MiddleClass Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Aj da vidim. Čekam Osijek-Slaven 2+I za isplatu. 0:1 u 14min iz penala. Raspali Hrvati i dje njih nadjoh da igram!
Timmy Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Udje samo Briz u oba za povracaj 2/3 uloga. Velika zal ostaje sto sam izmedju Volendama i Neca izabrao Volendam :( I Nec ladno 6:2 (3:1). Sta god da sam tu igrao uslo bi. Al jbga sad.
189- Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 thad young over 15.5 - mo williams opet nece igrati tako da ce young uzeti oko 20 suteva curry over 23.5 - derbi protiv chicaga, verujem da ce biti napaljen young iz nekog razloga nije igrao puno, a cak je i jedva sutirao i tako stigao do 14 poena. stephu je green uzeo sve suteve <_< no usao mi drugi tiket koji iz nekog razloga nisam postovao ovde.
Nesh Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Na Aston Vilu u Maxbetu bonus kvota 2.70 ("obicna" je 2.35). Namerio se junak na junaka, al po ovoj kvoti ne mogu da odolim. Igracu sigurno i klimavi Lion (2.2), a moram i Hamburger (2.1). Jos da se tu doda neki lep iks i divota. Ipak sam odigrao na jednom tiketu samo ovo, bez ikseva i ostalih ludorija. :)
Cash Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) Zasto je sutra na nase rukometasice kvota 8 protiv CG :o , nase su svetske vice prvakinje nemoguce da su CG toliko bolje od nas+ nase igraju u punom sastavu oporavile se i Lekic i damjanovic i Tomasevic. Valja odigrati na nase a i Nesh ne sumnjam da ce da prepise :D Edited December 7, 2014 by Cash
MiddleClass Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Tesko tu Srbija moze vise od casnog poraza. Ali kvota jes ogromna i nemoj da ti bude zao da navijacki probas. :)
Nesh Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) Ja obicno igram protiv nasih, pa ako padnem bar nek nasi dobiju. Medjutim, to ovde zbog mizerne kvote svakako nema smisla. Nisam pratio zbivanja u zenskom rukometu, niti znam sastave CG i Srbije, ali kako su nase devojke precesto sklone padovima a cesto i raspadima, mislim da ce nas Crna Gora lagano dobiti. Al sad kad si to potego, razmisljacu o mogucnosti da ja ne odigram, a nevidjeno cudo se ipak desi. Bum videl. :D Edited December 7, 2014 by Nesh
189- Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 jedan fun tiket boozer under 13.5 - davis startuje umesto njega, a i ovako kad startuje uvek je oko ove granice. inace, jos jedan plus je sto ce igrati protiv najboljeg igraca lige. portland dvojka protiv knicksa memphis 1-1 protiv miamija detroit - okc - oklahomi treba pobeda. a detroit je jedan od najgorih ekipa u ligi.
theanswer Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 jbt koji baksuz. padnem na minesotu koja dođe x protiv jebenih džetsa. na nerešenom rezultatu zaustave ih na jard od EZ i šutnu samo fg pa se odbrane i imaju posed na 4min do kraja koji završe sa 3 and out pa smith izbegne sack za milimetar i istrči do fg i na sve to minesota za 16 sekundi dođe do fg sa 56 jardi samo što je majmun promašio za 20 metara desno i 10 metara kratko.
Nesh Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) Ja cu probati navijacki na Trumpa, a vama shodno tome savetujem da uzmete pare igrajuci na O'Sullivana! :D O'Sullivan vodio sa 5:1 i 9:4 (igralo se do 10, ja sam greskom napisao da se igraju maksimalno 17 frejmova), Trump stigao do 9:9, na kraju 10:9 za O'Sullivana. Fenomenalan mec! Nadam se da je neko poslusao moj savet. :D Edited December 7, 2014 by Nesh
Zli Gli Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 detroit - okc - oklahomi treba pobeda. a detroit je jedan od najgorih ekipa u ligi. Ja tu singlirao keca, bilo mi mnogo 4.55 jer ovima ne igra Durant. Pusio sam danas na lajvu a obicno se vadim na velikim kvotama, valjda ce i sad biti tako. Posto vode trenutno, bilo bi lepo da sudija svira kraj! :D
pbg12345 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 jel gleda neko memfis - majami?koji je kurac gasolu? igrao sam da daje vise od 20, on 0 poena, dva suta :O
189- Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Ja tu singlirao keca, bilo mi mnogo 4.55 jer ovima ne igra Durant. Pusio sam danas na lajvu a obicno se vadim na velikim kvotama, valjda ce i sad biti tako. Posto vode trenutno, bilo bi lepo da sudija svira kraj! :D odakle ti info da durant nece igrati? Edited December 8, 2014 by 189-
Recommended Posts