Nesh Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Jel poznato sa kakvom motivacijom Totenhem ulazi u Ligu UEFA? Dvojka @1.60 mi deluje kao pravi poklon. Sad pogledah i ja. Kvota H2 (da Totenhem pobedi sa 2 gola razlike) je u Maxbetu 2.80.
theanswer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 ja nekoliko puta gledao bejzbol i nikako da ukapiram pravila, ne pomažu ni čitanje, snimci, fotografije Ja kad sam počeo da pratim,uvek bih se iznervirao kad vidim neko novo pravilo ili nešto što ne razumem i onda prestanem da gledam. Ali godine iskustva su me dobro potkovale,sad znam sve.
Miljenko Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 (edited) Lakse je kada imas nekog iskusnog(ko prati bar neko vreme), da ti u hodu objasnjava pravila, tokom gledanja utakmice. Ja sam ucio na tezi nacin, preko igara, a zatim to primenio na prave meceve. Bilo je nekih situacija, koje nisam sreo u igrama, no i to se desava(triple play, na primer). I nije previse komplikovano, NFL ima mnogo vise pravila i tezi je za savladati. Edited September 16, 2014 by Miljenko
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Jel poznato sa kakvom motivacijom Totenhem ulazi u Ligu UEFA? Dvojka @1.60 mi deluje kao pravi poklon. Sad pogledah i ja. Kvota H2 (da Totenhem pobedi sa 2 gola razlike) je u Maxbetu 2.80. klasična navlaka danas, zenit 2 IIpol., monako x ili galata 1
theanswer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Ja koliko sam obavešten igraju sa drugim timom faktički ali je i to sasvim dovoljno da protiv nas dođe 2. Možda i 2 i 3 plus nije loša kombinacija jer ako im je odbrana neuigrana možda i uvaljamo nešto ali gledajući našu odbranu 2 gola daje totenhem bi trebao da bude zicer.
Malvo Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 da li ste opravili malo onu oranicu? to može biti problem ekipama nenaviknutim na naše uslove fudbala, samim tim i nekom overu. samo za timija: galatasaraj i dortmund 2-4, kvota 2.3. na osrednji ulog i viner na olimpijakos, kvota 3, mnogo je.
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 ne nismo;) to će tole da uradi od ponedeljka mali edit zenit 2IIpol, monako 1IIpol
theanswer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 da li ste opravili malo onu oranicu? to može biti problem ekipama nenaviknutim na naše uslove fudbala, samim tim i nekom overu. samo za timija: galatasaraj i dortmund 2-4, kvota 2.3. na osrednji ulog i viner na olimpijakos, kvota 3, mnogo je. dvojka na atletiko i 2-4 na real :)
Timmy Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Pojedoh sebi muda. Posto ne daju madjarski kup u singlu, morao sam da Videoton dom3+ i dom4+ vezem sa nekom utakmicom, U takvim slucajevima nadjem random tekmu u tom terminu gde je domacin favorit sa kvotom oko 1.3-1.4 i odigram 1X sa kvotam 1.02 do 1.05. I to (skoro) uvek udje. E danas odigram faking Kaiserslautern2, 1X bio 1.06. I oni lagano gube 0:3, dok Videoton nabio petardu :( Jebala ih pravila o zabrani singlova za odredjene lige (Meridian). Za LS odigrao sledece singlove: Liverpul:dom u oba (1.71), dom 3+ (1.83) i dom4+ (3.15) Real:dom 4+ (2.65), dom prvo2+ (2.4), prvo3+ (3.7), prvo4+ (8.5) i 7+ (9)
Timmy Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Da, al jos placem za onim Madjarima. Ipak dan u plusu.
theanswer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 dvojka na atletiko i 2-4 na real :) ja sam genije
Recommended Posts