theanswer Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 (edited) povredi se kajri i neće doći na kraju ni on ni love koga boli kurac da uzme koji šut i još uspe da promaši 2 bacanja Edited December 12, 2014 by theanswer
theanswer Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Love 18 granica 18,5 tačno mi došlo glave ona dva vezana bacanja što je promašio u drugoj.
Miljenko Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 (edited) Fudbal 0/1, NHL 1/2, NBA 0/1. Od 19 casova, tri lagana 2+ meca i onda pad na Sevilla-Rijeka. Gledah samo zavrsnih 20 minuta; tu promasise 3 "mrtve" sanse. Sreca nije potrajala previse. Jaci NHL tiket prosao, Capitalsi zakazase sa golovima. Bobrovsky ponovo brani vrhunski, nije vise Columbus za over. Zaredjali poluvreme minusi u NBA, svasta. Jos jedan glupav dan. Fudbal Fenerbahce-Sivaspor w1 Lyon-Caen w1 Hoffenheim-Eintracht Frankfurt 2+ Almeria-Real Madrid 3+ Kvota 1.95. Veci broj zanimljivih meceva danas(neobicno za petak), te sastavih malo siri tiket. NHL Pittsburgh-Calgary w1 Detroit-Florida w1 Kvota 2.04. Letang se vraca kod Pittsburgha, ali ce Crosby verovatno pauzirati veceras. Flamesi u padu forme, te ocekujem da Malkin i ostatak ekipe, budu dovoljni za trijumf. Detroit ima los trend protiv Floride, na domacem ledu(5 meceva bez pobede u regularnom toku) i mislim da je vreme za prekid te lose serije. Napad Red Wingsa je zakazao protiv Toronta, pa mi je i to plus za veceras. NBA Memphis-Charlotte w1 Minnesota-Oklahoma w2 Phoenix-Detroit w1 Washington-LA Clippers w2 Toronto-Indiana w1 Kvote, 1.63, 1.91. Ovaj trend undera je doveo do toga, da mi nista ne lici na plus. U to ime odabrah par fikseva, prvi tiket stavih u jacu grupu. Edited December 12, 2014 by Miljenko
Nesh Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 (edited) Kum juče doktorirao na temu Kako odigrati utakmice CL na 50 dinara Bravo za kuma! Kud ne prepisa tiket? Ili jesi? Ja obicno stavim nesto na tiket ili odigram isto kad neko od ovih mojih odigra nesto ovako u mom prisustvu. Spijuniraj kuma, pa, ako si u mogucnosti, okaci nekad unapred sta igra. :) Edited December 12, 2014 by Nesh
189- Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 (edited) granica na bryanta je trenutno 25,5. a treba mu 31,32 poena da prestigne jordana. cenim da ce pokusati vec veceras. i prosli mec je uzeo 27 suteva. odigrao sam bryanta over 25,5 i hardaway over 13,5. melo sigurno nece igrati, ne znam kakva je siutacija sa smithom. Edited December 12, 2014 by 189-
Timmy Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Udje juce Borusija 3 od 5 singlova. Danas jedva par meceva gde se mogu ocekivati golovi, al izabrah nesto. Herakles: dom u oba (1.74) dom 3+ (1.88) dom 4+ (3.35) Hofenhajm - Ajntraht, ovo u Mozartu. Meridian bas usro sa kvotama (3.1 i 2.4) prvo GG (3.9) drugo GG (3.1)
189- Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 melo ipak igra bilo price da li ide na operaciju ili ne a on se vec vratio. no, mislim i uprkos tome bi hardaway trebao doci. odigracu jos ovo iz zajebancije pelicans - cleveland h2 5.5 phoenix - detroit 1 muhammad over 12.5 brooklyn - sixersi h2 9.5
theanswer Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 kako uspem da odaberem ove igrače pa to je neviđeno. i ja sam mislio da melo ne igra i odigram kalderona over 8,5 i melo igra i kalderon da 7 za prvih 6min i od tada šutne samo jednom i promaši i to je to
189- Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 glupi sixersi. ceo mec su egal, cak i vode i na kraju se raspadnu u poslednjoj cetvrtini. -15
theanswer Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 glupi sixersi. ceo mec su egal, cak i vode i na kraju se raspadnu u poslednjoj cetvrtini. -15 i mene su sjebali čekam za 20 000 bledsoa i džoša smita over i raspali smit šutira 3 od 10. bledsa isto boli kurac. ne mogu da pogodim vola.
