Malvo Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 imao tr na francuze u tulonu 1:0 i 2:0 i neki tamnoputi moron me ujeba tako što se kod kineskog slobodnjaka, jedine prave šanse za celu utakmicu, skloni sa stative koju treba da brani ka sredini, a lopta prođe tamo gde je stajao i gde ga je golman i postavio
Feindouno Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 A ja bacio pare na Levski protiv mrtvog (fe)Lacija sa ko zna kojim timom, ne mogu na stogodisnjicu kluba da ih dobiju jadnici, tacnije gube
189- Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 sasari 39 poena na poluvremenu. jos dobro da sm pao na odbojci inace bih popizdio
Malvo Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 ne treba bacati pare u ovom međuperiodu, rokati samo jake singlove kad se ima šta odigrati, ovo ostalo kao da namerno jebu
Feindouno Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 A ja bacio pare na Levski protiv mrtvog (fe)Lacija sa ko zna kojim timom, ne mogu na stogodisnjicu kluba da ih dobiju jadnici, tacnije gube 0-2 HT, 3-2 FT Odigrao i 1x nakon ovog posta gore i duplo se smorio kad su primili drugi gol al' ne lezi vraze...
Miljenko Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 (edited) MLB 3/3, plus prebacivacki(i to sa 4 para). Tenis pao na Krajinovicu. MLB, prijatno iznenadjenje. Nije se skoro desilo, da sve dodje ovako lagano. MLB Chicago White Sox-NY Yankees >9.5 (Danks-Nuno) Atlanta-Colorado 1 (Minor-Nicasio) Pittsburgh-Washington H1(+1.5) (Cole-Strasburg) San Francisco-Minnesota 1 (Vogelsong-Deduno) Odigrah opreznije danas. Bilo je par duela gde sam se dvoumio, a kada ne odlucim odmah, retko bude uspesno vece, te sumnjivi parovi odose na egzibicioni tiket. Danks, 2-3, 7.11 ERA, protiv Yankeesa. U sezoni, 3-4, 5.64 ERA. Nuno nije nastupao protiv White Soxa. Do sada, 1-1, 5.82 ERA. Danks ne previse ubedljiv. Nije se proslavio protiv Astrosa. Mozda se napad Yankeesa, probudi protiv njega. Nuno me nije kupio do sada, a napad White Soxa, je jedan od boljih ove sezone. Minor, 3-0, 3.96 ERA, protiv Colorada. Sezonski skor, 2-2, 3.80 ERA. Nicasio, 0-3, 9.82 ERA, protiv Atlante. Za sada, 4-2, 4.03 ERA. Nicasio redovno ima uzasne nastupe protiv Bravesa. Ne bih igrao protiv Rockiesa, koji su jedan od najboljih napada lige, no Arenado im se povredio sinoc, a Carlos Gonzalez je pod znakom pitanja, mada ce verovatno igrati. Rockiesi nisu tako efikasni, na gostovanjima. Cole, 1-0, 1.29 ERA, protiv Washingtona. Krenuo sa, 4-3, 3.84 ERA. Strasburg, 2-1, 2.57 ERA, protiv Piratesa. Od starta sezone, 3-3, 3.38 ERA. Cole dobro baca kod kuce. Neporazen je na PNC Parku, na cetiri vezana starta. Strasburg nije zabelezio pobedu jos od 7. maja. Mnogo je sigurniji na domacem terenu(3-1, 2.35 ERA), nego u gostima(0-2, 5.09 ERA). Mislim da Pittsburgh moze odrzati mec u egalu(makar za tesan poraz). Vogelsong, 1-0, 4.50 ERA, protiv Twinsa. Start, 2-2, 3.62 ERA. Deduno ima samo jedan odigran ining protiv Giantsa. Pocetak, 1-2, 3.53 ERA. Vogelsong prijatno iznenadio, od starta sezone. Osim loseg nastupa protiv Colorada, ostalo je bilo dosta dobro. Deduno zabelezio prvi trijumf u sezoni, protiv Marinersa, prosle subote.Udaraci San Francisca imaju dosta dobru sezonu. Kada jedan zataji, drugi udje u formu. Trenutno je Sandoval, u seriji dobrih ofanzivnih izdanja. Za razliku od prosle godine(6-14), San Francisco je dobro poceo deo sezone, gde se igraju mecevi izmedju konferencija(4-0). Ocekujem nastavak tog trenda i veceras. Fudbal Real Madrid-A. Madrid w1 Da ispratim i finale, bez nekog zaletanja sa ulogom. Teniski tiket je krenuo fino. Prosli, Lorenzi, Watson, Bacsinszky, Kohlschreiber. Bouchard je bila blizu pobede, a onda kolaps. Dva puta gubi servis i mec je u trecem setu. Sutra krece glavni zreb RG, nadam se boljim rezultatima. Top igraci su ipak dosta pouzdaniji. Edited May 24, 2014 by Miljenko
