Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Giroud!

Reus!

• Author

Sta radi PSG. Samo 1-0 na poluvremenu. :isuse:Bar padose u Madridu 3 gola vec do poluvremena. ^_^

kvota na City je sada 3.00, nije lose da se odigra. Mada su totalni kreteni.

Uzas, City mi je jebao majku opet.

sjeba me Oly za 7100

Milan :mad: Prokleti bili...

Milan :mad: Prokleti bili...
+1
  • Author

Retardirani City. Mogao je negde bar peti gol da padne.Izgleda da samo sa golovima, mogu uzeti nešto.

Ja izvadih na user uzivo, Delpo drugi set, Real manje od 5.5 i Siti 1x. Zavrsio na nuli (u plusu 160 dindzi, zapravo, bice za pileci batak sutra), inace bi bilo 20ak ojra minusa.

• Author

Samo dabl City-PSG nije dosao. Pogodio cak i oba teniska, odnosno NBA meca.Na kraju uzeh nesto sitno. Ovi mi oborise i kombo-prebacivacki tiket(slicno kao u proslom kolu).FudbalJuventus 1Valencia 1Bayern 3+Barsa 2Bayern 1Chelsea w1Man Utd w2Palestino 3+NBAMiami doh1(-6.5)Houston dop>200.5LA Lakers h2(+3.5)Sacramento dop>186.5Cleveland dop>198.5San Antonio doh2(+1.5)Kombo:Juventus 1Valencia 1Bayern 1Barsa 2Palestino 3+LA Lakers h2(+3.5)San Antonio doh2(+1.5)

• Author

Nadjoh Cleveland dop>197.5, po istoj kvoti od 1.6.

Gledam hiljade stranica i tuitova™ ispisane o americkim izborima a vec oko 7-8 sinoc je ishod bio jasan kad je na Obamu kvota pala sa 1.3 na 1.15.Vegas don't lie :D