Nesh Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Koliko li sam samo puta pao na ove sto nemaju pobedu kod kuce pa "moraju" jednom da prorade... A Huracan nisam stavio samo ovde. Dobro, za utehu bar ce da mi vrate ulog. Pa malo li je? :D
189- Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 ginobilli over 9.5 ne igraju parker i duncan vs sixers gortat over 12.5 vs miamija. nema ko da ga cuva realno. easiest money of my life
Nesh Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Argentina 2: Ol Bojs - Hurakan B.Aires. Prvih 5 iz obe grupe upada u 1.ligu koja se proširuje na 30 timova. Hurakan ima 2 utakmice manje i 3 boda manje od 5. mesta koje vodi u buducu prvu ligu. Ostali imaju jos kolo do kraja. Kvota na dvojku 2.30. Kod Argentinaca ovakve stvari obicno lose zavrse (otezavajuca okolnost je i da All Boys imaju 3 5 1 kod kuce), ali s obzirom na kvotu mozda vredi probati na nekom olimpijskom tiketu. Dobio Huracan 3:0. Nadam se da je nekom koristilo posto sam ja lose kombinovao.
Miljenko Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Fudbal 0/1, NHL 1/1, NBA 1/1. Fudbaleri mi konstantno izbijaju novac; sinoc Almeria-Rayo Vallecano, promasise sve i svasta, te je jedini gol pao kasno. NHL prijatno iznenadio. Lagani over na prvom mecu i potrebnih 5 komada, na Ducks-Bruins, nakon 0-0 prve tecine. Clippersi ocekivano razglavise Minnesotu. Ne moze kombo proci nikako, a nije da pravim neku veliku kvotu. Uzeh nesto, no nisam previse zadovoljan. Vec me hvata nostalgija za novom MLB sezonom. Fudbal Man Utd-Stoke 2+ Real Madrid-Cornella 4+ Kvota 1.61. Danas uglavnom glupavi parovi PL, te stavih samo ove moje, a i to 2+. Real ce sigurno igrati sa kombinovanim timom, no protivnik je nizerazredna ekipa. Prateci tiket, Liverpool 2+, Swansea w1, Kidderminster 2+, MK Dons P1+&2P1+, Woking w1, Berwick P1+&2P1+, Lazio 2+, Sassuolo w1, CSKA 2+. Kvota 11.13. NHL Pittsburgh-New Jersey w1 Buffalo-Tampa w2 NY Islanders-Ottawa 5+ Toronto-Dallas 5+ Calgary-Arizona 5+ San Jose-Philadelphia 5+ Kvote, 1.99, 1.92, 2.09. Pingvini dominiraju protiv Devilsa, u poslednje vreme. Tampa je igrala nocas, no protivnik je dosta slabiji, pa probah na njih. Islandersi i Toronto, kao standardni over timovi. Zavrsni dabl, parovi koji cesto idu u over, te probah i to. Strelci, Tavares, Crosby, Ovechkin, VanRiemsdyk, Seguin. Kvota 81.47. NBA Denver-Portland P>105.5 Kvota 1.85. Mnogo NBA parova, no slabo sta za igru, te odigrah samo poluvreme over u Denveru.
189- Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 maxbet iskusno nije stavio u ponudu jacksona i westbrooka
Babu Bhatt Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Danas jedan tiket hrabro: Leicester - Liverpool GG3+ Swansea - QPR 1 Tofas Bursa - Avtodor Saratov 1 @6,35
Timmy Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Slab izbor za golove danas, al ipak odigrah Madjarski kup Ferencvaros-Ujpest prvo gg - 4.55 drugo GG - 3.4 GG GG - 15 dom u oba - 2.95 dom 3+ - 3.9
Timmy Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 HT 4:0. Namirisao sam golove, al za sad nisam to naplatio kako treba.
Zli Gli Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ljudi, gledam na bet365 prenos nekog zenskog tenisa, Macarena Lopez protiv Seguel. Ova prva autsajderka a pegla bolje od ove druge, dosta bolje servira a u polju su jednako smesne. Zakuvao sam prvi set vec i ide fino a sad cu i drugi po kvoti 3.10, da ne padne. Vredi probati.
189- Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 denver pp over 52.5 protiv portlanda. igraju dobro u poslednje vreme, prebacuju i 60 poena a sada protiv portlanda se ocekuje brza kosarka znaci ima teorije da dodje bar 53 poena. sacramento - toronto h2 4.5 cousins ce najverovantije igrati, ali posto je bio bolestan mozda nije najfitiji™. stavio bih dvojku (2.1) da znam da boogie ne igra.
189- Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 cekam keca na atlantu za naplatu a ja okc i kraljevi primili 40 poena od nop u drugoj
theanswer Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 ja sam igrao under na lebrona i čovek je ušao u zadnji minut sa 18 poena i uspeli su majstori svaki put baš njega da fauliraju u penal završnici i došao do 26 a 26,5 granica i zadnje slobodno mu izađe iz koša. nemam komentar.
Recommended Posts