Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

To je cisto bogohuljenje :(

Kad vidis da sam napisao toliki post o africkom mecu igraj za sve pare.

Posted

Kreten, 3+ bilo 1.95, 5+ oko 6(7+ tacno 45, bar to nije doslo). <_<

Posted

To je cisto bogohuljenje :(

Kad vidis da sam napisao toliki post o africkom mecu igraj za sve pare.

Ja bih sigurno odigrao ali, bas kad si nasao da se raspises, zakasnim sa otvaranjem topika. :frust:

Posted (edited)

Odigrao nesto sitno na Torino kod rezultata 1:1 i oni u 94+ promasuju penal za Evropu na 2:2.  :Hail:

Ni "namestaljke" nisu vise sto su bile.

Edited by Nesh
Posted

i zbog tog promasenog penala ne idu u evropu.

Posted

Hetafe daje gol iz nehata penala u 93+ iako im je dovoljan bod za opstanak (ja, naravno, igrao X), a ovi promasuju u 94+ penal za Evropu. I kako uzoran gradjanin da izadje?  :mad:

Posted

Zato meni danas Madagaskar masi penal pri vodjstvu 2-0 a onda ga Uganda daje u nadoknadi iz penala za 2-1.

Da je bilo 3-0 nema trika da bi nadoknadili.

@Miljenko 5 plus bilo @ 8 kod mene, -2.5 @ 3.85 i sl.

Strasno promasene kvote i zato su jecni ruzno.

Revansi su za 2 sedmice, bice neki kombo al nista ovako dobro.

Posted

Bice prilike. Uvek uleti nesto zgodno, u kvalifikacijama za LS i LE.

Kako mi lose radi ADSl, kao dial-up, u stara dobra vremena. :mad:

Posted (edited)

MLB 3/6, NBA 0/1, NHL 1/1, prodjose i teniski, odnosno MLB prebacivacki tiket. MLB sam dobro grupisao. Prosla je cela prva grupa, za mali plus. Miami zakazao, Chicago izboksovao pobedu. Tenis bez vecih problema. Korektno.

MLB

Washington-Cincinnati 1 (Strasburg-Leake)

Kansas-Chicago White Sox 1 (Vargas-Carroll)

LA Angels-Houston 1 (Richards-Keuchel)

Cleveland-Detroit H2(+1.5) (Kluber-Smyly)

Malo meceva danas, prva tri para, nesto jace.

Strasburg je 1-1, 7.36 ERA, protiv Redsa. U sezoni, 3-3, 3.48 ERA. Leake, 3-3, 5.53 ERA, protiv Nationalsa. Do sada, 2-3, 3.09 ERA. Tekuci trend, Strasburg(1-1, 2.21 ERA), Leake(0-1, 1.96 ERA). Obe ekipe imaju problema sa povredama. Harper, Zimmerman, LaRoche, su aut kod domacina. Najbolji udaraci gostiju, Bruce i Votto, takodje retko igraju, u poslednje vreme. Votto je pod znakom pitanja za veceras. Leake je retko bio dobar protiv Washingtona. Strasburg je dosta bolji kod kuce, te zato i dajem prednost Nationalsima.

Vargas, 1-1, 6.31 ERA, protiv White Soxa. Pocetak, 4-1, 3.00 ERA. Carroll bez nastupa, protiv Royalsa. Dosadasnji deo sezone, 1-3, 5.24 ERA. Poslednja 3 starta, Vargas(2-1, 4.34 ERA), Carroll(0-3, 7.20 ERA). Vargas dominantan protiv Colorada, 8 strajkauta, 2 pustena runa, tokom nepunih 7 ininga, u pobedi. Carroll imao dva skoro savrsena starta(1 pusten run), da bi na poslednjih 9 ininga, primio 12 poena. Napad Kansasa nije pouzdan, no imaju sigurnijeg startera, te odigrah na njih.

