Malvo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 kako njega boli kurac na svakih 0-40 namerno šajle u mrežu ili u aut, sad u tajbrejku ima 1-5 i volej, i udara je ležerno kao da šalje klincima iza terena, pravo u aut. spolja gladac, iznutra jadac, pandan njemu su one istočnoevropljanke koje počnu da plaču, samo što ovaj ne plače, nego ga jednostavno zabole
Timmy Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 To je pukao na psihickom planu, nista cudno posle savrsenog turnira za njega.
Miljenko Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 MLB 0/1, fudbal 1/1, hokej 1/1, NHL+NCAAF 0/1. Royalsi su i dalje talicni. Baltimor se vratio, nakon 1-5, da bi izgubio u dodatnim ininzima, tako sto je jedan od timova, sa najmanje postignutih HR, zabio dva u istom iningu. Fudbal dosao teskom mukom. Prosao i hokejaski dabl, mada je izgledalo da ce St. Petersburg, konacno zakazati sa golovima. Carolina-NY Islanders, laganih 5+, no sa NCAAF mecom, ponovo nisam imao srece. Fresno State se vratio, nakon 0-17 na poluvremenu, poveo sa 27-24, manje od 4 minuta pre kraja. Njihov kiker masi ekstra poen, te domacin uspeva da otera mec u OT, a zatim tamo i pobedi. Prodjose oba tiketa iz jace grupe, no to je bilo dovoljno samo za pokrice. Pfff, izgledalo je da ce tri proci lagano. MLB St.Louis-San Francisco 1px (Wainwright-Bumgarner) Wainwright, 5-5, 3.11 ERA, protiv San Francisca. Bumgarner, 3-4, 3.97 ERA, protiv Cardinalsa. Poslednji nastupi, Wainwright(2-0, 2.66 ERA), Bumgarner(1-2, 2.31 ERA). Pogoditi fiks u ovom playoffu, je gotovo nemoguce. Duel vrhunskih startera, te probah prvu devetinu x. Kvota 1.60. Fudbal Rep. of Ireland-Gibraltar 3+ Armenia-Serbia w2 Poland-Germany w2 Kvota 1.72. Jos jedan tiket sa mecevima kvalifikacija. Hokej Tampa-Ottawa w1 Toronto-Pittsburgh 5+ Chicago-Buffalo w1 San Jose-Winnipeg w1 St.Louis-Calgary w1 Vancouver-Edmonton w1 Vaxjo-Leksands w1 Davos-Bern w1 Kvote, 2.11, 1.92, 2.04, 1.62. Prva dva tiketa stavih u grupu jacih. Tampa je zabelezila tesnu pobedu, na otvaranju sezone, ocekujem da ofanzivno odigraju bolje veceras. Toronto-Pittsburgh, tradicionalna over serija. San Jose lepo otvorio sezonu protiv Kingsa, nadam se da ce obradovati navijace i kod kuce. Chicago, St.Louis i Vancouver, igraju protiv dosta slabijih ekipa. Vaxjo igra protiv verovatno najlosijeg tima u ligi, Davos je jedan od kandidata za titulu, te probah i njih. NCAAF UCLA-Oregon w2 Baylor-Texas Christian w1 Arkansas-Alabama w2 Mississippi State-Auburn w2 Texas A&M-Mississippi >65.5 South Florida-East Carolina >57.5 Kvote, 2.15, 2.06, 1.85, 1.80. UCLA-Oregon, duel timova sa losim odbranama, mislim da gosti imaju bolji tim u celini. Texas Christian je jedno od prijatnijih iznenadjenja, do sada. Ocekujem ipak, da mocni napad Medjeda, resi mec. Vreme je da Alabama pokaze kvalitet. Jos jedan poraz bi bio poguban. Auburn je pokazao, da moze dobiti i defanzivne tekme, te odigrah i njih. Sudar vrhunskih napada, na mecu Texas A&M-Mississippi. East Carolina PIrates deluju ubedljivo. Nadam se da ce i domacin dodati par poena za over. Georgia over, mi je bila jedan od prvih izbora, za ovaj vikend, no predomislih se nakon suspenzije njihovog najboljeg igraca.
Zli Gli Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) Prodao Lopez, igrao je kao kesa danas iz nekog razloga i pokazao zavidan nivo kurcobolje ali sta da se radi, idemo dalje :D Brat Moca Rumun, koji je na licni zahtev banovan zbog nekog mnogo zajebanog ispita koji sprema, mi je na fb chatu javio dva meca. Zapravo, javio mi je i juce jedan koji je prosao ali sam ja pavijan koji igra samo na svoj filing i nisam ga ispratio. Elem, dvojka i h2 na Gaz Metan - Mobitelco, kod mene je jutros bilo -2.5 a sad je -4.5, dok je cista dvojka 1.45. Kaze covek da dolazi lagano dvocifrenom razlikom. Drugi par je Spartak - Jagodina, to je valjda ova prva liga posle ABA lige, mislim prva srpska. Kaze da Jagodinci idu oslabljeni na mec jer su im prva dva centra povredjena a treci je opicen u glavu, i da tu treba da dodje kec i h1 +3.5. Inace, kvota na keca je ovamo kod mene pala pre 10 minuta sa 2.7 na 2.3, verovatno se nesto desava. Ja cu da vezujem te dve u raznim kombinacijama a i singliracu posebno. Edit: pao Spartak na 2.20 malopre, znaci bice nekog namestanja garant :D Rekao sam Moci da ce biti jeban analogno na sred Trga Republike ako zajebe, nadam se da zna sta radi :D Edited October 11, 2014 by Zli Gli
Zli Gli Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 A ne vidim ni da imaju Rumune, iako je Moca Rumun rekao da ima kod njih. Ja cu uplatiti kod mojih a vi se nekako snadjite, jebiga :D
Malvo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 natrpo moća, jebeš pravosudni fei, danas igraju ovi tvoji crnci, aj daj nešto, pa se vrati u ilegalu ako ti je baš do toga
Babu Bhatt Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Danas par laganih tiketa: Škotska - Gruzija 1 Rumunija - Mađarska 1 @2,80 Poljska - Njemačka Hc2 Armenija - Srbija 2 @4,25 Malavi - Alžir 2 Albanija - Danska X2 Francuska - Portugal 1 @4,20 Poljska - Njemačka 2 CSKA Moskva - Vitjaz Podolsk 1 Mahut - Couacaud 1 RK Zagreb - Metalurg Skopje 1X Đoković - Federer 1 Crvena Zvezda - Olimpija 1/1 @5,81
Timmy Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Djokovic 2:0 - 2.05 Djokovic HG-3.5 - 1.85 Djokovic HG-5.5 - 3.6 (slobodna igra) Nisam se odavno kladio na njega, pogotovu ne u ovim velikim mecevima. AL imadoh nekakav filing :)
John Coltrane Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) Kaze Moca 2h na Kluz, Rumunija basket. edit: sad vidim, Zli vec objasnio Edited October 11, 2014 by John Coltrane
zoki Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Edit: pao Spartak na 2.20 malopre, znaci bice nekog namestanja garant :D Rekao sam Moci da ce biti jeban analogno na sred Trga Republike ako zajebe, nadam se da zna sta radi :D 1.4 na bet365
Recommended Posts