Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Trpajte na Real kvota oko 5. I nemojte da vam bude žao! 

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Doooobar, vec 15p u prvoj. 

covek opet igrao samo 24 minuta. na kraju se ispostavilo da je srecno doslo over.

nisam mogao propustiti over na ppg na gs protiv utaha. prvobitno je granica bila 101.5 i onda kada sam uplacivao smanjili su na 99.5. 

untitled.png

Imam na Intesinoj internet kartici neki 3.5$ jel mogu sa tim da otvorim neki racun u nekoj online kladionici?Ili mora neka druga kartica?

Moze ta kartica, ali mislim da je najmanji depozit koji dozvoljavaju uglavnom oko 10 dolara/evara.

Ok. Dopunicu pa cu uplatiti. Koju kladionicu predlazete?

kawhi over 16.5. uvek je dobro igrati na njega kada sas igra derbi mec. sada igraju u atlanti. uzece normalno vise suteva nego obicno i ocekujem da predje granicu

noel over 13.5. u poslednje vreme je u dobroj formi i uzima dosta suteva. u poslednjih pet utakmica samo jednom nije presao granicu i to kada je imao 11 poena. dobro je i to sto je dobar izvodjac ft.

lou williams over 11.5. ovo cu odigrati jedino ako lowry ne bude igrao. a posto igraju protiv nyk mozda i nece igrati. williams na prethodne dve utakmice imao 9 i 8 poena uz sut iz igre tipa 1-7 i 1-9. zato ocekujem da konacno ima neki bolji suterski dan i da prebaci granicu.

waiters over 12.5. igra puno 35+. prva postava, uzima 15+ suteva. cak i ako ima los dan moze da predje ovu granicu.

Edited by 189-

Ok. Dopunicu pa cu uplatiti. Koju kladionicu predlazete?

Na bet365 je minimum 5€ za depozit. Meni je korisno kod njih što ima cash out opcija.

A sta je cash out opcija? Prastajte neukom.

Ako ti dobro krene tiket možeš da podigneš određeni procenat ukupnog dobitka bez da čekaš kraj. Naravno nonstop se menja koliko ti nude u zavisnosti od događanja na terenu.

Taman tako.  Kao što se ti braniš, tim cash out-om se brani kladža. Dobra opcija...

Nisam znao za tu opciju, svakako vrijedi probati.

Idemo i večeras po pare.

Halep - Janković 1

Lens - Marseille 2

Napoli - Atalanta 1

Fenerbahce - Besiktas 1X

@3,84

Sociedad - Cordoba 1

Đoković - Federer 1

Kopenhagen - Randers 1X

Parma - Torino X2

Sampdoria - Inter 1X

@5,44

Opa fina to fora.

odigracu jos cole over 10.5. evans ne igra, gordon pocinje sa klupe...doduse vraca se davis. ipak mislim da ima sanse do prelaska granice.

probacu i lawson over 13.5. igra puno, mada nije prva opcija u napadu ipak moze dogurati preko. a realno ova granica za njega je smesna.

lenard lagano preko granice a ja vežem sa milvoki klivlend poluvreme plus i vidim palo 97 a klivlend ubacio 44. pakao. falila 2p zadnji minut bez koša. e jbg.

balvan cole faul masina

Sastavim tiket preko neta i uzmem onaj kod da uplatim. Zaboravim da uplatim i tiket prodje :frust: