Miljenko Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Fudbal 4/6, NHL 1/1, NBA 0/1. Skoro idealan dan. Na fudbalu prosli svi bitni tiketi. NHL korektno. Clippersi udjose ispod hendikepa, sekundu pre kraja. Nije mi jasno zasto su ovi pokusavali nesto na 12 razlike. Fudbal Real Madrid-Barcelona 3+ Brechin-Rangers 3+ Salzburg-Neustadt 3+ U. Catolica-U. de Chile 3+ Colo Colo-O` Higgins 3+ Betis-A. Madrid w2 Leverkusen-Hoffenheim 2+ Benfica-Academica bk1 Catania-Juventus bk2 Uobicajeni 3+ timovi, plus jedan pretezno fix tiket. NBA New York-Cleveland 1 Minnesota-Phoenix P>106.5 Love >27.5 Gay >18.5 New York ima jos kakve takve playoff sanse. Love i Gay mi dekuju prilicno verovatno za veceras. Na DeRozana previsoka granica. Minnesota poluvreme over, kao i obicno. NHL Chicago-Nashville w1 Anaheim-Florida w1 Blackhawksi bi trebalo da stabilizuju formu pred doigravanje. Ducksi u poteri za sto boljom startnom pozicijom.
Feindouno Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 GS opet ni blizu, srecom nisam ni imao neku normalnu kvotu. Zato je Parker ispostovao sa laganih 20. Danas igram Toronto + Sacramento + New York. Toronto zato sto mrzim Atlantu i bitno im je da dobiju ovo nakon preglupog poraza u Atlanti prije neki dan. Kingsi odudaraju od sablona ali moram da odigram kad je ovolika kvota protiv mrtvog Miluokija. Mnogo su bolja ekipa. NY je nezaustavljiv, Cavsi bez Irvinga, mozda i Denga i Milesa, negdje na nivou Miluokija i Filadelfije.
Cash Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 sto ne odigrah na boston, nakon 2/3 imali su kvotu 8.50 za pobedu u regularnom delu i pobedili 4-2.
Malvo Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 čekao atletiko i od jednog do dva gola prvo poluvreme lever-hofenhajm za 150 evra, još uvek ne verujem šta se desilo
Feindouno Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 (edited) Ne vrijedi, ova Atlanta je neunistiva. Jebo pas mater i njima i ovoj odvratnoj kosarci koju igraju. Edited March 23, 2014 by Feindouno
Zizou Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Odigrao na kraju prve cetvrtine na Toronto @1.9. Odvalise ih u 4/4. :) Fei, sta kazes na Phoenix veceras?
Feindouno Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Ne volim da igram protiv Minesote. Uosington bi se mogao odigrati.
Cash Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Usrani Phoenix kad igram na njih izgube a kad igram kontra nadoknade -20. govnari jedni
theanswer Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 uhvatim Finiks na 2,40 a promašiću smrdljivi Vašington,retko odvratna ekipa sa kvazi trenerom
Feindouno Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 I ja sam ozbiljan idiot sto vjerujem usranom Njujorku crko dabogda glup
Zizou Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Niksi su grupa kvalitetnih morona. Kako oni gube utakmice i od kakvih timova...
Miljenko Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 (edited) Fudbal 5/5, NHL 0/1, NBA 0/1. Fudbal perfektno. Cileanci dosli srecno 3+(obe tekme), golovima u 92. i 98. minutu. Rinne dominantan protiv Blackhawksa, mada me hokej i ne nervira toliko kada promasim fix. Knicksi su vec retardirani. Gube onoliku prednost, protiv ekipe koja ni kompletna nije nikakva. Zato ja i ne volim da vezujem fix i poene. Fina nedelja, odnosno vikend u celini. Fudbal Gaziantep-Fenerbahce 3+ Fener pokvario 3+ prosek, u poslednje vreme, te ih odigrah opreznije danas. NBA Oklahoma-Denver w1 LA Clippers-Milwaukee H1(-12.5) Jefferson >25.5 Durant >33.5 Oklahoma protiv desetkovanog Denvera, ne bi trebala da ima vecih problema. Clippersi ce nadam se razbiti ove nesretnike. Jefferson protiv Rocketsa, Durant protiv ekipe koja se ne trudi previse, kada je rec o defanzivnom delu. NHL Tampa-Ottawa 5+ Calgary-San Jose w2 Tampa 5+ over. Obe ekipe 8/10 5+ meceva(Tampa u stvari 8/10 6+). Flamesi ofanzivno probudjeni, no ne vidim kako bi mogli da naude Sharksima. Ponovo preskocih Bruinse. Dolazi im u goste veliki rival, pa mozda bas oni prekinu seriju. Danas malo smanjih uloge, dobra serija traje vec 4 dana, moze doci do prekida iste, bolje sacuvati budzet za MLB. Edited March 24, 2014 by Miljenko
Recommended Posts