Richards, 2-0, 4.95 ERA, protiv Houstona. Za sada, 4-0, 2.42 ERA. Keuchel, 2-1, 6.65 ERA, protiv Angelsa. Ove sezone, 4-2, 3.06 ERA. Dobar trend aktuelnih nastupa imaju vecerasnji starteri, Richards(2-0, 2.25 ERA), Keuchel(2-1, 2.38 ERA). Domacin ima dosta bolji napad, starteri su tu negde po formi.

Kluber, 1-3, 5.50 ERA, protiv Detroita. Sezonski bilans, 4-3, 3.38 ERA. Smyly, 1-1, 5.09 ERA, protiv Indiansa. Do sada, 2-2, 2.70 ERA. Trend, Kluber(2-0, 2.08 ERA), Smyly(1-1, 1.96 ERA). Tigersi igraju odlicno. Pociscen Boston, sada igraju protiv neugodnog Clevelanda. Smyly nije toliko ubedljiv, no ne pusta previse poena. Udaraci Detroita sve bolji. Stavih ipak u drugu grupu, jer je Smyly prinudno na poziciji startera.

NBA

Durant >33.5

Westbrook >26.5

Duncan >16.5

Kako je krenulo sinoc, bolje da ne diram fix. Probao par igraca. Duncan bi trebao da izdominira. Ne znam koliko je Parker spreman.

Probao i danas teniski tiket, Caroline Garcia, Montanes, Basic, Leonardo Mayer, sve u fiksu.

Lakse je sastaviti tiket, kada igraju top igraci, valjda cu biti uspesan i sa ovim. Uskoro krecu i RG kvalifikacije.

Edited by Miljenko
Posted

ubacili su neke nove tripove za nba u maxbetu.

tipa skokovi, asistencije pa dueli igraca. kasno su se setili.

probacu westbrooka over 5.5 skokova. mislim da bi to trebalo lagano da dodje. 

zanimljiv duela igraca duncan + kawhi vs durant...odigracu jos duncan over 16.5

Posted

Jebeno je to, narocito skokovi. Desi se nekad da se bukvalno citavu utakmicu lopta pogresno odbija.

Isto i asistencije, igrao overe na Konlija i ima lik tipa 10, 11, 10, 9, 12... i onda ko iz picke 2. Nista drugacije ne radi samo saigraci ne mogu da pogode nista.

Batalio sam to, poeni su ubjedljivo najpouzdaniji iako i tu zna da bude kojekakvih malera.

Za veceras nisam igrao nista, imam prolaz Spursa i to je to za sad.

Odigrao Majami za sutra @ 1.83, sad je vec 1.75 i trebalo bi da padne do 1.70... sto naravno ne znaci da ce da dodje al svakako je to realnija kvota od ove moje.

Posted

ne znam. wbrook ima prosek od 8 skokova po mecu u plejofu. igra 39.5 minuta. valjda moze da uzme 6 skokova. mada stoji to sto kazes. pogotovo za asistencije. ako nisu paul i rondo u pitanju (pogotovo kod kuce) onda je zeznuto to igrati. 

ima i igra za rezutat u seriji

4-0 sas 11         4-0 okc 20

4-1 sas 4.75      4-1 okc 10.5

4-2 sas 4.80      4-2 okc 6.50

4-3 sas 4.65      4-3 okc 6

Posted

Probacu Spurse 4-0 i 4-1 ako nadjem kvotu bar 5 za ovo drugo. Mozda mogu 2 da im otmu al to je maksimum ja mislim.

Posted (edited)

Sad gledam i vidim da je Oklahoma dobila sve 4 utakmice ove sezone. :huh: Mozda je glupo da pitam (posto vidim da se Fei sprema da odigra 4:0 i 4:1 :D),  ali da li mogu da iznenade i dobiju i nocas ili ce proci kao Bruklin sa Majamijem?

Edited by Nesh
Posted

Ne mogu, ne igra im Ibaka i San Antonio je mnogo ozbiljniji sad.