189- Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 waiters 12.5 over. bice starter umesto jonesa a ni durant opet nece igrati. mislim da bi ovo lagano trebalo doci
Zli Gli Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sjebao me sinoc Cikago x2 protiv jebene Minesote za 10 i po hiljada, na 500. Sto kuraca pogodio i padam na 1.39 kvotu, zato sto su mi omiljeni u NHL... Debil sam. Izmedju svih ostalih nocnih parova, upao mi u oci opet ovaj Barton. Sinoc sam ga igrao h2+3.5 i veceras cu isto to protiv Ebdena, ali i cistu dvojku po 2.86 u singlu. Gledao sam lika dve noci za redom, igra kao lud, dobro servira, vadi se kad je frka, opusten skroz... dobio dvojicu jacih od sebe, mislim da ce i treceg. Ebden bio u losoj formi pa na ovom turniru vezao dve pobede protiv solidnih igraca, mada je u proslom mecu dobio u dva tajbrejka. Rezervna opcija je vise gemova, ide ovo verovatno u tri seta.
radar Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 1/3 = -1,26 Dabl @1,95 Dortmund Real Osećam da večeras Dortmund počinje da spašava sezonu. Kakvo mi se ludilo desilo veceras. Kad je Dortmund primio gol, bilo je ocigledno da nema sanse da pobede i da bih vratio ulog, odigram sa telefona X2 @1.60 za 10.000 i odusevim se sto je toliko velika kvota. Tek kad sam uplatio, vidim da sam zapravo odigrao X2 na Fluminense koji je u 55. minutu gubio 1:0. Onda to isto ponovim na Augsburg po realnoj kvoti 1.30, tek da se malo povadim. Na kraju Fluminense pobedio 4:1 i Augsburg zadrzao 1:0, tako da sam prosao vise nego dobro. Vise srece nego pameti :D
189- Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 jebote odigram na kcp-a covek za tri minuta da 3 poena i posle se povredi.
theanswer Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) ja odigrao overe sa smanjenom granicom na nju orleans-okc i juta-memfis i ubacim milvoki protiv lejkersa čisto da povećam kvotu. debil, ali došlo je na kraju u produžetku ne znam kako su uopšte došli do produžetka, gubili su 6 na nekih minut do kraja.. Edited February 5, 2015 by theanswer
Zli Gli Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Barton jebe, ne vadi. Rutinski 6:2 6:4 protiv dosta poznatijeg igraca, kakva majstorcina
Miljenko Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Fudbal 1/1, NHL 0/1, NBA 1/2. Fudbal dosao "na misice", nakon sto je Liverpool okrenuo u zavrsnici. NHL i dalje nije na zadovoljavajucem nivou, mada su nocasnji mecevi bili nesto tezi za procenu. NBA fix nisam mogao uklopiti, na San Antonio bih pao, u bilo kojoj varijanti. Bar je over dosao bez problema. Pfff, mora ovo bolje. Necu napraviti dovoljan budzet za MLB, ako se nastavi serija cudnih rezultata. NHL Buffalo-St. Louis w2 Dallas-Tampa 5+ Philadelphia-NY Islanders 5+ Colorado-Detroit 5+ Kvote, 1.82, 2.11. St. Louis igra odlicno i ne bi trebali imati problema, protiv jedne od najslabijih ekipa. Dallas-Tampa, duel ekipa, koje su pri vrhu po efikasnosti. Islandersi su ostali bez Okposa, vezali 3 poraza i vreme je za budjenje. Flyersi igraju promenljivo, no vezali su 4 trijumfa. Za njih nisi nikada siguran u fiksu, dok za golove obicno nisu losi. Odigrali su tvrd mec protiv Toronta(1-0), te danas ocekujem povratak trendu sa puno golova. Duel ljutih rivala u Denveru. Colorado je osvojio dosta bodova, 10 meceva unazad, pa nisam smeo probati dvojku. Sada ce se redje sastajati, jer su Red Wingsi na Istoku. Detroit ima fin trend 5+ overa, moglo bi to proci i veceras. NBA Sacramento-Dallas P>104.5 Kvota 1.85. Dallas igra bez dana pauze, te ocekujem jos jednu ofanzivno orijentisanu utakmicu.
Cash Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Barton jebe, ne vadi. Rutinski 6:2 6:4 protiv dosta poznatijeg igraca, kakva majstorcina Ja igrao Beluccija,Boston basket i Atlantu. Gledam Belucija dobi prvi set lagano 6-2 drugi izgubi 6-3 u trecem setu gubio celo vreme sa brejkom predosti bilo 3-5 za Zebaljosa koji je imao 20 asova i uzme brejk za 5-5 i ode mec u TB. u TB Zebalos vodio 6-3 i imao dva servira i potpuno se raspao i Beluci okrenuo na 8-6 i pobedi :0.6: nocas uleteli i Boston i Atlanta i zahvalan sam sada Beluciju.
Zli Gli Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Meni je ovo od sinoc skoro pa jedini pogodak u zadnje vreme, raspao sam se u zadnjih 5-6 dana ko Zebaljos protiv Belucija :D
Cash Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Uvatio sam live Soedu da dobija 5 i 7 igru oba puta kvota bila 1.45
Cash Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Chalenger u Glasgowu igraju Reister i Italijan Marcora. Reister bio veliki favorit pre meca i izgubio prvi set nakon TB. Sad je kvota na Reistera 2 da ce pobediti pojacao sam ulog ocekujem da ga brat svabo razbuca :D
Cash Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Izgubi Reister i drugi set nakon TB srecom pokrio sam se sto sam igrao live na ovog drugog da uzima drugi set po kvoti 3.20 :D
Zli Gli Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Chalenger u Glasgowu igraju Reister i Italijan Marcora. Reister bio veliki favorit pre meca i izgubio prvi set nakon TB. Sad je kvota na Reistera 2 da ce pobediti pojacao sam ulog ocekujem da ga brat svabo razbuca :D Kad igras na te indijance, samo vijaj velike kvote i obavezno brani ako budes imao priliku jer su svi ti likovi jako nestabilni u glavi, a pogotovo zenske. Ja sam ovih dana imao takvih padova da je to neverovatno, zato sto nista nisam hteo da branim. Mada me veceras malo i ukenjalo, gubila neka Whoriskey 2:6 u tajbrejku drugog seta i dobila 8:6,carica :D
Sokrat Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Dženkins da 6 poena u prvom poluvremenu i onda do kraja ne uspe da ubaci još jedan koji mi je trebao za prolaz. Noćas mi je isto tako pao Adams za 1 poen. Odustajem od igrača do daljnjeg.
Recommended Posts