Miljenko Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 (edited) MLB 1/2, fudbal kvota 1, teniski tiket prosao. Nisam mogao bolje rasporediti MLB meceve. Na fudbalu mi Ramos vratio pare. Tenis nekako dodje, mada je Bouchard bila povuci-potegni. MLB Philadelphia-LA Dodgers 2 (A.J. Burnett-Beckett) Chicago White Sox-NY Yankees 2 (Rienzo-Tanaka) Toronto-Oakland 2 (Happ-Pomeranz) Detroit-Texas 1 (Verlander-Lewis) Seattle-Houston 1 (Iwakuma-Keuchel) Atlanta-Colorado 1 (Teheran-Morales) Burnett, 4-4, 3.63 ERA, protiv Dodgersa. Do sada, 3-3, 3.32 ERA. Beckett, 9-5, 3.98 ERA, protiv Philliesa. Ove sezone, 2-1, 2.89 ERA. Skor u seriji 1-1. Dodgersi nikako da stabilizuju formu. Sa Beckettom na moundu, mogli bi do trijumfa u ovoj seriji, cak i ako napad ponovo zakaze. Rienzo nije nastupao protiv Yankeesa. Fenomenalan pocetak sezone, 4-0, 4.00 ERA. Tanaka, u ruki sezoni, 6-1, 2.39 ERA. Tanaka doziveo(neocekivani) poraz protiv Cubsa, prvi na 42 vezana nastupa(racunajuci i Japan). Rienzo ima seriju finih nastupa, jedino mu veceras ne ide na ruku, to sto je i protivnicki starter vrhunski. Yankeesi prekinuli seriju od osam vezanih poraza u Cikagu. Mogli bi do podele plena u seriji, iza Tanake. Happ, 0-0, 3.97 ERA, protiv Oaklanda. Start, 3-1, 4.37 ERA. Pomeranz nema startova, protiv Blue Jaysa. U dobroj formi, za sada, 4-1, 0.94 ERA. Happ pustio 5 poena, protiv Bostona, tokom nepunih 6 ininga, kada je o prethodnom startu rec. Pomeranz nije primio run, na prethodna 3 starta. Toronto je vec dobio seriju od 3 meca, te mislim da bi gosti mogli do utesne pobede. Verlander, 8-3, 2.67 ERA, protiv Texasa. Dosadasnji deo sezone, 5-3, 3.55 ERA. Lewis, 2-2, 6.49 ERA, protiv Tigersa. Pocetak, 3-3, 5.40 ERA. Trend od 3 starta, Verlander(1-2, 5.68 ERA), Lewis(1-2, 7.04 ERA). Verlander imao odredjene probleme sa kontrolom, protiv Indiansa, kada je primio 5 poena. Lewis doziveo poraz, protiv Marinersa, uz 5 pustenih runova. Prva 3 meca u seriji, otisla u lagane overe, te ne bih to dirao, mada izgleda verovatno i za veceras. Verlander bolje baca kod kuce, Lewis sigurniji u gostima. Nakon serije kilavih izdanja udaraca, Rangersi iznenadjujuce efikasni, pre svega zahvaljujuci mladim snagama(ruki Odor odlican sinoc, 5 RBI, 4/5). Verlander i bolje izdanje napada Detroita, bi trebali dovesti do neresenog rezultata u seriji. Iwakuma, 3-1, 2.20 ERA, protiv Astrosa. U novoj sezoni, 3-0, 1.76 ERA. Keuchel, 1-3, 3.33 ERA, protiv Marinersa. Sezonski bilans, 5-2, 2.92 ERA. Aktuelni trend, Iwakuma(2-0, 0.75 ERA). Keuchel(3-0, 1.42 ERA). Iwakuma poceo standardno dobro, no ni Keuchel se ne sali. Potonji je imao shutout protiv Texasa, a malo je falilo da isto ponovi i protiv Angelsa. Bacao je dosta piceva, na poslednjim nastupima, te je pitanje umora otvoreno. Posto se mec igra na Safeco Fieldu, probah na Seattle, ali kao deo opreznog dabla. Teheran, 2-0, 1.50 ERA, protiv Colorada. Sezona, 3-3, 1.92 ERA. Morales, 1-1, 3.86 ERA, protiv Atlante. Pocetni deo, 3-3, 5.30 ERA. Trenutna forma, Teheran(1-1, 2.21 ERA), Morales(0-2, 5.82 ERA). Atlanta kuburi sa efikasnoscu. Gosti obicno nemaju tih problema, no povrede ih muce, u poslednje vreme. Morales u ne bas sjajnoj formi. Teheran primio 5 poena, protiv San Francisca, da bi zatim bacio shutout sa Brewersima. NBA Durant >32.5 Duncan >16.5 Oklahoma-San Antonio H2(+5.5) Jedan propratni tiket za veceras. Tenis Federer H1(-2.5) Serena 9- 1.set Tsonga fix Ovo mi deluje kao fino resenje, na nivou dana. Odigran je i egzibicioni, no tu ce vec naci neka mina. Hteo i nesto od fudbala ozbiljnije odigrati, na kraju ne nadjoh nesto za vezati sa nasom ligom. Zavrsih sa dva propratna tiketa(JSL, Brazil 1, Norway 1 i 2, fiks i 2+). Edited May 25, 2014 by Miljenko
Miljenko Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Meni na ova 3 para, malo veca kvota od njegove.
Recommended Posts