Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

OM je sinoc bio gori i od Moce i od PSG.

Posted

juče loš dan.

Dortmund - Mainz 1

CSKA - Medveščak 1

Paganese - Lecce 2

@3,72

Marseille - Reims Hc1

Volendam - RKC 3+

Fortuna - Aue 1

@4,99

Kaufbeuren - Heilbronner 6+

Zadar(-9,5) - Szolnoki 2

CSKA - Milano T1 under 90,5

Wawrinka - Muller 1

@4,54

ajde bar jedan :)

Posted

Milan - Empoli 1

Hajduk - S.Belupo 1

Istra - Rijeka 2

@4,56

Anderlecht - Mechelen 1

Barcelona - Levante Hc1

Benfica - Setubal 1

Roma - Parma 1

Cesena - Juventus 2

@3,51

Chievo - Sampdoria X2

Valencia - Getafe 1

Besiktas - Bursaspor 1X

Kayserispor - Manisaspor 1

De Schepper - Daniel 1

@5,13

Posted

Fudbal 1/2, NHL 1/1. Najsigurniji tiket nije prosao. Real se obrukao. Dali su samo dva gola, pri cemu su gosti imali bolje sanse. Monchengladbach dobio u nadoknadi vremena, Liverpool okrenuo, no tu sam imao vinere, pa i nisam bio previse zabrinut. Dodjose nekako dva NHL fiksa. Islandersi se odlepise tek u trecoj trecini. Nashville je resio mec u zavrsna 3 minuta. Blagi plus. Pomalo mi je neverovatno, kako se ne moze uklopiti neki siri fudbalski tiket; ne kombo, nego neki tiket sa vise parova( ja i tu igram samo 2+, 3+, vinere i poluvreme ili kraj).

Fudbal

Arsenal-Middlesbrough P/K1

Barcelona-Levante 3+

Kvota 1.57. Arsenal ima priliku da ode do same zavrsnice, pa verujem da ce odigrati ozbiljno. Sve osim ubedljive pobede Barse, bi bilo veliko iznenadjenje. Hteo sam i Romu uglaviti ovde, no puno povredjenih igraca me je odbilo na kraju. Danas samo dva egzibiciona tiketa, posto i nema puno parova po mom ukusu.

NHL

Chicago-Pittsburgh 5+

Florida-St.Louis w2

San Jose-Tampa 5+

Anaheim-Washington 5+

Kvote, 2.49, 2.06. Cudno visoka kvota za golove, kada igraju ekipe sa ovako kvalitetnim napadima. Tacno je da Pittsburgh nema previse 5+ utakmica, 10 meceva unazad, no ovo nije protivnik kao i svaki drugi. St. Louis protiv solidne Floride. Domacin ponovo kuburi sa napadom. Tampa over klasika. Capitalsi su dali samo jedan gol nocas, te ocekujem bolje izdanje njihovog napada. Anaheim nije u tako dobroj formi, da bih ovde probao fiks na njih. Imaju fin 5+ trend, 7/10.

Posted

Miljenko probaj ponekad odigrati poluvreme over 0.5 nadjes dva para i dobijes kvotu izmedju 1.6-2.

Meni over 0.5 prvo poluvreme ide vise nego dobro.

Posted

ajde moco, odavno si provaljen

kazi koliko ti daju rumuni za reklamu

Posted

Pa bre da dali za reklamu valjda bi se hvalio kako sam uzeo pare :(

Posted

ama, reklamiras te namestene meceve, samo nam das pogresnu informaciju :)

Posted

Aaa pa od sad ja kazem nesto vi odigrajte kontra :)

Posted

Miljenko probaj ponekad odigrati poluvreme over 0.5 nadjes dva para i dobijes kvotu izmedju 1.6-2.

Meni over 0.5 prvo poluvreme ide vise nego dobro.

Igrao sam i to pre, no to je vec sreca, a nje cesto manjka kod mene. Na ovim mecevima gde igram golove, su cesto premale kvote za tu igru; trebala bi mi 3-4 para za pristojnu kvotu.

Posted

Igrao sam i to pre, no to je vec sreca, a nje cesto manjka kod mene. Na ovim mecevima gde igram golove, su cesto premale kvote za tu igru; trebala bi mi 3-4 para za pristojnu kvotu.

Rizikuj i odigraj malo tvrdje meceve, dve kvote po 1.30 i imas pristojnu kvotu. Recimo England Championship