Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Memphis(1.67) i Boston 1x(1.35)

Pistonsi 1,Orlando-Bullsi over 194.5, Houston-Portland over 203.5

Posted

Ja igrao Tatjanu Mariu, Cikago X2, Memfis 1 i Boston 1X, lep dobitak bio, kvota skoro 6. Bostonski debili idu na crnu listu, previse puta su me prodali ove godine.

Posted

Sad nesto gledam sta da igram i imam sta da vidim: Lacio izgubio poslednjih 7 utakmica od Djenove :ohmy:, Djenova 7 utakmica bez pobede u prvenstvu. Dodati da Lacio jos nije odigrao nereseno kod kuce. Prvo sam bez gledanja hteo 1@GG, onda rekoh mozda se Djenova ritne al tad spazih ovih 7 pobeda za redom, pa jos i manjak ikseva u Rimu (mora jednom i nereseno da dodje je li? :sleep: ).

Uf...Sta kladionicarsko pucanstvo misli?

Posted (edited)

Fudbal 2/2, NHL 0/1, NBA 1/1. Italijanski dabl lagano, dok me moji nervirase do samog kraja. U Barsu nisam sumnjao. NHL dolazi kilavo. Prethodne dve sezone,su bile puno lakse za pogoditi. Ako nesto mrzim, to je kada tim ne dobije gde treba, a zatim pobedi u derbi utakmici, koju ja sigurno necu cackati. Mozda je bolje da igram samo 5+ overe, pa sta bude. NBA poluvreme overi, prodjose bez problema, milina. Jos jedan lep dan. Kombo ponovo lose uklopih, no na to sam vec naviknut. 

Fudbal

Eskisehirspor-Galatasaray w2

Lazio-Genoa 2+

Elche-Rayo Vallecano 2+

Kvota 3.09. Galatasaray ne zaostaje previse, pa bi ih pobeda ponovo ukljucila u borbu za vrh. Lazio i Genoa su prikazali solidnu efikasnost, do sada. Rayo Vallecano igram redovno, pa ih ispratih i danas.

NHL

Chicago-Arizona 5+

San Jose-Calgary 5+

Kvota 2.10. Chicago igra back-to-back i posle duzeg razmisljanja, odigrah golove. Blackhawksi kao domacini, imaju samo jednu pobedu u regularnom toku, na 10 poslednjih meceva protiv Coyotesa. Sharksi takodje ne igraju ubedljivo, protiv vecerasnjeg protivnika. Skor u sezonskoj seriji je 3-1 za Calgary. Glencross bi trebao da se vrati u postavu Flamesa i doprinese stabilizaciji njihovog napada.

NBA

Philadelphia-Golden State H2(-11.5)

Dallas-LA Clippers w1

Denver-Oklahoma w2

Kvote, 1.65, 1.64. Golden State igra protiv jedne od najlosijih ekipa, te ocekujem ubedljivu pobedu. Clippersi su ostali bez Griffina, pa bi Dallas ovo trebao da resi u svoju korist, bez vecih problema. Oklahomi odgovara, sto playoff konkurenti ne igraju sjajno, mada je vreme da udju u seriju pobeda.

Edited by Miljenko
Posted

Sad nesto gledam sta da igram i imam sta da vidim: Lacio izgubio poslednjih 7 utakmica od Djenove :ohmy:, Djenova 7 utakmica bez pobede u prvenstvu. Dodati da Lacio jos nije odigrao nereseno kod kuce. Prvo sam bez gledanja hteo 1@GG, onda rekoh mozda se Djenova ritne al tad spazih ovih 7 pobeda za redom, pa jos i manjak ikseva u Rimu (mora jednom i nereseno da dodje je li? :sleep: ).

Uf...Sta kladionicarsko pucanstvo misli?

Jel ti ne znas one poslovice...Ako igras na Lacio, felacio i sl. 

Posted

Jel ti ne znas one poslovice...Ako igras na Lacio, felacio i sl. 

znam...pare sam bacio... :D...

Ma bacam ih ovih dana ionako. Ni vazduh ne mogu da pogodim. Izbor nikakav, a mora nesto da se odigra

Resio sam trilemu: Lacio daje dva komada tj D2+ & GG (kvota u Maxbetu 2.68). Dodao mocni Rayo (2.70), jos mocniji Minhen koji ima celu pobedu kod kuce (2.35) i X Bradford - MK Donci. Ukupna kvota 55.26.

Ne pokusavajte ovo na svojim tiketima. Ja sam trenirani gubitnik. :dry:

Posted (edited)

Ja igrao Tatjanu Mariu, Cikago X2, Memfis 1 i Boston 1X, lep dobitak bio, kvota skoro 6. Bostonski debili idu na crnu listu, previse puta su me prodali ove godine.

