Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Sitno, ali slatko :)

Poenta je u Sosiedadu. Dace valjda bar jos 1. A nadam se i vise.

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nesh, jeste to to, 1535. Samo, sad kapiram da uopste ne znam kako se kuca u programu 2/4 3/4 :D

Ma sta se sekiras...ko to jos igra. :D

Odigras mu dva tiketa, jedan 2/4 i jedan 3/4. U odnosu uplata 3:2. I to je to :)

Ja se zezao malo sa sitnim kvotama:

new-picture.png

i hteo da igram Vankuver OVER 5.5 ali od tri utakmice NHLa nisam umeo da kliknem na pravu, nego odigrah Minesota - Boston. Dobro, bar je kvota veca. :sleep:

I sto se sad ne branis? Rezonski je... :)

+1

Branicu. Branim uvek kad mogu. Al sam hteo Vankuver. Da sam spazio na vreme ponovio bih tiket samo sa Vankuverom. Al nema veze, sto bi rekli bolji poznavaoci zivota, ko zna zasto je to dobro. :)

• Author

Ko zna. Mozda je i bolje sto si ovo stavio. Vidom da je over na Vancouver, najigranija NHL stvar veceras.

Ajde Sociedad jos 1...

Ko zna. Mozda je i bolje sto si ovo stavio. Vidom da je over na Vancouver, najigranija NHL stvar veceras.

Ma nikad se ne zna, naravno. Nego da sam video na vreme sta sam kliknuo sad bih imao dva tiketa. Al nema veze, ako hoce hoce, ako nece nece. Sutra su gotovi! :D

PsV-Fejnord

Prvo GG -3.85

Drugo GG - 2.95

GG GG - 11

Na sitno.

Pustio prenos, ugledam ovaj post i taman hteo da napisem - ja igrao keca, neka bude jedno 4:3 :D

Posle sam medjutim otisao

memphis dh2 5.5....san antonio bez kawhija i parkera....nema muda da odigram dvojku 2.3

:frust:

Nista od OVERA ni kod Minesote (prva trecina 1:2, na kraju 2:2), a da ne pricamo o Vankuveru. Vankuver mi zeznu i nocni tiket (uhvacena dvojka na Otavu i X na Minesotu - Boston).

Nista, idemo dalje! :)

Edited by Nesh

Jesi branio?

Meni se Sociedad lepo ispromasivao i stao na 2 kom. Steta, taj treci je dosta donosio...

brat kumpo ubacio vrlo brzih 10 poena i nakon toga se povredio.  :thumbdown:

a razmisljao sam izmedju njega, kantera, valanciunasa i big ala. naravno izabrao pogresnog  :thumbdown: