Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ma ja sam ovo odigrao u 19:01, prvo sam kucao Zvezda - Radnicki manje od 170 poena umesto jebenog Bostona ali to pocelo u 19:00. A nije bilo nekoliko parova u ponudi, kurac bi' igrao ove da je bilo Memfisa (vezali 3 poraza, morali su da prekinu to). Nisu neke pare ali sam bas ispizdeo sad.

Posted

kahasol -6 (forsiram kahasol vec 5 utakmica za redom i samo su me jednom zajebali )partizan -7

Posted (edited)

Kvota da Atletiko da gol u prvom Barsi je 3.35 u Mozzartu. Previse za propustanje.Giantsi bi mozda mogli da "iznenade" Atlantu (2.25 u Mozzartu). Probacu i to. Steta sto ESPN ne prenosi.Tesko da Baltimor moze da ugrozi Meninga i Denver u pobednickom nizu, ali cu probati na nekom olimpijskom (2.45)Washington u Clevelendu sa ili bez RGIII pitanje je sad ( U Mozzartu nema utakmice u ponudi, u Maxbetu 1.75)...Hm...A pre svega toga, za matine jedan krajnje umereni: Klik!

Edited by Nesh
Posted (edited)

I kako to obicno biva, Sabadelj vec vodi. Sto li igram ove utakmice u nedelju od 12.00 kad ne umem. :huh:

Edited by Nesh
Posted (edited)

Polovicno. Brooklyn egal, tokom celog meca, lagani prolaz.Prosle dve najvece kvote.Fudbal generalno lose dosao.Danasnja papazjanija:Dortmund tim 2+Roma tim 2+Tottenham 2+Werder 3+Napoli 1PSG w1Real 1Barsa 3+Ajax 3+Houston 1(NFL)New England p1(NFL)Houston dop>193.5LA Lakers w2Sve ovo spojeno, uz par egzibicionih. Evo jednog NFL:Denver p2New Orleans 1Green Bay >43.5St.Louis p<20.5Seattle 2

Edited by Miljenko
Posted

Igrao sam ove Kineze basketase u pola 1 i podrobnom analizom nasao dve koje sam odigrao manje poena, Shanxi - Tianjin i Foshan - Fujian :D Granice 217.5 i 210.5, prolazim lagano ako ne bude produzetaka jer je tempo takav da ce obe lagano opusteno ispod 200. E sad, odigrao sam jos jedan dubl gde sam vijao kvotu 3 na Shandong u gostima protiv uvek augodnog domacina Xinjianga i H2 +10.5 na Bayi u gostima protiv Guangdonga, ali ne mogu nikako da nadjem ove druge. Jel ima neko neki sajt koji prati epski mec Guandong - Bayi ili cu morati da cekam kraj?

Posted

Hvala, skratio si mi muke jer ovi moji duvaju 104:72. Ali valjda mi prolaze ove dve manje pa sam dobar svakako.

Posted

RGIII ne igra. Pre 20 minuta kad sam uplacivao kvota na Clevelend je u Maxbetu bila 2.05, a sad gledam u Socceru 1.61. Mozzart iskusno zaobisao tu utakmicu.Uzgred, u Maxbetu vec druga nedelja kako je nemoguce odigrati OVER / UNDER na NFL. Kazu "ne prima". :blink:

Posted

Cekao sam Partizan za nekih 55 evrica na sitne uloge, iskarao me (a mogao sam braniti keca na Solnok po 2.6). Sad je isto sa Torontom, trenutno vode 66:62 ali samo cekam raspad.

Posted (edited)

Eh, kad bi Lion smestio jedan lepo bi bilo.

Edited by Nesh
Posted

Odigram lepo 3 favorita u NBA i malo mi kvota 3 i nesto, pa dodajem jebeni NFL bez gledanja tabele nego isto samo po kvotama. Oukland rutinski dobio ali zato me izjebao jebeni Tom Brejdi, izgubili kuci od Kanzas Sitija :isuse:

Posted
Odigram lepo 3 favorita u NBA i malo mi kvota 3 i nesto, pa dodajem jebeni NFL bez gledanja tabele nego isto samo po kvotama. Oukland rutinski dobio ali zato me izjebao jebeni Tom Brejdi, izgubili kuci od Kanzas Sitija :isuse:
Mislis SFa?