Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
vcrs ima svasta za igru.sto se tice kosarke mislim da ce zvezda dobiti uniksa,kao i galata ulm.vjerujem da real nece izgubiti,kao i da ce noric,sautempton i reding uspjeti zabiti bar po gol.od nba,fila i boston mi djeluju kao najsigurniji kecevi.valjda probrati nesto od svega ovoga :)
doslo sve osim galate,nadam se da je neko iskoristio ove prijedloge,ja sam fino naplatio tiket sa zvezdom,realom i filom :)
Posted

Za danas:New Jersey 1( vreme je da Islandersi puknu)St Louis 2San Jose 1Florida 1Washington x2

Posted
Za danas:New Jersey 1( vreme je da Islandersi puknu)St Louis 2San Jose 1Florida 1Washington x2
Ja na jednom otkacenom tiketu lupio 2 na Islanderse uz samoobrazlozenje vreme je da Devilsi puknu. :D
Posted

Islandersi bas zajebani ove godine, no mislim da ipak pucaju veceras :kralj: .Nego sta kazes za Boston-Buffalo, trebalo bi biti 1 ali nije mi to nesto sigurno

Posted (edited)

Odigrah ja i ovaj tvoj tiket samo sa cistom dvojkom na Washington ( 40.84 u Socceru).Boston bez poraza u regularnom delu (ne volim da igram na takve ekipe; vise volim da igram protiv njih). Prosle godine 3 neresene i 3 pobede Bostona. Verovatno ce dobiti i ovu, ali ne deluje ni meni tako sigurno...Da vidimo i sta ce Miljenko da kaze... :)

Edited by Nesh
Posted

Jebote Florida-Winnipeg/+1 1 (3.40) mora i ova Florida da proradi majku mu...

Posted
Jebote Florida-Winnipeg/+1 1 (3.40) mora i ova Florida da proradi majku mu...
Jel to hendikep +1 za Winnipeg? Iz koje je to kladionice? U Maxbetu ima nekakav hendikep, ali posto je Winnipeg favorit (2.35) daju 3.25 na njih, a da Florida pobedi sa 2 gola nema.Inace, i ja mislim da bi Florida konacno trebalo da proradi, iako su Jetsi prilicno nezgodni.
Posted

to na ovim nasim SLO kladionicama :kralj:Ipak igracu cistu 1.

Posted

A U Maxbetu (bar na internetu i u listi <_< ) i ne pise koliki je hendikep... samo hendikep. Pa ti posle moli boga da ti ne kazu da je bilo 2 gola. :lol:Mora da probam, da odigram na nekom tiketu, pa da vidim sta ce da otkucaju. :D

Posted (edited)

Jedan promasaj, dosao i sporedni tiket, fino. :)St.Louis w2Toronto 6+Pittsburgh 6+San Jose w1A.Madrid 2+Oklahoma dop>187.5Tonsberg 6+Boston w1Calgary w1St.Louis igra odlicno. Treba skupljati bodove gde god mozes, pa ocekujem njihov dobar nastup veceras. Dvoumio sam se izmedju njih i Bostona, ali su ipak oni ostali zbog, Millera i OT tendencije Bruinsa.Toronto-Washington tradicionalno idu u over. Capitalsi vezali 4 minusa. Nisu dali vise od 3 gola na mecu do sada.Toronto defanzivno neubedljiv, pa ocekujem da gosti prorade.Pingvini 2 vezana undera, 7 golova na poslednje 4 utakmice. Napad domacih konacno pokazuje znake zivota. Prvi ovosezonski duel je bio spektakularan, zasto to ne bi bio i ovaj.Sharksi bez poraza.Oilersi vezali dve pobede. Cim nema mnogo kikseva pozadi, rezultati su bolji.Iskustvo domacih bi trebalo da nastavi seriju pobeda.Sto se mixa tice. Oklahoma dodatni poeni bi verovatno bio singl, da ne igraju protiv Memphisa. Ako nesto ne volim, to su defanzivne ekipe u NBA.Calgary ima finu tradiciju protiv Colorada. Malo je falilo da i ja probam Floridu. Videh medjutim losu tradiciju, losu formu... Neka pobede bez mene. :lolol:Winnipeg individualno nije nista specijalno. Definitivno nisu ekipa koju bih ja forsirao.

Edited by Miljenko
Posted
Odigrah ja i ovaj tvoj tiket samo sa cistom dvojkom na Washington ( 40.84 u Socceru).Boston bez poraza u regularnom delu (ne volim da igram na takve ekipe; vise volim da igram protiv njih). Prosle godine 3 neresene i 3 pobede Bostona. Verovatno ce dobiti i ovu, ali ne deluje ni meni tako sigurno...Da vidimo i sta ce Miljenko da kaze... :)
Miljenko se slaze sa nama. Ja odigro ono sto sam reko samo sam Washingtona prebacio na tiket 2 a to je:LA Kings-Nashville/+1 1Toronto-Washington 2Calgary-Colorado 1NY Rangers-Pitsburgh 1 (Vratice im NYR milo za drago)
Posted

Ja sam na jednom tiketu za 500 prosao Olimpijakos manje od 157.5, Real 1 (sreca pa moji racunaju produzetke), Barsu 1 i neku Skelefteu 0-5 golova, svedski hokej. Cekam jos Bruinse 1X, Vasington X2 i San Hoze W1, ako sve dodje imam oko 7 i po hiljada a malo manje od 5 ako San Hoze odigra nereseno u regularnom delu. Na drugom sam za hiljadu igrao Dalas dvojku protiv Golden Stejta (bilo 2.55 pa palo na 2.30, kasno sam uplatio), W2 na Sent Luis i W1 na Devilse protiv Ajlendersa.

Posted (edited)

Al' je super kad odigras dvojku na Dalas i ocekujes da Novicki resi mec, a onda ustanes ujutru da pratis i skapiras da lik i ne igra. Kako njih sve u NBA boli kurac, to je strasno.Mocni Brendan Rajt mi se usro u zivot, imali sansu za pobedu i lik se pogubio pod kosem. A i pre toga je izgubio par lopti, jebem ga onako anoreksicnog.

Edited by Zli Gli
Posted

Moglo je i bolje. Golovi me ne slusaju na NHL-u. Napad Rangersa zamro. U Torontu bilo sanse za over, ali nije bilo EN gola.Fix nije bio sjajan, no tu sam bolje birao singlove.Izbor za petak:Werder 2+Roma 2+U. de Chile 2+Kvitova fixPSG w2Tampa w1Detroit w1Carolina w1Dallas w1Miami doh2(+0.5)Denver w1Djokovic 9- 1.setTsonga fixWawrinka fixIsner fixRaonic fixFudbal standardno, na efikasne ekipe. Tampa u odlicnoj formi. Winnipeg 1-8 u Tampi, 3-14 uopste protiv njih.Detroit sigurnije igra kod kuce. Blues igrali sinoc protiv Columbusa, pa i to daje blagu prednost domacem timu.Sest od poslednjih 7 duela su dobile ekipe domacini.