theanswer Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 (edited) parsonsu ološe najgori da bog da završio u makabi netanji montaaaaaaaaa au šta sam sve uhvatio,vratilo mi se za neke promašaje dalas 2 toronto juta over miami atlanta over gasol under 19,5 /dao 19/ hjuston h1 bruklin h1 Edited December 4, 2014 by theanswer
Timmy Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 (edited) Care! Jos jedan i bice pun pogodak! :) Jbga, stade Celsi na 3 kom. Al nije ni ovako lose. A razmisljam da umesto igara za jednu tekmu Igg, IIgg i GG GG, koje sada igram, zamenim samo sa GG i GG GG. Jer mi se desava da bas kao sinoc na Evertonu bude 1:1 (1:0) pa nista ne pogodim, a sa novom taktikom bi uslo nesto. A malim pojacavanjem igre GG GG nadomestim zaradu ako udje sve. Valjda nisam previše iskomplikovao objasnjavanje :) Edited December 4, 2014 by Timmy
Miljenko Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Fudbal 1/1, NHL 1/1, NBA 0/1. Nekompletni fudbalski. odnosno NHL tiketi, no bolje i to nego nista. PSG igra kilavo, kao i u vecem delu sezone. NHL dilema mi je bila Anaheim ili Winnipeg, te i nisam mogao izbeci kvotu 1. NBA je dosao lose, kada je o fiksu rec. Bar promasih oba para. Nastavljen je trend da kombo pada na zavrsnom tiketu, no sa ovim neresenim rezultatima i ne bi bila neka kvota. NHL Pittsburgh-Vancouver w1 Tampa-Buffalo w1 Detroit-Dallas 5+ Calgary-Colorado 5+ Kvote, 1.88, 1.89. Sabresi su podigli formu, no Tampa je ipak dosta kvalitetniji tim. Moji Pingvini imaju sve vise povredjenih igraca, Kunitz je out, Letang takodje, ali im dajem prednost zbog domaceg leda. Detroit i Dallas obicno igraju efikasne meceve. Calgary i Colorado su medju top over timovima ove sezone. NBA New York-Cleveland w2 Portland-Indiana w1 Golden State-New Orleans w1 Kvota 1.97. Nisu mi se dopali poeni veceras, te probah par fikseva, mozda dodje bolje, nego prethodne veceri.
MiddleClass Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Jbga, stade Celsi na 3 kom. Al nije ni ovako lose. A razmisljam da umesto igara za jednu tekmu Igg, IIgg i GG GG, koje sada igram, zamenim samo sa GG i GG GG. Jer mi se desava da bas kao sinoc na Evertonu bude 1:1 (1:0) pa nista ne pogodim, a sa novom taktikom bi uslo nesto. A malim pojacavanjem igre GG GG nadomestim zaradu ako udje sve. Valjda nisam previše iskomplikovao objasnjavanje :) Uh, tesko dolazi GG u oba.
Timmy Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 To su kvote od 10 do 20, pa i logicno da ne dolaze cesto. Al dolaze, veruj mi :) Odigrah UAE, Al Sharjah za dnevnu razbibrigu, malo sitnije nego inace. dom u oba (2.30) dom 3+ (2.8) dom 4+ (6)
MiddleClass Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Dolaze na UAE, Boliviju, Holandiju 2, Norvesku 2 i sl. :)
MiddleClass Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Jbg. Igraj Al Dzaziru. Tamo je brat Vucina! :)
Timmy Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Raspisah Trabzon u kupu, I3+, I4+, II3+, II4+, 5+, 7+, kvote iznenadjujuce dobre, pa sam morao da iskoristim. (4.5, 10, 3.3, 6.5, 4, 12)
pbg12345 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ja cu danas probati cedevitu u hendikepu (oko 20 je za sad), nesto sumnjam da ce cska zapinjati, verujem da ce pre svega teodosic igrati manje nego inace, a cedevita nije bas kanta i u solidnoj su formi valjalo bi da nadjem jos jednu utakmicu da vezem
Nesh Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Prosli put hokej ode sa 3:3 na 3:4, sad ostade 3:3. Ajd mozda me sledeci put puste: Za utehu, proso tiket sa vecom kvotom: :)
pbg12345 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ajd daj nekad unapred neki tiket, mozda ce biti nesto zanimljivo da se prepise :)
Nesh Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Pa okacim ja ponekad svoje olimpijske tikete ili neku utakmicu kad mi se cini da je dobra kvota i da vredi odigrati. Pojedinacne utakmice i prodju al tiketi opasno mrljave.
Recommended Posts