Miljenko Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Fudbal 1/1, NHL 1/1, NBA 0/2. Fudbal prosao lagano. NHL tiket nekompletan, no da se ne bunim. NBA je smorio za medalju. Poraz Clippersa i nije toliko iznenadjenje, to je bilo na slabijem tiketu. Sunsi su razocarali. Izgubise od ovih sto se ne secaju kada su zadnji put dobili, Tu je pao i kombo. Ja retko igram na prosecne timove u fiksu i sinoc je Phoenix, jos jednom potvrdio da to trebam izbegavati. Poluvreme over i cao. Jedina uteha je sto je i San Antonio izgubio, te je tiket bilo skoro nemoguce provuci. Tja, nakon pobede Memphisa, bio sam siguran da ce proci jos dva tiketa, ali... Fudbal Augsburg-Bayern P/K2 Getafe-Barcelona P/K2 Chelsea-Hull P/K1 Arsenal-Newcastle 3+ Werder-Hannover 2+ Schalke-Koln 2+ Leicester-Man City w2 Kvote, 1.72, 1.60, 1.84. Sva tri tiketa su odigrana u Millenniumu. NHL Boston-Ottawa w1 Washington-Tampa 5+ NY Islanders-Chicago 5+ Toronto-Detroit 5+ Columbus-Pittsburgh w2 Colorado-St. Louis w2 Kvote, 2.06, 2.09, 2.50. Chara se vratio u postavu Bruinsa. Moguc je i povratak Krejcija veceras. Taman na vreme za prekid ove serije neubedljivih nastupa domacina. Washington-Tampa je na papiru najsigurniji over. Izgleda da Toews ipak nije ozbiljnije povredjen, pa bi moglo biti golova veceras. Islandersi imaju 3 vezana poraza, Blackhawksi 8 pobeda u nizu, definitivno mi nije za fiks. Pre par dana, strelci zakazase u Detroitu, nadam se boljem ucinku nocas. Pingvini protiv probudjenog Columbusa(Crosby ne igra ni veceras), odnosno Blues, na neugodnom gostovanju u Denveru. Samo prvi tiket stavih u grupu jacih. NBA Dallas-Golden State P>106.5 Indiana-Portland w2 Milwaukee-LA Clippers w2 Houston-Denver P>100.5 Kvote, 1.85, 2.09, 1.85. Dallas-Golden State, kanonada u najavi. Ocekuje se povratak Howarda veceras, te probah poluvreme over i na Houston-Denver, jer granica nije previsoka. Gosti imaju problema sa povredjenim igracima, pa nisam forsirao sa ulogom ovde. Portland i Clippersi su igrali sinoc, doziveli su poraze, te odigrah na njih i veceras.
189- Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 i mene su sjebali čekam za 20 000 bledsoa i džoša smita over i raspali smit šutira 3 od 10. bledsa isto boli kurac. ne mogu da pogodim vola. sad vidim da je i phoenix izgubio pa mi je bolje. ali bryant samo 22 poena <_< kakav fail. uzeo 22 suta za 22 poena. cak ni kawhi nije igrao koji bi ga sigurno cuvao...
theanswer Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) sad vidim da je i phoenix izgubio pa mi je bolje. ali bryant samo 22 poena <_< kakav fail. uzeo 22 suta za 22 poena. cak ni kawhi nije igrao koji bi ga sigurno cuvao... falila mi na kraju po 2 poena smita i bledsoa. prosto je neverovatno kako je finiks izgubio od one grupe građana, gledao sam. voleo bih da znam šta radi SVG, ono je sedmi krug pakla. hajlajt je kad na plus 3 i 20sek do kraja vadi dramonda zbog bacnja a ostavlja smita koji šutira 49 posto i smit prima loptu umesto da recimo izvodi i maši oba. Edited December 13, 2014 by theanswer
Recommended Posts