Feindouno Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Sta mislite koja je realna kvota na dvojku u mecu Philadelphia - Detroit? Uzeti u obzir da bi to ovima bio 27. poraz cime bi oborili rekord. Pitam zato sto Bwin ima ponudu upravo za obaranje rekorda, vec sam odigrao yes @ 1.85, sad je palo na 1.80 ali svejedno razmisljam da pojacam. Do tog meca Phila igra u San Antoniu i Houstonu i nema sanse da to ne izgubi, kvote su 1.01 sto u praksi ispada da je kvota na Detroit @ 1.76 sto je opet previse. Po meni to ne bi smjelo da ide preko 1.5 kad se sve uzme u obzir. Detroit ih je dobio 3 puta ove sezone, 15 i 17 razlike kod kuce i 10 u gostima.
crtamOrasi Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Tesko da bi im iko i uz najbolju mogucu volju dao ~1,75. Slazem se sa ovime sto si rekao, cak i pored motiva da ne ispisu 1 istoriju nema neke logike da ide iznad 1,5.
Zizou Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Hvala za info. Detroit igra prethodno vece protiv Majamija ali je realno da dobiju Filadelfiju bez obzira sto je b2b.
Feindouno Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Dobra je to kvota. Ja sam juce igrao Buducnost @ 2.50 al' mozda prodam kasnije
radar Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Dabl @2,15 Bedene Milano Uhvatih Partizan LIVE u prvoj četvrtini @2,20 tako da završih dan na +0,20
Feindouno Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Ja sinoc odigrao Mem + OKC @ 1.8 i PHX @ 1.91 :)
theanswer Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 (edited) U poslednje vreme ne mogu over nigde da uhvatim. ATL i PHX igraju neverovatno lošu tekmu sa glupostima,izgubljenim loptama,faulovima u napadu etc Mislim apsolutno je logično da Finiks posle 127 poena Minesoti sada postigne 42 za poluvreme protiv Atlante Edited March 25, 2014 by theanswer
Feindouno Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 (edited) Ja sinoc odigrao Mem + OKC @ 1.8 i PHX @ 1.91 :) Ole! Bwin majstori dali @ 1.55 na Memfis sinoc, sjajno. edit: Detroit kida Jutu u gostima, nece biti ni 1.30 protiv Phile, trebalo je ono jace odigrati. Edited March 25, 2014 by Feindouno
Miljenko Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Fudbal 1/1, NHL 1/1(uz jednu kvotu 1), NBA 0/2. Fener opravdao poverenje. Tampa jos jedan lagani over, Sharksi odigrali kilav mec i otisli u OT. Igraci nisu bili blizu. Clippersi zakazali protiv ovih kilavaca, samo 8 razlike, bah. Prosao teniski tiket, sa 9 kvotom, pa je cak ispao omanji plus na kraju. Fudbal Dortmund-Schalke 3+ Man Utd-Man City 3+ Arsenal-Swansea w1 Hertha-Bayern bk2 Roma-Torino bk1 Grimsby-Luton 3+ Wolves-Colchester 3+ Crewe-Notts County 3+ MK Dons-Gillingham 3+ Prve tri stvari nesto jace, Englezi opreznije. Dva derbi meca veceras. U Dortmundu ne verujem da mogu zatajiti sa golovima. Ovi moji nikada ne znas kako ce odigrati, no odbrana ne uliva poverenje. NBA Cleveland-Toronto w2 LA Lakers-New York 2 Durant >32.5 Anthony >29.5 Cleveland i dalje nekompletan, te im ne dajem previse sansi veceras. Sta reci za New York... Probao ipak na njih, u nedostatku boljih resenja. Durant bi trebao da se pokaze, protiv nepredvidljivog Dallasa. Carmelo protiv jedne od ekipa koje skoro da i ne igraju odbranu. NHL Pittsburgh-Phoenix 5+ Toronto-St.Louis w2 Montreal-Buffalo w1 Edmonton-San Jose w2 Pingvini igraju toplo hladno. Coyotes vezali dve efikasne tekme, moglo bi se to ponoviti i veceras. Blues i dalje u poteri za prvim mestom, na nivou lige. Trenutno su najbolji gostujuci tim. Druga kombinacija, na ekipe koje su igrale nocas. Canadiensi dobili nakon penala u Bostonu, te prekinuli niz od 12 pobeda Bruinsa. Verovatno ce uci opustenije u vecerasnji duel, no protivnik su Sabresi. San Jose uzeo bod sinoc. Napad Sharksa stagnira na poslednjih 5 meceva(9 datih golova), mislim da je vreme za promenu tog trenda.
Recommended Posts