Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Moram pod hitno da prestanem da verujem u Šarlot

Posted

Moram pod hitno da prestanem da verujem u Šarlot

i ja. cak sam ih igrao u dodatnom hendikepu pa i to visi.

a i ovaj jebeni dallas ne moze da se razigra protiv indiane :isuse:

Posted

i ja. cak sam ih igrao u dodatnom hendikepu pa i to visi.

a i ovaj jebeni dallas ne moze da se razigra protiv indiane :isuse:

tako mi i treba kad odstupam od pravila. nikad protiv ekipe sa zapada kad igra protiv istoka

Posted (edited)

Posle duzeg vremena prodje jedan nocni tiket:

new-picture-1.png

:)

Edited by Nesh
Posted

Posle duzeg vremena prodje jedan nocni tiket:

new-picture-1.png

:)

Bravo! :Hail: :ziga: :Hail:
Posted

Fudbal 0/1, NHL + NFL 0/1, NBA 2/3. Kada je rec o fudbalu, kakvi parovi, takvi i rezultati. Trebao sam jednostavno staviti viner na oba meca. Neverovatnih 0-0, na Islanders-Flyers. NBA dobro, mada je mogao proci i poluvreme over u Torontu(tu je i kombo pao). Moglo je bolje, no ponekad preteram sa pravljenjem kvote.

Fudbal

Man City-Bayern 2+

APOEL-Barcelona P/K2

Schalke-Chelsea w2

CSKA-Roma 2+

Bate Borisov-Porto P/K2

Kvote, 1.84, 1.81. Malo CL, gde se nadam boljim rezultatima, u odnosu na ranije termine. Prvi tiket, odigrah nesto jace.

Prateci tiket, Roma w2, Porto P1+, Bayern P1+, Barcelona 2+, PSG P/K1, Sporting P/K1, Shakhtar w1. Kvota 7.19.

NHL

St. Louis-Ottawa w1

Dallas-Edmonton w1

Arizona-Colorado 5+

Anaheim-Calgary w1

Kvote, 2.18, 2.12. St. Louis poceo novu pobednicku seriju. Starsi konacno dobili par meceva. Evo im lepe prilike, za jos jedan trijumf, protiv jedne od ekipa, koje su u najlosijoj formi. Ducksi prekinuli niz OT meceva, ocekujem nastavak pozitivnog trenda. Colorado ima duzi niz 5+ overa(9), pa ih probah i veceras.

Smorise ovim kasnim davanjem NBA ponude, te probah samo tiket igraca, Curry >22.5, Davis >26.5, Cousins >22.5. Kvota 6.33.

Posted

CSKA - Roma 2

Schalke - Chelsea 2

@3,30

MK Dons - Rochdale 1

Sporting - Maribor HC1

Z.Gora - PAOK 2

@5,04

Posted

Dosao sam samo da se zahvalim Berezuckom i De Santisu :ziga:

Posted

Пих, па ни почело није, а већ сам пао. Бем ти ЦСКА.

Posted

vreme je da batalim kladjenje na neko vreme. ova crna serija izgleda ni veceras nece stati.

Posted

vreme je da batalim kladjenje na neko vreme. ova crna serija izgleda ni veceras nece stati.

meni juče drugar što radi u kladži otkuca pogrešno umesto poluvreme plus kraj plus na portland,i dođe iako nije išao plus na poluvremenu i opet mi nije prošao tiket :D posrao se šarlot po meni :D sad sam uhvatio atlantu recimo u vašingtonu,ali slaba vajda od toga...