Feindouno Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Opet serija losih opklada u NBA :(Toronto sjajan u prvoj a onda drugu i trecu gube ukupno 25 razlike sa sve serijom 0-14 koja i dalje traje Big Al u posljednjih 20 minuta utakmice dao samo 2 poena, ne moze da se sastavi lik. Uzivo odigrao ML na Nikse u prvom poluvremenu @ 3, prime 61 poen ukljucujuci kos za izjednacenje na par sekundi do kraja al bar tu nije minus.
Feindouno Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 (edited) Naravno padnem ovog prasca za pola kosa, 2 min prije kraja masio oba bacanja u sezoni bacanja 70%, veceras 2/6 Edited March 11, 2014 by Feindouno
radar Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Dabl @2,02 Pennetta Nadal -1,00 Ko me jebe kad mi nije dosta Pennetta @1,80, nego dodam i Nadala @1,17 da pojačam dobitak.
renne Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 AIK je zabranio uplate na sve web kladionice, pozivaju se na neki zakon o klađenju iz 2012...
Miljenko Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 NHL 2/3, NBA 1/3. Turci ni do poluvremena ne stigose, moracu sacekati do sutra za povracaj. Nadjoh odlozen mec i na hokeju. Osim Ducksa ostalo doslo skoro idealno. Poene na NBA ne uspevam da povezem, no bar je fix nekako prosao. Konacno korektno vece, nakon lose prosle nedelje. Fudbal A. Madrid-Milan 0-3 Bayern-Arsenal 2+ Cambridge-Luton 3+ Forest Green-Salisbury 3+ Notts County-MK Dons 3+ Peterborough-Bristol City 3+ Gillingham-Coventry 3+ Walsall-Crewe 3+ LS standardno. Englezi oprezno, sva 3 dabla imaju kvote preko tri. NBA Indiana-Boston H1(-8.5) Minnesota-Milwaukee P>106.5 Oklahoma-Houston P>108.5 Golden State-Dallas P>105.5 Nastavljam sa smanjenim ulozima na NBA. Sinoc prodje nesto. Granice za poene i dalje previsoke. Indiana vezala 4 poraza, vreme je za prekid ocajne serije. Na poene uobicajeni timovi. NHL Pittsburgh-Washington 5+ St.Louis-Dallas w1 Minnesota-Edmonton w1 San Jose-Toronto w1 Sinoc u Washingtonu, na mecu istih rivala, palo 5 komada. Veceras ocekujem jos efikasniji duel. Blues deluju kao najverovatniji fix veceras. Dallas je u solidnoj formi, no tradicija je na strani domace ekipe, koja ima seriju od pet trijumfa(4 u regularnom toku). Wild protiv sve boljih Oilersa. Minnesota jedan od najboljih domacina. Toronto gostuje Sharksima. Maple Leafsi imaju 3 uzastopne pobede, protiv jakih rivala, te drugi dabl odigrah za manji ulog.
theanswer Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 AIK je zabranio uplate na sve web kladionice, pozivaju se na neki zakon o klađenju iz 2012... Šta je AIK?
*edited by mod Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 slabo sve danas. mislim da cu i ppx da preskocim. jbg ipak gosti jure rezultat protiv domacinskih ekipa.
theanswer Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ne razumem :D Kontao sam da je neka agencija za neke igre na sreću ili tako nešto i da je zabranjeno za ove domaće kladionice ali nema veze :D
theanswer Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Inače sam odigrao kečeve na ove dve u svim mogućim kombinacijama uključujući i Milan da ne daje gol i slično sve u inat onima što se prave pametni pa igraju dvojke :D
kud u maglu Simoviću Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 jučer odigrao dve tekme(oba španca) i sjeba me raspala malaga sa drugim golom. pas im mater raspalu. kvota 112 ovo je druga stativa™ za redom, cenim da ću u subotu sve naplatiti
theanswer Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Veliko hvala Bostonu što je u jednom trenutku smanjio na pola koša i omogućio 1,37 kvotu na Indijanu.
Recommended Posts