Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

To je u redu ako imas 9 i 10 :lol:

Posted

Eto vam Celik 5+ laganih, bogovi fudbala.

Posted

hit je bila tekma ovih nekih gmblgg i sirokog. u utorak 1 x 2 bilo 4, 3 i 1.85, danas 1.65, 3 i 4. cirkus od bolesti.

Posted

Ja sam to gledao :isuse:
Neopisiv fudbal zaista, to se mora vidjeti.

Posted

Eto vam Celik 5+ laganih, bogovi fudbala.

Bice 7+ u Kopru :s_dj:

Posted (edited)

Aha, i kvota 5 za to.

Prokleti Vaduz, 2-0 u 8' i ostace tako do kraja poluvremena a to mi je najgore i za neki ozbiljniji dobitak me radi samo 4-0 FT. edit: imam i 5 @ 26, to je ok.

Edited by Feindouno
Posted

Aha, i kvota 5 za to.

Prokleti Vaduz, 2-0 u 8' i ostace tako do kraja poluvremena a to mi je najgore i za neki ozbiljniji dobitak me radi samo 4-0 FT.

Valja skoknuti do Kopra sledeci cetvrtak, da vidimo sta raja prica mozda bude i kakav prelaz iz 2 u 1 :s_dj:

Posted

Nakon Kairata i Celika sve u minus... Vaduz za gol, Turnovo uzivo za korner, Geteborg uzivo gol ili korner... Botev isto gol ili korner. Kakav prokleti fijasko :isuse:

Vidim Buducnost nema ni sut protiv ovih liliputanaca tako da ce mi i tiket pasti...

Posted

I mene Vaduz pokopao sa ovih 3-0. NG tiket ziv i dalje, kao i 3+ varijanta. Mozda i bude nesto, no nije neka uteha. <_<

Posted

Na Airbusu 50 minuta ne moze 1 gol da dodje jebem ti fudbal vise!

Ako Stjarnan i Buducnost daju po gol a hoce ovi su me bas fino zajebali, gore od Vaduza.

Posted

Safarova uzima set @1,75

Zamalo -1,00

Wimbledon = +0,34

Posted

zli, sta uradi ono tvoje dete?

Posted

Ako mislis na Cacica, dobio je 2:1 u setovima. Onaj drugi, Lestienne, je prekinut zbog kise kod 3:3 u prvom setu i valjda ce nastaviti sutra, trebalo bi...

Posted

Tuga pregolema za onaj Airbus mrtvi.

Kairat je realno izvukao dan i bilo bi najpametnije da sam nakon toga batalio. Ovako ipak solidan plus ali dosta nepotrebnog nerviranja i pracenja kojekakvih retarada.