Ja i ti igramo isto, jebeni Boston nemoze da odigra bar x :frust: ali nema veze pokidacemo na tenisu danas :D

nasao sam neku De vrome gubi 4.2 u trecem setu i njena protivnica servira bila kvota 7.50. Odigrah bez razmisljanja i ona vec napravi brejk i smanji na 3-4 :D

povela 5-4 servira za pobedu ima 30-0 i sada je 5-5 :isuse:

Edited by Cash
Posted (edited)

Meni ima tih hejlovanja i bedacenja u toku svakog dana po mnogo puta, tenis uzivo ide od sjaja do ocaja. Evo danas sam napravio oko 9 i po hiljada plusa ali sam ipak na kraju zavrsio skenjan - igrao na nekog Falgerija drugi set protiv mnogo poznatijeg Dancevica po kvoti 4.10 za 500din, lik se lagano dovukao do tajbrejka a tamo imao 6:3 i dva svoja servisa (u tom momentu je bilo 9.60 na Dancevica ali skoro nikad ne branim jer sam glupander), sto mu ipak nije bilo dovoljno i izgubio je 9:11. Dobitak mi bio samo 2050din ali sam se smorio kao da je bila ta cifra u evrima, razocarao me totalno :D

Edited by Zli Gli
Posted

Nakon tog dobitka zajebo me Gulbis igrao da ce dobiti drugi set bilo 1.80 i rutinski je izgubio.

Sad sam igrao na Harisona drugi set po kvoti 1.60 igra protiv naseg Krajinovica.

Posted

Fudbal 0/1, NHL 0/1, NBA 0/2. Fudbalski tiket nije obecavao previse, no na kraju nije dosla najsigurnija stvar. Lazio je odigrao uzasno, dok je Genoa jajarila sa igracem vise; kakva gnjavaza od utakmice. Chicago je naravno kiksirao, nije doslo 5+. NBA nije mogao gore od ovoga. Golden State se ispromasivao, protiv najlosijeg tima u ligi. Igraci se povredjuju, kao da su od stakla. :isuse:  Umesto da bude +20 za Dallas, desila se obrnuta stvar. Mrzim ovakve baksuzne dane, kada se desavaju gotovo neverovatne stvari(rezultati). Vratih ono sto sam uzeo od petka.

Fudbal

Arsenal-Leicester 3+

Kvota 1.58. Na kraju odabrah samo Arsenal na golove. Bolje da ne cackam Liverpool.

NHL

NY Islanders-Edmonton w1

St. Louis-Arizona w1

Kvota 1.76. Edmonton i Arizona su igrali nocas, zabelezili pobede i veceras igraju protiv dominantnih rivala, te ocekujem dva lagana keca. Red bi bio da i nesto prodje, vec tri dana, dolaze nebulozni rezultati. 

Prateci tiket, Boston w1, Anaheim w2, Montreal w1, Tampa 5+, Winnipeg 5+.

NBA

Charlotte-Detroit P>95.5

Phoenix-Houston P>106.5

Kvota 3.42. Hteo sam Memphis u hendikepu, no oni cesto igraju taman koliko treba, pa preskocih taj par. Phoenix-Houston standardno, Sunsi imaju niz losih nastupa, mozda se raspucaju veceras. Detroit igra ok. Ima fin trend efikasnih meceva, protiv vecerasnjeg protivnika, te probah i to.

Posted

Da probam neki tenis danas. Za 5 minuta pocinje Simon protiv Portugalca Souze.

Simon 2:0 @2

Posted

sinoć prolazio pored mocarta i rekoh na brzinu da odigram tiket za neku simboličnu sumu, vidim niska granica na milvoki-bruklin, nerealno velike kvote na atlantu i oklahomu (zašto?), odigram prve dve sa smanjenim granicama, treću čist hendi i izgleda došlo lagano, a tiket sam sklapao nepuna tri minuta. ne treba mnogo mudrovati.

Posted

Da probam neki tenis danas. Za 5 minuta pocinje Simon protiv Portugalca Souze.

Simon 2:0 @2

Cetiri set lopte je imao u prvom setu i, naravno, uspeo je da izgubi 7:5.

Posted

Ja ne znam vise koji kurac igram hokej, pre mi je dolazilo sve lepo ali vise vola ne mogu da ubodem, cak ni male kvote. I opet me iskarao moj omiljeni tim, Cikago, 8 minuta bilo da padne i taj jebeni peti gol ali nista. Tomljanovicka, Kingsi X2, Oklahoma, Barton H2+4.5 gema i oni 5+, za 9200 na ulog hiljadu. U usta ih jebem, zelim im ispadanje u prvoj rundi plejofa.