theanswer Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Koja gomila imbecila iz Oklenda,znači gomila imbecila,ne mogu da verujem
John Coltrane Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Jel moze neko da mi kaze koja je ovde kvota u sistemu 2/3? https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1037-2703184-1227
zoki Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Pa 8.5*17*trećina od uloga jer sistem 2/3 su tri kombinacije
Timmy Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) Bravo na pogotku :) Mene sinoc prodade Celsi za dosta. Cekao sam da daju 2+ i u oba na malo jace. I imao sam dubl sa kvotom skoro 15 PSG i Celsi daju u oba. Za utehu mi je sto sam ispogadjao PSG u singlovima da daju 2+, u oba i 3+. Bile odlicne kvote (3+ cak 8.5), al sam to na dosta sitnije igrao. Dovoljno za plus, ali sa jos jednim golom Celsija bi ih unistio. Jebi ga, uvek to malo. edit: cekaj, jesi imao i sistem 2/3 ili samo ovo? Ubiti te treba ako nisi :( Edited October 1, 2014 by Timmy
*edited by mod Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Opet za jedan gol a jos sam uhvatio i PSG i Romu. Doduse da budem iskren mislio sam da ce igrati Ibra. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1322-3473140-1227
Miljenko Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 MLB 0/1, fudbal 2/2, hokej 1/1. Oakland izgubio dobijen mec. Ispustise 7-3, u 8. i 9. iningu. Povedose 8-7, u dodatnim ininzima, ali ponovo nisu uspeli da "zatvore" mec. Fudbal dosao kako meni treba. Dobro, mogao je i kilavi City da dobije, no i ovako nije lose. Jos jedan izlaz na hokeju, sada u zavrsnim minutima meca. Lep dan, no bio bih zadovoljniji, da Oakland nije kiksirao. Fudbal Ludogorets-Real Madrid 3+ Arsenal-Galatasaray w1 Leverkusen-Benfica w1 Anderlecht-Dortmund 2+ Kvote, 1.64, 1.70. Prvi tiket stavih u jacu grupu. Hokej Medvescak-SKA St.Petersburg 5+ Lulea-Frolunda w1 Kvota 2.15. Sumnjiva kombinacija danas, bar kada je o fiksu rec. Duel timova, koji su odlicno otvorili sezonu(imaju po jedan poraz u regularnom delu meca). Dajem prednost domacinu, koji je kvalitetniji tim. MLB preskacem danas. Hteo sam odigrati H1(+1.5) na Pittsburgh, no Bumgarner startuje za San Francisco(ima fenomenalnu statistiku na gostovanjima), te je bolje da ne igram navijacki.
John Coltrane Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Timmy ne cestitaj mi dzabe, ubiti me treba :D. Otkako sam zadnje 3-4 godine poceo da ubadam ikseve na Predictorima poceo sam da dodajem i tiket sa tacnim rezultatima za sitne uplate (30-50din) u zavisnosti kakvi su ostali tiketi u paketu tog dana. Pitao sam za sistem cisto da vidim da li bi se isplatilo da malo pojacam uplatu. Za veceras mi BVB nikako nije 2 bas kao ni Arsenal 1. Teski mecevi za vikend, a ruster znacajno prepolovljen. Pored toga odigracu Lever 1&GG kvota 3.45, Real DP, OLY GG i eventualno Bazel X.
Timmy Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) Joj, steta bas :( Ma ne moras ni da povecavas uplatu, kvota 50, malo li je. Isto sve cepaj samo sistem 2/3, 2/4 ili neki treci :) Edited October 1, 2014 by Timmy
Cash Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 odigrao 10 utakmica vec pogodijo nase devojke odbojku i SAD. Onda to skratio na 4 utakmice: Arsenal 1,Anderleht daje gol,Atletiko 1x i specialno za kolegu Timmya Ivanovic-Lisicki 1 :D
Timmy Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Atletiko-Juve prvo GG (6) drugo GG (4.3) GG GG (22)
theanswer Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Šta da radim kada me meridian pokrade bez maske na internet klađenju? Računaju mi Gulbisa kao promašen par,a čovek je predao,znači treba da bude kvota 1. Edited October 2, 2014 by theanswer
theanswer Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Znam,žalio sam se,ispravili su :D Prilično gruba greška im je to,ako smem da primetim :D
Miljenko Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Meni se kod njih, gotovo svakog vikenda desava, da pogresno ubace NCAAF rezultate. Onda sledi zivkanje centrale, no nije se desilo da ne isprave.
Miljenko Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Fudbal 2/2, hokej 1/1. Real kilavio, no nekako dodje 3+. Dortmund je dokazao kvalitet, u zavrsnici meca. Lulea se vratila, nakon 0-2, taman za kvotu 1. St. Petersburg rutinski, do jos jednog 5+ meca. Dobro je sto ne odigrah Pittsburgh, navijacka igra, nikada ne daje rezultate. Odlican dan. MLB LA Angels-Kansas 1 (Weaver-Vargas) Baltimore-Detroit 2 (Tillman-Scherzer) Weaver, 7-4, 2.21 ERA, protiv Kansasa. Vargas, 5-4, 3.02 ERA, protiv Angelsa. Forma, Weaver(2-1, 3.60 ERA), Vargas(0-2, 9.95 ERA). Domacin ima power lineup, starter im je u boljoj formi. Trebali bi Angelsi lepo poceti ovu seriju Tillman, 3-0, 3.58 ERA, protiv Detroita. Scherzer, 3-1, 3.92 ERA, protiv Oriolesa. Poslednji nastupi, Tillman(1-1, 3.20 ERA), Scherzer(2-0, 2.70 ERA). Scherzer mi deluje dovoljno pouzdano, da bih probao na Tigerse. Baltimore je i dalje bez Davisa, koji ima jos par meceva suspenzije. Kvote, 1.55, 1.80. Angelse stavih u grupu jacih tiketa. Fudbal Dynamo Moscow-PSV 2+ Rijeka-Sevilla w2 Dinamo Minsk-Fiorentina w2 Slovan Bratislava-Napoli w2 Inter-Qarabag 2+ Kvote, 1.84, 1.83. Dve EL kombinacije, no bez nekog zaletanja sa uplatom. Tu je naravno i egzibicioni tiket, koji obicno pada na jednom paru. Sinoc uhvatih P/KX na Juventusu i Baselu,kao i nekoliko drugih stvari, no tiket pade na w2 na Olympiakosu. Hokej+NFL Skelleftea-Farjestads w1 Green Bay-Minnesota w1 Kvota 1.78. Norvezane cas daju, cas ne daju(5+), te uzeh samo Skellefteu. Green Bay se izgleda vraca u formu. Ne verujem da se Minnesoti moze posreciti, kao protiv Atlante. Jos malo pa krece i regularni deo NHL sezone, tu uvek ima zanimljivih stvari za igru.
Recommended Posts