Cash Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Puko sam oba tiketa i dalje sam u solidnom plusu samo strah me da cu sve to prokockati nocas u nba.
theanswer Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Pogodim orlando lejkersi over bruklin bez hend detroit bez hend nju orleans oklahoma over Čekam san antonio over (ide) finiks bez hend (ide) Promašim memfis imali su 7 razlike na 1:23 do kraja imali su 1 razlike i loptu na 11 do kraja rendolf uspe da je izgubi i još faul da napravi poslednji napad konli gubi loptu pakao jebeni, serem se više na sve Edited February 7, 2015 by theanswer
Miljenko Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 NHL 1/1, NBA 0/1. NHL prodje nekompletan, no kako je dolazilo tokom nedelje, bolje da se ne bunim. Chicago je ponovo zatajio u ofanzivi, te dobio mec tek u produzetku. Pittsburgh je lagano iskontrolisao mec. Serija glupih rezultata u NBA je nastavljena. Srecom te odigrah samo ovaj tiket, bez singlova, dablova, nije bilo sanse da provucem nesto. Nisam odusevljen ucinkom, mada nisam ni ulozio previse. Fudbal Tottenham-Arsenal 2+ Aston Villa-Chelsea P/K2 Wolfsburg-Hoffenheim 2+ A. Madrid-Real Madrid 2+ Huachipato-U. De Chile 3+ Kvote, 2.43, 1.49. Arsenal je oslabljen, no 2 gola valjda mogu pasti. Wolfsburg-Hoffenheim, jedan od najprimamljivijih parova za golove danas. Real obicno igram 3+, no ovo nije mec kao i svaki drugi. U. De Chile je krenuo lose, ali je najbitnije da golova ima puno. Oni i Huachipato, cesto igraju efikasne meceve. NHL Buffalo-Dallas w2 Montreal-New Jersey w1 Kvota 1.99. Dallas je vezao dva poraza, i ako zele playoff, morace zaigrati bolje. Buffalo igra slicno cele sezone; sporadicno bljesnu, a onda usledi duga serija poraza. Montreal ima 2 poraza u nizu, dok su Devilsi neporazeni u regularnom toku, na 6 prethodnih nastupa. Canadiensi su odmorni, New Jersey igra bez dana pauze, pa probah na domacina. NBA New York-Golden State H2(-9.5) Dallas-Portland P>102.5 Kvota 3.05. Golden State igra back-to-back, no protivnik mi deluje preslab, za jaci otpor. Dallas na poene, ne verujem da ce imati previse snage za odbranu; ovo im je treci mec, u cetiri dana.
Zli Gli Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Promašim memfis imali su 7 razlike na 1:23 do kraja imali su 1 razlike i loptu na 11 do kraja rendolf uspe da je izgubi i još faul da napravi poslednji napad konli gubi loptu pakao jebeni, serem se više na sve Ja ovo promasio na nocnom, za 500din dobitak malo preko 7 hiljada. Atlanta 1, Pitsburg 0-5, Cikago x2, Smicek-Trungeliti 20.5 vise, Gavrilova 1... i da li Hjuston ili Memfis, i naravno Memfis a Hjuston sa vecom kvotom dobio. Kaze mi drug da sam palio dzamije u proslom zivotu pa me stize kazna u zadnjih 7 dana :D
Nesh Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Kvota na Real 2.55, bonus kvota u Maxbetu 2.70. Poslednjih 7 utakmica nisu dobili. Jednostavno prevelika kvota da bi se propustila. Edited February 7, 2015 by Nesh
Nesh Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Izgleda nikako. :D Sad je kvota jos bolja: 12.8.
theanswer Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Samo sam čekao kad će neko da se javi :D Inače sreća za onaj noćašnji tiket što sam pao na Memfis jer bih čekao SA i pao na pola poena. Mada bih verovatno branio uživo.. Zato Mega i Nemci retko kad razočaraju kad su overi u pitanju.
Mr.Mxyzptlk Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Zato što sam ja igrao keca mogao si da preskocis ovo kolo
Babu Bhatt Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Zulte - Lierse 1 Bastia - Metz 1X Juventus - Milan 1 PSV - Utrecht 1 @3,04 Moreirense - Porto 2 Sociedad - Celta 1X Igokea - Olimpija 2 RK Zagreb(+2,5) - Vardar 1 @3,53
Malvo Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 sklapao kasnovečernji tiket, da odaberem dve od četiri p/k: juventus, porto, sao paolo i psv. jasno je koji je jedan od dva tipa koji sam odabrao.
Recommended Posts