Timmy Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Sturm-Salzburg, malo sitniji singlovi gost u oba (2.3) gost 3+ (2.8) gost 4+ (6) udje samo prvi za mini plus. Karakas, Bolivija, sitni singlovi: dom u oba (2.3) dom 3+ (2.85) dom 4+ (6)
Nesh Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 (edited) Paragvaj, Klausura: Sp.Luqueno - Cerro Porteno. Stvar je prosta: Cerro ima utakmicu manje od Libertada i dva boda manje. Do kraja Klausure ostalo je dva kola i pbedom bi Cerro izbio na prvo mesto. Sp.Luqueno ima skor 4 5 0 kod kuce, a ja najvise volim da igram na prekid serije. Kvota na dvojku nije losa - 2.25 (Maxbet). Nategnuto i tesko, ali igram dvojku. Mozda bi bilo interesantno razmotriti i HX (Cerro dobija sa golom razlike) na nekom ŠLBbezP tiketu - kvota je 3.65 u Maxbetu. Edited November 24, 2014 by Nesh
Miljenko Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Fudbal 1/2, NHL 1/1, NBA 0/1, NFL 2/2. Napoli-Cagliari, ocekivana goleada. Rayo odigrao mec sa puno propustenih prilika(gosti pre svega), tu je na zalost pao i prebacivacki tiket. Tesne pobede Bluesa i Ducksa, no bitno je da je proslo. Strelci zakazali u Los Angelesu, nije bilo ni blizu. Izgledalo je da sledi, jos jedno kilavo NFL kolo, ali San Francisco i Denver, nekako dodjose do trijumfa. Egzibicioni je pao na Lechu. Obicno gledam i tu sta igram, no ne i juce. Odigram viner na njih, da bih posle video, da je razlika na tabeli samo 3 mesta. Domacin ih valjda nije nikada dobio, do juce; doslo je iz 2 u 1. I nije ispalo lose, mada je mogao proci i ovaj kombo sa Vallecanom, za veci dobitak. Fudbal Aston Villa-Southampton P/K2 Bursa-Fenerbahce w2 Kvota 2.65. Ispratih i danas fudbal, jednim tiketom. Posto je rec o sumnjivoj kombinaciji, stavih u "slabiju" grupu. NHL + NFL NY Islanders-Philadelphia 5+ New Orleans-Baltimore >50.5 Kvota 2.48. Prvo sam over na Islanderse hteo povezati sa overom na Pittsburgh, no ovi moji gostuju Bostonu, a to nije zgodan tim za igranje pluseva. Odbrana New Orleansa se i ne istice previse, napad je zato standardno dobar, pa se i ovde over namece kao dobro resenje. NBA Philadelphia-Portland P>100.5 Toronto-Phoenix P>103.5 Charlotte-LA Clippers w2 Philadelphia-Portland w2 Houston-New York w1 Kvote, 1.85, 1.85, 2.00. Howard je pod znakom pitanja i dalje, te Rocketsi otpadose za over. Portland i Phoenix, na poene, kao i obicno. Clippersi razbijeni sinoc, veceras mogu samo bolje.
Nesh Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Maxbet nema u ponudi nocasnje NFL utakmice. Obicno odigram kombinaciju konacan ishod / poeni, malo promuckam sa NHLom, al sad me zeznuse.
MiddleClass Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Aj ko se kladi na nba neka mi objasni koja je fora sa domacim i stranim kladžama da u ponudi od večerašnjih 7 mečeva imaju samo 3 tekme u ponudi?! Ono nije Singapur u pitanju. Gledao sam danas oko 16h ponudu meridijana i bet365.
Nesh Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 (edited) Ma imas sve utakmice u Maxbetu, Socceru, a i u Meridianu. Za bet365 ne znam. Verovatno su cekali da se situacija "razbistri". Edited November 24, 2014 by Nesh
Cash Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 (edited) sta kazete na Aston Villu i Southampton,gosti su veliki favoriti a meni mirise na 1x. Edited November 24, 2014 by Cash
Nesh Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 (edited) Ja sam igrao keca na jednomn tiketu. Dakle, reklo bi se da od keca nece biti nista. :D Nisam mogao da odolim kvoti 4.65 (na tiketu imam jos i 3 lagane sigurice: Cerro 2, Troa X i Djenovu X ). Edited November 24, 2014 by Nesh
ZokiAsov Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 (edited) ova nova kladza 365 nema sajt? Ima. http://www.planetwin365.rs/Sport/default.aspx @ brat midl Ima u bet365 sve, malopre gledao. Edited November 24, 2014 by ZokiAsov
MiddleClass Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ok ima sad vjerovatno nisam gledao, ali me čudilo da u 16h nema. Npr. Prije neki dan Portland Cikago nije bila u ponudi u cg kladžama.
Miljenko Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 (edited) Za Chicago konkretno, Rose je game-time decision stalno, pa ne zele da rizikuju. Howard je trenutno problematican kod Houstona, pa je i to problem ovima sto postavljaju(prepisuju), kvote i granice. Obicno Mozzart najbrze ubaci sve meceve. Posto su im najnize granice za poene na poluvremenu, a sada imaju i pobednika sa produzecima, NBA kod njih i igram. Edited November 24, 2014 by Miljenko
Recommended Posts