Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Sinoc me Roma pokrila, cak sam i u plusu bio. Nocni deo 2/3, to je vec bolje.Danas:FudbalMan Utd 2Ajax 3+Feyenoord 3+NFLNew England ph2(-6.5)Washington 2Denver h1(-9.5)Green Bay p1Indianapolis 2New England jos juri buy week. Igraju protiv nedoraslog protivnika.Standardna igra na poluvreme.Washington u trci za doigravanjem. Ako dobiju oba preostala meca ulaze.Mislim da je protiv File nebitno ko ce im biti na QB.Denver kod kuce protiv Cleveland-a. Hendikep 9.5. Tu se ne razmisljam previse. Nece pomoci gostima solidna odbrana.Ovaj dabl kao bonus, za manju uplatu.Washington i Denver bi trebali biti ziceri, Patriots su tu negde.NBABrooklyn w1San Antonio w1Minnesota dop>192.5

Edited by Miljenko
Posted

Ja cu igrati klimave Cowboyse, raspale Giantse i Steelerse iako je samo 1.55. Probacu Seattle - San Francisco X, samo ne znam sta da dodam na taj tiket. :D

Posted

I ne moze X na PITT - CiN. Big Ben! :mad:Cekao bih samo jos X na Seattle - SF. :D

Posted

NFL dosao fino. Fudbal ne mogu pogoditi, nema sanse.Danas jedan od "najdosadnijih" dana u godini. :lolol:Da probamo nesto:Dynamo Riga 0-5AK Bars 6+Ovo su dva bas sumnjiva para. Nece biti iznenadjenje ako promasim oba, ali ni ako ih pogodim. Videcemo.

Posted

Nista za danas. Ipak, jedan krajnje umereni da se ne ispustimo :DKlik.

Posted

Tanka ponuda i danas.Ima NBA meceva, pa i nije tako lose.LA Lakers w1Miami w1LA Clippers dop>197.5

Posted

Ova granica 213.5 na Lejkersima je bila pravi poklon za minus.. :) Prosao i minus na Bruklinu, sad cekam >205.5 Majami i Denver (+7.5) :fantom:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Ja jutros prosao neke Kineze, igrali prvi protiv drugog i proslo mi manje od 215.5 (100:110 za Beijing Ducks protiv prvoplasiranog i uvek augodnog Guangdonga) i kec na Zhejiang (6-0 kuci) protiv Xinjianga (0-4 u gostima), tu je doslo lakih 100:89 a kvota nekim cudom bila 1.62 :huh: Osetio sam i manje od 190.5 na Shangai (84:78) ali nisam imao muda da odigram sva tri. Kasnije sam ispogadjao i Azovmas uzivo kad je gubio + Seltikse rutinski, bas sam fino prosao danas. Na ovom tiketu za veceras prosli Lejkersi, cekam Majami i Kliperse.Sutra se igra treci mec kod Filipinaca, polufinale. Text Texters, sampion prosle dve sezone, igra sa ekipom Alaska Aces i treba da dobije rutinski jer je trenutno 1:1 u pobedama. Prvu su dobili jedva 66:65, u drugoj vodili 10+ i na kraju izduvali lagano... mislim da sutra dobijaju rutinski a kvota je sasvim pristojnih 1.60 i vredi vezati sa jos jednim parom, da se predje 2 i jace. Ima i Kineza ali to cu ujutru da prostudiram.

Posted

Dosao lepo NBA sinoc, sve realno. Odigrao sam sad Texters manje prvu cetvrtinu (proslo lagano) i dva keca, Qingdao (imaju 0-12, za njih igra Mekgrejdi, valjda je vreme za prvu pobedu) i neki Dongguan, zbog male kvote a i domacin je.

Posted (edited)

Praznicni NBA ocekivano fino dosao. ^_^Danasnji izbor:FudbalMan Utd 1Chelsea w2Cardiff ggPeterborough Utd 3+Yeovil ggBury ggCrewe ggGillingham 3+Burton ggRotherham 3+Dartford ggBraintree ggLuton 3+Stockport ggOvi moji valjda ne mogu da vezu dva kiksa. Benitezove timove ne volim. Igraju 0-0, pa dobiju 7-0, to su najgore ekipe za igru. City mi je sumnjiv, pa je Chelsea w2 jedini izbor.HokejDornbirner 6+Salzburg 6+Magnitogorsk 6+Dynamo 6+St.Petersburg 6+Magnitogorsk uvek igra ofanzivno. Oni su i najcesce isli u over u KHL-u.Dynamo i St.Petersburg su sumnjivi, te ih igram za manju uplatu. Dynamo igra protiv Slovana, koji ima 15 vezanih undera. Kovalchuk i drugari bi mogli lakse do overa, jer igraju protiv tima koji zna da daje golove.NBASan Antonio dop>197.5LA Lakers h2(+2.5)Memphis dop>179.5Miami w2Cleveland dop>183.5Atlanta w1Phoenix dop>196.5Utah dop>199.5NBA uniformisano, bez nekog veceg uloga.

Edited by Miljenko
Posted

Oborice me Bari koj ima celo drugo poluvreme igraca vise protiv poslednjeplasiranog groseta i ne moze da da gol.

Posted

A sta ja da kazem, oborilo me nesto sto se zove Dongguan, i to sa kvotom 1.35

Posted

Ti se ne racunas posto si ogrezao u kocki. Inace prodje Bari u 90-om al me ubise Vulfsi koji gube kuci 2-0 od poslednjeplasiranog Piterboroa.Sent from my cigla using Tapatalk