November 25, 201410 yr Moram pod hitno da prestanem da verujem u Šarlot i ja. cak sam ih igrao u dodatnom hendikepu pa i to visi. a i ovaj jebeni dallas ne moze da se razigra protiv indiane
November 25, 201410 yr i ja. cak sam ih igrao u dodatnom hendikepu pa i to visi. a i ovaj jebeni dallas ne moze da se razigra protiv indiane tako mi i treba kad odstupam od pravila. nikad protiv ekipe sa zapada kad igra protiv istoka
November 25, 201410 yr Ima. http://www.planetwin365.rs/Sport/default.aspx @ brat midl Ima u bet365 sve, malopre gledao. ;)
November 25, 201410 yr Posle duzeg vremena prodje jedan nocni tiket: :) Edited November 25, 201410 yr by Nesh
November 25, 201410 yr Author Fudbal 0/1, NHL + NFL 0/1, NBA 2/3. Kada je rec o fudbalu, kakvi parovi, takvi i rezultati. Trebao sam jednostavno staviti viner na oba meca. Neverovatnih 0-0, na Islanders-Flyers. NBA dobro, mada je mogao proci i poluvreme over u Torontu(tu je i kombo pao). Moglo je bolje, no ponekad preteram sa pravljenjem kvote. Fudbal Man City-Bayern 2+ APOEL-Barcelona P/K2 Schalke-Chelsea w2 CSKA-Roma 2+ Bate Borisov-Porto P/K2 Kvote, 1.84, 1.81. Malo CL, gde se nadam boljim rezultatima, u odnosu na ranije termine. Prvi tiket, odigrah nesto jace. Prateci tiket, Roma w2, Porto P1+, Bayern P1+, Barcelona 2+, PSG P/K1, Sporting P/K1, Shakhtar w1. Kvota 7.19. NHL St. Louis-Ottawa w1 Dallas-Edmonton w1 Arizona-Colorado 5+ Anaheim-Calgary w1 Kvote, 2.18, 2.12. St. Louis poceo novu pobednicku seriju. Starsi konacno dobili par meceva. Evo im lepe prilike, za jos jedan trijumf, protiv jedne od ekipa, koje su u najlosijoj formi. Ducksi prekinuli niz OT meceva, ocekujem nastavak pozitivnog trenda. Colorado ima duzi niz 5+ overa(9), pa ih probah i veceras. Smorise ovim kasnim davanjem NBA ponude, te probah samo tiket igraca, Curry >22.5, Davis >26.5, Cousins >22.5. Kvota 6.33.
November 25, 201410 yr CSKA - Roma 2 Schalke - Chelsea 2 @3,30 MK Dons - Rochdale 1 Sporting - Maribor HC1 Z.Gora - PAOK 2 @5,04
November 26, 201410 yr vreme je da batalim kladjenje na neko vreme. ova crna serija izgleda ni veceras nece stati.
November 26, 201410 yr vreme je da batalim kladjenje na neko vreme. ova crna serija izgleda ni veceras nece stati. meni juče drugar što radi u kladži otkuca pogrešno umesto poluvreme plus kraj plus na portland,i dođe iako nije išao plus na poluvremenu i opet mi nije prošao tiket :D posrao se šarlot po meni :D sad sam uhvatio atlantu recimo u vašingtonu,ali slaba vajda od toga...