Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Konacno jedan bas dobar dan. :thumbup:Samo jedan promasaj, cak je i kombo dosao.Od fudbala:Arsenal 3+Inter 3+Fiorentina 1Barsa 1Napoli 3+Real 3+Liverpool 2NFLWashington <46.5KosarkaMiami doh1Oklahoma dop>Barsa doh1Ne znam jos granice. Video na netu, ali cekam ponudu domacih kladionica. To igram u svakom slucaju.HokejSalzburg 6+Dornbirner 6+Ruse preskacem. Magnitogorsk gostuje Slovanu koji ima 765 vezanih undera...

Posted

Praznični tiket :DNapoli 4+Udineze GGValensija (košarka) 1 Toronto >197.5Valerenga 6+Stjernen 6+

Posted

Barsu(kosarka) ne stigoh da odigram.Granice za NBA, Oklahoma >193.5, Miami h(-11.5)

Posted

Dodjose dva 3+ meca, nakon sto sam ih prezalio.Zato mi Fiorentina ide na nerve, protiv najgoreg tima u ligi. :isuse:

Posted

Ooops! I did it again!!!cetvrti dobitak za nedelju dana! sad videh da dodje blusens vs valadolid!!!!!!

Posted

Na kraju samo Fiorentina promasena. Tu mi je na zalost pao i kombo, no da se ne bunim. :lolol:FudbalVallecano 2+Everton 2NBAOklahoma doh2(-7.5)San Antonio 2TenisA.Radwanska 9- 1.set

Posted
Dodjose dva 3+ meca, nakon sto sam ih prezalio.Zato mi Fiorentina ide na nerve, protiv najgoreg tima u ligi. :isuse:
Drugar mi prica, slusa Sportsko radio Skopje na internetu i javlja se neko, dosuse samo pola sata pre pocetka italijanskih utakmica, i prognozira Fiorentina - Peskara ni manje ni vise nego X-2.Treba uhvatiti trenutak lucidnosti... :D
Posted

Nocas od 3 para, koje ja zovem 99% sigurna, nije dosao nijedan. :isuse:New Orleans i ume nesto da odigra, ali Oklahoma i Radwanska, to ni sada ne verujem.Danasnji izbor:FudbalBraintree 2+Luton 2+TenisIsner 1NBAMiami dop>184.5Houston dop>209.5Jedan na srecu sa ovim silnim prijateljskim mecevima. Golovi naravno.

Posted

Polovicno. Tenis ne diram do AO.FudbalChelsea 2+Real 3+Sevilla 2+Benfika 2+Werder 3+NBABoston dop>188.5Egzibicioni:Porto 2+Braga 2+AZ 3+Cleveland dop>186.5Minnesota h2(+11.5)Memphis h2(+2.5)

Posted

Kakav je ovaj Ulm? Imam jaku zelju da zategnem par hiljada na Zvezdu.

Posted

U prvom krugu su imali skor 3-3 uz dve pobede u gostima (Cibona i Šole), a kući su dobili samo Cibonu, tako da očigledno nisu domaćinska ekipa.U Nemačkoj su bili treći, a sada dele 4. i 5. mesto posle poraza od Bajerna. Mislim da su najslabiji tim u grupi i da će Zvezda danas glatko da dobije, posebno ako je istina da će imati više od 1000 svojih navijača. Ja sam juče uplatio po 1,85, a vidim da je danas kvota pala na 1,65-1,70, tako da je sada isplativije odigrati sa hendikepom pošto nije veliki (2,5).Kad već pričam o toj grupi, cenim i da Galata danas može da dobije Uniks sa hendikepom, ali još nisam odlučio da li ću uplatiti.

Posted

ja sam u evrokupu igrao dvojku na kahasol

Posted

Dabl @2,24Bilbao - Nimburk doh1Kolšrajber - Malis 1

Posted

Juventus XMajorka 2:Hail: za mene