Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Mladi Cesi na sitno:

Pribran-Dukla: prvo3+ (3.9) prvo4+ (10)

Sparta-Slavia: prvo3+ (4.1) i prvo4+ (11)

i dublic sa prvo3+

Posted

Hokej+NFL 1/1, MLB 1/1. St. Petersburg novi lagani over. Jos malo pa ce davati minorne kvote za 5+. Seattle kontrolisao mec od pocetka, te sam i tu bio bez brige. San Francisco-Washington, treci 1px u nizu. Bolje da sam igrao to, umesto fiksa, prethodnih dana. Minimalan izbor, odlicni rezultati.

MLB

St. Louis-LA Dodgers 2 (Miller-Kershaw)

Miller, 1-1, 6.57 ERA, protiv Dodgersa. Kershaw, 5-5, 3.46 ERA, protiv Cardinalsa. Poslednji nastupi, Miller(1-0, 2.76 ERA), Kershaw(3-0, 2.57 ERA, regularna sezona). Kershaw se jos jednom nije proslavio u doigravanju. Primio je cak 8 runova, tokom nepunih 7 ininga na prvom mecu serije protiv Cardinalsa. Vreme je da se udaraci Dodgersa pokazu, odnosno da Kershaw prenese svoje dominantne nastupe i u playoff.

Kvota 1.60. Odigrah opreznije. I dalje mi nije jasno, kako Kershaw ne uspeva da izdominira i van regularnog toka sezone. Ova postava Cardinalsa, mi ne izgleda kao nesto, sto bi trebalo uplasiti top startera.

Hokej

Vitkovice-Saipa w2

VSV-Frolunda w2

Salzburg-Kloten w1

Servette-Briancon 1

Kvota 2.27. Zavrsno kolo grupne faze CL. Odigrah na par timova, kojima pobede trebaju za prolaz. Na Servette sam morao odigrati "u glavu", te stavih tiket u slabiju grupu.

Posted

Jedan današnji

Gateshead - Aflreton Town 1

Hamburg Freezers - Nottingham Panthers 1

MZT Skopje - KK Zadar 1

Cibona (+12,5) - Crvena Zvezda Hc1

@3,43

Posted

nadal ima neku upalu slepog creva ali uprkos tome, odlucio je da igra shanghai. pored toga i nije bas u najboljoj formi otkad se vratio ja odigrao h2 na lopeza. 2.15 kvota u maxbetu. 

Posted

MLB 0/1, hokej 1/1. MLB fix je u doigravanju, nesigurna rabota. Ne odigrah 1px, doslo je na oba meca. Hokej standardno uspesno. Saipa se mucila, no okrenuse nekako, u zavrsnih 10 minuta meca. Servette se odlepio, tek kada su se gosti skroz otvorili. Korektan dan, mada je mogao proci i jedan MLB fiks, za promenu.

Hokej

Karpat-Liberec w1

Sparta Prague-Mannheim w1

SKA St. Petersburg-Medvescak 5+

Calgary-Vancouver w2

Toronto-Montreal 4+

Boston-Philadelphia w1

Kvote, 1.63, 1.72, 1.72. Karpat i Sparta Prague, igraju meceve u okviru CL, i potrebni su im bodovi. St. Petersburg i 5+, kao i obicno(imaju niz od 14 meceva, na kojima su dosli 5+, 12/14 je bilo 6+).

Krece i NHL. Canucksi mi deluju, kao dosta ozbiljniji tim od Flamesa. Miller na golu, te mislim da vredi probati na njih. Boston je tradicionalno dobar , kod kuce protiv Flyersa. Doglavih kvotu sa 4+, na mecu u Torontu, vidim da je njihova serija cesto efikasna.

Posted

jebem ti sve prokleti dimitrov. jebem mu sarapovu.

Posted

nadal ima neku upalu slepog creva ali uprkos tome, odlucio je da igra shanghai. pored toga i nije bas u najboljoj formi otkad se vratio ja odigrao h2 na lopeza. 2.15 kvota u maxbetu. 

dodje. pu jebem ti dimitrova jos jendom.

veceras jokic, miljenovic, gagic +

Posted

Kraljevi iz SKA opet 6+ lagano mada morao je nesto i Medvescak da doprinese :D

Posted

Fenerbahce :frust::isuse: .

Nema sanse da ih ikad odigram eventualno kontra njih.

Posted

Hokej 3/3. St. Petersburg jos jedan lagani 5+. Karpat bez problema, Sparta se mucila, no ipak lagano privela mec kraju. Goleada u zavrsnici meca u Torontu. Bruinsi dobili tesan mec protiv Flyersa. Vancouver opravdao poverenje, Miller dobar. Nije moglo bolje od ovoga.

Fudbal

England-San Marino 5+

Liechtenstein-Montenegro P/K2

Moldova-Austria w2

Slovakia-Spain w2

Kvota 1.85. Iskombinovah par meceva kvalifikacija.

Hokej 

Tampa-Florida w1

Washington-Montreal 4+

Pittsburgh-Anaheim 5+

Dallas-Chicago 5+

St. Louis-NY Rangers w1

Minnesota-Colorado w1

Magnitogorsk-Vladivostok 4+

CSKA-Sochi w1

Orebro-Skelleftea w2

Kvote, 1.70, 1.97, 2.77, 1.72. Samo prvi tiket stavih u jacu grupu.

Tampa je imala iznenadjujuce dobru sezonu, te se ocekuje da nastave gde su stali, sa potpuno zdravim Stamkosom. U Washingtonu je doslo do promena "van leda", videcemo kako ce to izgledati u praksi. Malkin je pod znakom pitanja za veceras. Kod Ducksa fale Heatley i Palmieri, no tu je Kesler, koji bi trebao doneti nova resenja u ofanzivnoj trecini. Chicago je sacuvao tim, pri cemu je dodat i Brad Richards. Starsi imaju zanimljivu ekipu, zasnovanu na mladim snagama, Seguin, Nichushkin, Jamie Benn. Produkcija u napadu, ne bi trebala da manjka, posto su tu i Spezza i Hemsky. St. Louis i Minnesota su timovi, koje gotovo uvek pratim kao domacine. Magnitogorsk je sumnjiv za golove, no cetiri komada, ne bi trebala biti problem. Skelleftea ce se i ove sezone, boriti za sam vrh.

Posted

Konacno krenuo NHL...Eto nama leba bez motike... :D

U medjuvremenu malo sigurica:

new-picture-5.png

Realno, nema gde da pusti. <_<

Posted

Na Spaniju 1.4 jbt (u Mocartu, doduse).

@ Nesh

Ja sam razmisljao o prva 2 para plus CG 2&2-3.

Posted

Igra li Ibra ili je povređen?

Posted (edited)

Evo statistike za Lihtenštajn i Crnu Goru. Kvota za 2&2-3 je 2.80 u Socceru (2.50 u Maxbetu).

Edited by Nesh