da je pad neizbezan.

Fudbal

Palestino-Huachipato 3+

Kvota 1.64. Duel efikasnih ekipa. Palestino se nije snasao najbolje, na 3 fronta. U prvenstvu stoje neocekivano lose, dok se u Copa Libertadores i nije ocekivalo previse(ako se realno gleda), jedino su u kupu dosli do finala. Huachipato ima sanse da se bori za sam vrh, ako dobije ovaj zaostali mec(pobedom dolaze na 3 boda iza vodeceg Cobresala), te ocekujem da nece biti mnogo taktiziranja.

NHL

Philadelphia-Chicago w2

Calgary-Dallas 5+

Kvota 2.18. Chicago igra protiv nepouzdanih Flyersa. Bodovi su im neophodni, u borbi za vrh divizije. Osim proslog duela, Calgary i Dallas igraju redovno utakmice sa puno golova.

Posted (edited)

nyk over 91.5 protiv lac. clippersi su poznati po losoj odbrani ove sezone. primaju oko 100 ove sezone/g. jes da je nyk ocajan i da daju nesto vise od 93 ali verujem da bi ovo moglo doci. 

galloway i thomas opet moguci over 11.5 i 9.5. ako ne igra shved a  verovatnije je da nece igrati.

opet cu odigrati na cj milesa over 10.5. jebes boga ako opet bude sutirao 3-16 za 32 minuta. sama cinjenica da toliko sutira u odsustvu stuckeya je ohrabrujuca. 

mirotic unter 15.5. vratio se butler i vec odigrao 40 minuta. vraca se i noah tako da ce to verovatno znaciti i smanjenu minutazu za mirotica, taman dovoljno da ne postigne 16 poena. 

memphis - cavs dh1 5.5. za hrabrije i kec na 2.20. iskreno nisam siguran zbog cega su cavsi favoriti. a i ako pobede ne ocekujem da bude bas veca od granice za dodatni hendikep.

nesto razmisljam i da tu odigram mozda i over pp na cavse, granica 48.5, a daju 53.4 ove sezone ukupno i 51.9 u gostima. jes da igraju protiv jace odbrane ali ako ih bar malo krene sut za tri moze tu lagano da se predje granica.

lavine over 14.5. rubio i neal ce 96.4% propustiti mec sa lakersima tako da ce lavine opet igrati puno i sutirati puno. jos ako kevin martin ne bude igrao, sanse za over se povecavaju.

slicna situacija i sa linom. pre dve utakmice dao 29 poena u prosloj startovao i dao 19. igrace oko 30 minuta. granica 12.5.

over na hardena. 28.5. igraju u gostima protiv nop. sada je i beverley out pa ce uzeti jos suteva ako je to moguce za pobedu. pored toga, juri i mvp nagradu pa bi za njega bilo dobro da da sto vise poena. u gostima cak sutira i vise slobodnih po utakmici nego na domacem terenu.

tu ne bi mozda bilo lose probati ni dh1 na nop. 5.5 granica. jos uvek imaju kao sanse za playoff a houston dodatno oslabljen.

leonard over 17.5. opet ista formula kao i do sada. derbi, glavni igrac, granica niska realno. cak i ne sutira nesto dobro a dolazi over.

lillard granica 25.5. ne smem nista da odigram ovde. a i kvota na over je 1.70. igraju u gostima protiv utah.

lou williams over 11.5. lowry opet nece igrati.

fiksevi na sas i atlantu.

ovo su neki predlozi za nba. treba sacekati oko 22-23h sa uplatom.

Edited by 189-
Posted (edited)

vraca se howard. otpisujem sve sto sam napisao u vezi houstona.

whiteside i andersen upitni za mec protiv bostona. s obzirom da ako ne igraju nesto najbilze centru u miamiju su haslem i beasley. valja probati over na zellera 10.5

Edited by 189-
Posted

Krece Miami i odma na startu bomba koja ce se svideti nasem Zli Gliju :D :

Babos-Vaidisova 2 (3.25) stara macka Vaidisova opet se vraca na teniske staze, mogla bi da dobije Babos koja nije nista specialno.

Ako se Vaidisova priseti kako je nekad igrala tenis dobice ovo rutinski :D

Posted

Krece Miami i odma na startu bomba koja ce se svideti nasem Zli Gliju :D :

Babos-Vaidisova 2 (3.25) stara macka Vaidisova opet se vraca na teniske staze, mogla bi da dobije Babos koja nije nista specialno.

Ako se Vaidisova priseti kako je nekad igrala tenis dobice ovo rutinski :D

Klasična navlakuša :)

Neće više ženski tenis ni na tiket od 100din, mada nikad ne igram za 100din :D

Posted

1.set Granollers - Chung 0:6 :Hail:

Middle, na 1 euro uplate, bet365 na startu daje cashout 0.95 :)

Zagreb - Tatran Prešov 1

Danska - SAD 1X

Njemačka - Australija Hc1

Monaco - Bemelmans 1

@3,28

Posted

Klasična navlakuša :)

Neće više ženski tenis ni na tiket od 100din, mada nikad ne igram za 100din :D

Treba probati na Vaidisovu. Jebiga ja volim zene  :D

Posted

Vaidisova rutinski prvi set 6-1 ajde samo melji do kraja :lala:

Posted

Dvoumim se da li da odigram Satoranskog na 7,5 ili Tomića na 12,5. I naravno izaberem Tomića, koji završi sa 11 poena (Satoranski je dao 12). Ovi padovi na igrače, koje igram isključivo za siću, mi teže padaju nego oni na ishod/poene, i milion puta sam rekao da neću više da ih igram, ali ne vredi.

Posted (edited)

jbt zeller 10 poena u prvom poluvremenu i od tada nista. ni ne igra.

a galloway za 40 minuta ne moze dati 12 poena :/

JEBENI KLOSAR BRAD STEVENS NE UBACUJE ZELLERA A BIO IM JE NAJBOLJI IGRAC

Edited by 189-
Posted

Reko sam ti da je to ponekad sranje. Jebeni treneri

Posted

untitled.png

untitled2.png

untitled3.png

untitled4.png

svugde pukao za jedan poen. ali ovo sa zellerom...cak je tu tiket sa najmanje para i onda me najvise iznervirala situacija. ajde a je igrao redovno do kraja utakmice i ostao na 10 pts, ali da ga trener izvadi bukvalno pola minuta nakon sto je dao 10. poen na pola druge cetvrtine i onda ga startuje u drugom poluvremenu gde je odigrao jos tri minuta i to je to. neverovatno sam popizdeo zbog toga. 

na kraju vecina stvari sto sam rekao je doslo. cak i under na mirotica i over na williamsa. steta sto nisam imao vere u to da odigram.