theanswer Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 gradio sam se ali neka mi se napasu muda kalates i kufos, dabogda igrali u grčkoj bez eura do kraja života
pbg12345 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 kako me unistila atlanta nocas, stavio sam je maltene na svaki tiket gubili su telu tekmu i odustanem od gledanja na -10 u cetvrtoj, kad jutros vidim oni dobili 8 ali, naravano hendikep u mozartu je bio 8,5 na kraju sam vratio ulozeno, ali da su oni dali jos taj jedan poen bio bih bas u osetnom plusu
Miljenko Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 (edited) Fudbal 0/1, NHL 1/1, NBA 0/1, Fudbal nisam mogao provuci, nije bilo sanse. Previse neefikasnih meceva kod Engleza(fix standardno retardiran; jedino na Ostrvu tim sa zacelja moze lagano dobiti, nekog iz vrha tabele), te tvrdi mecevi u Copa Libertadores. NHL tiket je dosao lagano. U startu je licilo na nesto, sto ne moze pasti i tako je i bilo. U NBA nisam polagao vece nade, no nakon prolaska overa i ubedljive prednosti Clevelanda, ponadah se. Memphis ne da nije probio hendikep, vec je i glatko izgubio. Izgleda da sam ja postao glup za NBA, meni je ova Utah bas anonimna ekipa. Prosao je tiket sa najvecim ulogom, mada nisam previse zadovoljan; da je dosla i NBA kombinacija, bio bi osetan plus. Fudbal QPR-Arsenal w2 West Ham-Chelsea w2 Leipzig-Wolfsburg 2+ Bayern-Braunschweig 2+ Kvota 1.85. Arsenal nije tako efikasan u gostima, pa je bolje da odigram fiks. Murinjove ekipe izbegavam, kada igram golove; oduvek sam mrzeo timove koji brane 1-0, kao da imaju ne znam kakvu prednost. Nemacki kup i golovi, kao i obicno. Prateci tiket, Salzburg 2+, Barcelona 2+, Celtic 2+, Man City 2+, Man Utd w2, Liverpool 2+, Werder 2+, Monchengladbach P/K2, Colo Colo 2+, Internacional w1. Kvota 6.13. NHL Winnipeg-Ottawa 5+ Colorado-Pittsburgh w2 Kvota 2.22. Winnipeg i Ottawa, po tradiciji igraju efikasne meceve, kada su Jetsi domacini. Probudise se i Pingvini konacno, ocekujem jos jedno dobro izdanje. NBA Minnesota-Denver P>103.5 San Antonio-Sacramento H1(-8.5) Golden State-Milwaukee H1(-9.5) Kvota 5.04. Kada se sastanu, Minnesota i Denver, obicno se igra za kos vise. Sacramento je gostovao u New Yorku nocas, dok je San Antonio odmoran. Milwaukee u seriji losih nastupa, nece im biti lakse ni veceras. Edited March 4, 2015 by Miljenko
Babu Bhatt Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Uhvatio sinoć finih 3,60 na Southamptonu i Speziji, jebo me Derby. Kasnije nabacim možda neke Engleze za večeras ako budem imao volje za klađenjem.
Babu Bhatt Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Uhvatio sinoć finih 3,60 na Southamptonu i Speziji, jebo me Derby. Kasnije nabacim možda neke Engleze za večeras ako budem imao volje za klađenjem. QPR - Arsenal 2 Liverpool - Burnley 1 Norwich - Wigan 1 @3,36 Newcastle - Man.Utd. 2+ City - Leicester 1 Leipzig - Wolfsburg 2+ Zurich - Grasshoppers Zur.daje gol Cedevita(+6,5) - Gran Canaria 1 @3,16
theanswer Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 ako bi neki over trebao da ispoštuje u evropskoj košarci, to su onda valensija i bajern večeras
Moća Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Odigrao Wolfsburg 2&2+ @1.9 Arsenal 2 @1.55 Celsi 2 @1.65 Winipeg 5.5+ @2.1 Orlando 1 @2.45 Nemci prosli videcemo ostalo.
Cash Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 City,United,Arsenal odigrao da na njihovim mecevima pada 1+ prvo poluvreme. Moćo bre daj neke Rumune nemora basket moze i fudbal -_-
theanswer Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 ja kako nešto napišem ono dođe surova kontra možda će bajern i valensija odigrati da ne padne koš nikad
ZokiAsov Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Trebo si da igras oba tima daju kos u prvoj cetvrtini.
theanswer Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Trebo si da igras oba tima daju kos u prvoj cetvrtini. ne bi došlo, bilo bi 40:0 za bajern
189- Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 cleveland over 51.5 pp kad god ima milion utakmica za vece, nikad ne znam sta izabrati od vise stvari i obicno puknem ;D
theanswer Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 pozdravljam karija pešića i poručujem mu da ako postoji kk radnički pirot, voleo bi da ga angažuje
Nesh Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 (edited) Kad nece neki jaci tiket, dobro je i ovo sitno za pokrice: :) Edited March 4, 2015 by Nesh
Recommended Posts