Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Sharksi kvota 1, ostalo skoro savrseno. Ponovih hokej sa egzibicionog. Detroit dosao na misice, ostalo lagano.Ne secam se kada sam vezao kombo listic, ajmo i treci. :happy:Danas:Barsa 3+Roma 2+Man Utd 2+Benfica 2+Vallecano 2+Nadal 9- 1.setMiami doh1(-3.5)Milan w2Inter 2+Mainz 2+Cobresal 2+Pittsburgh w1Boston dop>199.5Oklahoma doh2(-5.5)Nadal bi trebao da zavrsi turnir sa jos jednim minusom u prvom setu. Ako Chardy nije napravio problem, Zeballos mislim da nema nikave sanse.Miami razbucao Clipperse. Ocekivao sam i veci hendikep, jer su Lakersi katastrofalni, no da se ogradim manjom granicom.Pingvini izgubili sinoc od Devilsa. Domacini su dominantni u ovoj seriji.Denver ide u over protiv bilo koga. Boston solidan i nakon sto se Rondo povredio.Oklahoma igra vrhunski. Jedna od retkih ekipa koja je dobra i kod kuce i u gostima.

hteo da igram manu, juve i milan za dobre pare. nadam se da ce milan ostati na iksu.

Ostao na iksuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

:whistle:

Dva noćna: :fantom:timovi:NYK w1Toronto 1Boston <203.5Sakramento <216.5igrači:Lilard >19Gay >19Dragić >15Pirs >19

Trpam manje koševa na derbiju™ pa šta bude, za sada sam uzeo manje od 158, 164 i 170.

Porto jbt. Šta radi taj europol

• Author

Ipak nije prosao treci kombo u nizu. Pala je jedna od najsigurnijih stvari na nivou celog vikenda. I dalje mi je neverovatno da je Zeballos dobio. Davao sam mu 5-6 gemova, maksimalno.Danasnji izbor:Wozniacki 9- 1.setIvanovic fixSan Jose w2LA Clippers doh2(-2.5)Indiana w1Dallas w1Tomic fixPhiladelphia w2Los Angeles 0-5Calgary 0-5San Jose protiv Coyotesa nije dao gol. Nadam se boljem izdanju napada danas.Kompletni Clippersi su jedan od najboljih timova u ligi.Indiana i Dallas ne spadaju medju moje omiljene timove za igru, sa hendikepom ih retko pogodim. Viner varijanta mi uliva vise poverenja.Sto se tice bonus tiketa. Fila ima sjajnu tradiciju u Torontu. Blues imao gomilu overa, u poslednje vreme. Protiv Kingsa bi moglo doci do jednog klasicno tvrdog meca, iako je Halak i dalje out. Minnesota i pojacana igra slicno. Egal mecevi, uglavnom uz manje golova.Zaboravih Tomica. Dimitrov je jedino dobro odigrao turnir u Brizbejnu, gde je porazen u finalu od Murraya. Nakon toga 3 poraza u prvim kolima i 2 pobede u Davis kupu, protiv nedoraslih protivnika. Tomic nije igrao posle AO.Brza podloga odgovara obojici, ali mi se cini da je Tomic spremniji.

Edited by Miljenko

• Author

Kako me nervira ovo kratko vreme za edit.Halak aktiviran. Verovatno ce biti na golu veceras. Utoliko bolje.

Sjeba me juce Pitsburgh :isuse: a i danas vidim zajebane utakmice sto NHL tice.

• Author

Da. Moji Pingvini izgubiše oba meča protiv Devilsa.Subotnji je bio egal do pred kraj, jučerašnji je rešen ranije.Sharksi bi trebali da se pokažu u dobrom svetlu večeras.Golovi dolaze kilavo. Overi gde ne treba i obrnuto. Kingsi 510 u over na primer.Mali je broj mečeva u sezoni, pa su underi dominantni.Sinoć su svi mečevi otišli u minus.Lažem. Nisu Rangersi.

Edited by Miljenko

Ja cu odigrat na Toronto vreme je da se dokazu i na svom terenu. Trazim jos jednu utakmicu ali neznam sta bi. Kazes San jose.Pa dobro probacemo :naughty:

Igrao sam neke glupe kombinacije za sitne pare jer sam za celu smenu live kladjenja bio mozda 500din u plusu pa to bacio na 2 sitna tiketa, ali zato koristim priliku da se najebem majki Pitsburgdjanima za ono od sinoc. Pratio sam Seltikse do pola 4 ili koliko vec i oni su me ispostovali posle tri produzetka, a ova govna imao 1X i uspeli su da sjebu. Za sasvim lep dobitak, 6500 na ulozenih 500. Zelim im da ne udju u plejof, a i Conga mrtvak me ujebao veceras pa i njemu zelim sjajnu karijeru na celendzerima.

Edited by Zli Gli

ko moze nek odigra sad brzo na cikago protiv san antonija. Ovima opet ne igraju parker., dankan i djinobili.