Feindouno Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Opet 6/8 iksevi na HT u LE, mislim da ne postoji ni promil sanse da to prodje al nemam pametnijeg posla.
Giggsy Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Kolebam se da li da odigram Partizan @ 2.70, posto mislim da je to realno previsoka kvota. Partizan je zajeban u Beogradu, a neizvesno je da li ce za ove igrati Sofo i Smit. edit: sad bas citam, ipak ce igrati Sofo, jebo mu ja mater. preskacem ovu tekmu. Maccabi voli da izmislja sa tim najavljenim izostancima, nije im prvi put Al dobijamo svejedno :D
radar Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 (edited) Dabl @1,81 Maccabi Oly Dabl @2.01 Gimeno-Traver Vasseline Kuban (-2.5) @1.65 1/3 = -0,99 Za Makabi mi nije žao, naprotiv, ali Kuban . Ajd što su ispustili veliku prednost, nego su u poslednjih 90 sekundi promašili 4 bacanja. Bolje da sam se držao samo tenisa. Edited March 20, 2014 by radar
Nesh Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Jedan ubicajeno, jedan konacno prosao. Najmanja kvota, naravno, al ajd da mu ne gledamo u zube, vazno da je doslo. :)
Ginekolog Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Galatasaraj +Olimpijakos @1.7 Bajern jeste dobio Real u zadnjem kolu, ali generalno me nisu nesto odusevili igrom u Top16. Mislim da je Galata bolja ekipa, igraju kuci i trebalo bi da dobiju.
Miljenko Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 (edited) Prijatno iznenadjenje juce. Fudbal 1/1, NHL 1/1, NBA 1/1. Fudbal relativno lagano. Nekompletan NHL tiket(moji Pingvini gubili, pa vodili, zatim ponovo bili u zaostatku, na kraju sam bio zadovoljan sto je mec otisao u OT). NBA uz dosta srece, posto je Harden usao u igru, kada je mec vec bio resen i dao jos par poena. Fudbal A. Italiano-Huachipato 3+ Liefering-Horn 2+ Lorient-PSG bk2 Hearts-Dundee Utd 2+ Audax Italiano vezao 4 3+meca, mogli bi nastaviti niz veceras. Gosti primaju puno golova. Nesto opreznije tiket, da ispratim i to. Kvote 1.70 i 1.66. NBA Anthony >28.5 Westbrook >21.5 Brooklyn-Boston 1 Phoenix-Detroit 1 Sacramento-San Antonio 2 Carmelo standardno. Mogao bi i Westbrook preko granice, nakon meca pauze. Par naizgled laganih fikseva, kao "potpora". Kvota 6.94. MLB Arizona-LA Dodgers 2 Piceri: Miley-Kershaw. Miley prinudno startuje za Diamondbackse, nakon povrede Corbina. Kershaw jedan od trenutno najboljih startnih picera. Prosle sezone osvojio drugi Cy Young Award u karijeri. Nema sjajnu tradiciju protiv Arizone, no cini mi se da je vreme da se to promeni. Puno zvezda u ekipi Dodgersa, videcemo kako ce to izgledati u praksi. Mec se igra na neutralnom terenu(Sydney, Australia). Ovo je prva utakmica, sutrasnjeg duplog programa. Ovo odigrah jace od ostalih tiketa. Kvota 1.6. NHL Chicago-Carolina w1 Colorado-Boston w2 Sve je teze uhvatiti fix, kako se blizi playoff. Blackhawksi su veliki favoriti veceras. Boston ima neverovatan niz pobeda i igram ih i dalje. Oprezan ulog, kvota 2.57. Edited March 21, 2014 by Miljenko
malistev Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Galatasaray-Bayern >151.5 (1.85) Vinci-Strycova 1 (1.55) Celta-Malaga X*X (1.79) Dynamo D.-Greuther Furth 2 (2.25)
Feindouno Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Nisu me ovaj put zajebali al stvarno su najodvratnija ekipa u ligi jebo im pas mater, stalno odigraju suprotno od onoga sto treba da dodje.Nadam se da ce ih NYK zajebati za plejof.
crtamOrasi Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 4-22 serija niotkuda i cao, prokleti olos, a taman je delovalo da su se konsolidovali i da ce rutinski dobiti. Kakav bi merak bio da ih zezne NYK.
Recommended Posts