Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

uplatio sam rano na irvinga over 22.5 i nurkic over 5.5.

prica se da ce james mozda propustiti mec protiv miamija i vec je potvrdjeno da ce lawson, gallinari i faried odmarati.

Posted

Iako gotivim oduvek Samantu Stosur, mislim da je zicer da ce je Peneta opeglati veceras. Em je u boljoj formi (ako izuzmemo samo dva uzeta gema ultra smesnoj Radvanskoj, to joj nikako ne ide u prilog), em sam sad pogledao H2H i ima 5:0 i sve na tvrdoj podlozi. Kvota lepih 1.75, mada se to igra tek nocas. Do tad cu da opeglam ova tri para sto pocinju u 7 - Gulbis dvojka (samo zato sto mi Manarino nije neki igrac, znamo da je Gulbis idiot i sve je moguce), Marej - Kolsrajber vise od 20.5 gemova (Nemac ozbiljan igrac, moze lako uzeti prvi set i namuciti Mareja) i kec na Busard da pojacam kvotu, to valjda nece pasti. Ostalo kasnije.

Posted

Procitao sam malopre da je Busar ozbiljno razmisljala da preskoci IW, da je nesto povredjena a sad je kao sve cool.

Ova COCO mi je bas simpaticna, gotivim je mnogo ali mora da pukne danas :D .

ZLI moze li Azarenka da dobije Sarapovu i kako ce nase devojke da prodju veceras :D

Posted (edited)

Moze li Ana da pukne ponovo od ove Garcie? Kvota 2.80, a da Garcia uzme set (H2) 1.85.

Edited by Nesh
Posted

Ne sme ANA da pukne :cry:  ono u Meksiku je bila zajebancija, ovo ce biti mnogo ozbiljnije.Napalice se ANA da vrati Garciji za poraz u Meksiku.

Probaj na Samantu Stosur dosada  niti jednom nije pobedila Penetu, eto ti prilike da joj doneses srecu. :kralj:

Posted (edited)

untitled.png

na kraju sam se preznojavao zbog atlante

Ne znam sto ti je trebala kvota 1.25 bezveze mnogo gubis a malo dobijas.

Edited by Cash
Posted

kada sam uplacivao nisam znao da nece igrati tri startera. posle se i korver povredio. a atlanta je samo sa horfordom od startera imala +16 6 minuta pre kraja. nego su se izglupirali pred kraj.

1.25 je realno poklon kvota protiv lakersa.

Posted

Isner @1,85

Razmišljam o Monaku @1,70, a možda ću sačekati da počne pa da uhvatim nešto LIVE.

Posted (edited)

Malo NBA:

Miami-Cleveland 1 (2.45)

Utah-Charlotte 1 (1.52)

Dragic over 16.5 (1.80)

GSW-LA LAkers over 210.5 (1.80)

Edited by Cash
Posted

Što više gledam statse Kokinakisa, sve više mislim da ću se zeznuti, ali mi osećaj govori da treba da ispratim Monaka.

Monaco @1,70

Pennetta @1,70

Posted

Odigrao jedan rekreativo Boston -4.5 1. pol, Peneta, Dodig/Melo, LA Kings, kvota 7,55.

Posted (edited)

odigrao p plus na boston i filadelfiju, padne 56 u prvoj u drugoj ni 40

a u trećoj na 3:30 do kraja već palo 50. pusta zemljo.

Edited by theanswer
Posted

los dan veceras izgleda.

nurkic bizgov ne moze a da ne faulira. 

Posted

Isner @1,85  :thumbsup:

Monaco @1,70  :thumbdown:

Pennetta @1,70  :thumbsup:

2/3 = +0,55