Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

mrzi me sad da kopam po "fotografije, snimci, šareniš, nigde potrebnih informacija" nba sajtu, ali čini mi se da su u poslednjih pet mečeva nosioci igre sparsa u 75% slučajeva išli u minus poene. jebo me dankan, šutnuo sedam puta na koš.

ja igrao Parkera i Sas @ 5.5 i covjek u onakvoj 1/4 ne da ni kos :isuse:
Posted

Unicaja - Real 2

Cedevita - Cibona 1

Portugal - Irska 1X

Barcelona - Valencia 1

Galatasaray - Ulker 1

4,34 pao

plus sistem mlb

Baltimore - Boston 2

Tampa - St.Louis >6,5

Chicago WS - Detroit(-1) hc2

Seatlle - NY Yankees 1

Texas - Miami tex >4,5

San Francisco - Washington >6,5

4,5,6/6  pao

danas:

Rovaniemi - HJK 2

Dinamo - Dnepr 1

2,22

Posted

gde mogu da se vide ti specijali za Svetsko prvenstvo, tj ono kartoni, sutevi, korneri i sl...

Posted

meridianbet.rs, na mozzartu nema još uvek, za ove druge kladže ne znam...

bet365 ima ponudu za dužinu zaustavnog vremena™, vuče me kvota 3,25 da će biti 4+ minuta u drugom poluvremenu :unsure:

Posted

Ko je bese prosli put jurio ikseve, Miljenko, ti?

Posted (edited)

Ja sam bio pridruzeni clan(na EP), i to neuspesan.

Na SP, sutevi i fix, ponekad i ofsajdi.

Edited by Miljenko
Posted

MLB 0/3, tenis neuspesan. Ponovo se pokazalo, da sam glup za povezivanje. Nista, ipak su singlovi i poneki dabl, bolja varijanta.

Fudbal

Brazil-Croatia 1

Brazil-Croatia >25.5 suteva

Ispratih otvaranje, bez nekog zaletanja.

MLB

Cincinnati-LA Dodgers 2 (Simon-Greinke)

San Francisco-Washington 1 (Hudson-Treinen)

Baltimore-Toronto 2 (Gausman-Buehrle)

Chicago White Sox-Detroit H2(+1.5) (Sale-Scherzer)

Colorado-Atlanta >8.5 (Chacin-Ervin Santana)

Pittsburgh-Chicago Cubs <8.5 (Volquez-Samardzija)

Simon, 0-1, 9.00 ERA, protiv Dodgersa. Do sada, 8-3, 3.15 ERA. Greinke, 5-1, 2.73 ERA, protiv Redsa. U sezoni, 8-2, 2.62 ERA. Trenutna forma, Simon(2-1, 6.19 ERA), Greinke(1-1, 4.35 ERA). Skor u seriji 2-1 za goste. Simon ima dobru sezonu, Cincinnati konacno u standardnoj postavi. Nakon starta na Coors Fieldu, ocekujem da se Greinke vrati dominantnim nastupima. On je najbolji starter Dodgersa, ove sezone.

Hudson, 16-5, 2.45 ERA, protiv Nationalsa. Za sada, 6-2, 1.97 ERA. Treinen nema startova, protiv San Francisca. Pocetak, 0-2, 1.78 ERA. Trend, Hudson(2-0, 1.42 ERA), Treinen(0-1, 2.63 ERA). Treinen baca ok, no bez prave podrske. Hudson bi trebao da donese domacinu, utesnu pobedu u seriji.

Gausman, 0-1, 6.14 ERA, protiv Toronta. Krenuo sa, 1-1, 4.91 ERA. Buehrle, 8-8, 3.31 ERA, protiv Oriolesa. Na putu za najbolju sezonu u karijeri, 10-2, 2.04 ERA. Poslednja 3 starta, Gausman(1-1, 4.91 ERA), Buehrle(2-1, 1.66 ERA). Neugodno gostovanje jednoj od najboljih udarackih ekipa, no mislim da vredi ispartiti coveka, koji je krenuo ovako dobro. Nadam se da ce i napad Blue Jaysa, biti na nivou.

Sale, 4-4, 3.00 ERA, protiv Detroita. Dosadasnji deo sezone, 5-0, 2.06 ERA. Scherzer, 10-5, 2.57 ERA, protiv White Soxa. Startni deo sezone, 7-2, 3.38 ERA. Aktuelni nastupi, Sale(1-0, 2.37 ERA), Scherzer(1-1, 6.05 ERA). Domacin igra promenljivo, Tigersi ponovo u seriji poraza(3). Ako neko moze da stane na kraj losim izdanjima rotacije, to je Scherzer, te ocekujem egal mec.

Chacin, 0-2, 6.23 ERA, protiv Atlante. Sezonski bilans, 0-4, 5.35 ERA. Santana, 2-0, 5.59 ERA, protiv Colorada. Nema vise pobeda, zbog kilave podrske, 5-2, 3.69 ERA. Pogled unazad, Chacin(0-1, 6.19 ERA), Santana(1-0, 4.50 ERA). Nezahvalno je igrati fix u Denveru, narocito na gostujucu ekipu. Sinoc je Teheran(neocekivano) nadrljao. Probao poene, sa smanjenom granicom.

Volquez, 5-0, 3.60 ERA, protiv Cubsa. Zapoceo sezonu sa, 3-5, 4.27 ERA. Samardzija, 4-3, 1.90 ERA, protiv Piratesa. U padu forme, mada i dalje dosta dobar, 2-5, 2.54 ERA. Tekuci trend, Volquez(1-1, 3.94 ERA), Samardzija(2-1, 6.88 ERA). Duel nepredvidljivih napada. Oba tima, igraju nesto bolje, u poslednje vreme. Promenih granicu za 2 poena(sa 6.5, na 8.5).

Posted

Maxbet uveo live kladjenje on line. Ne znam samo da li je 00 - 24h. Jos kad bi poklanjali bonus... :D

Posted

meridianbet.rs, na mozzartu nema još uvek, za ove druge kladže ne znam...

bet365 ima ponudu za dužinu zaustavnog vremena™, vuče me kvota 3,25 da će biti 4+ minuta u drugom poluvremenu :unsure:

Dobro je to.

Ako Brazil bude imao rezultat Neymar ce sam lezati 10 min. If not, Hrvati ce da jajare.

Mozda to odigram, taman po jedna opklada na pocetku i na kraju meca das ne kvarim 1 uzitak.

Posted

uhvatio lu-a kako uzima set karlovicu. 1.60 kvota. sad jos cekam pobedu heata za isplatu. a i ako izgube jos bolje.

odlucio sam da malo ili uopste ne igram na utakmice sp. hocu da s uzivanjem gledam utakmice. jedino ako bude neki zicer po dobroj kvotyi.

Posted

za danas samo iz keca u keca brazil. mada je u meridijanu bila fina kvota za igraca utakmice. neymar 6 a fred 8

Posted

Pokusacu ovo prvenstvo (bar grupni deo) sa iksevima i progresijom duple uplate. Krecem sa simbolicnih 200din veceras, sto je i minimum za singl u Mozzartu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Maxbet uveo live kladjenje on line. Ne znam samo da li je 00 - 24h. Jos kad bi poklanjali bonus... :D

jel ima u specijalu bra-cro vreme prvog zutog kartona?

Posted (edited)

Koliko sam video, nema, imas samo broj zutih (4.5) i prvi zuti karton dobija...evo ponude za veceras.

Edited by Nesh
Posted

e, fala. negde sam kao cuo da ima ta igra, al trazio pa nisam nasao.