Feindouno Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 + beskonacno Srecom ovaj put je sve bilo rijeseno i prije njihovog meca. Sjajan tiket, 3/3 promasio
theanswer Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Lejkersi ko Olimpija danas. Jbt koliko mrzim te ekipe što im se digne kad ubace 2,3 lopte a ako promaše prve 2,3 izgubiće 60 razlike.
Feindouno Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Kako se Denver raspao, kao da nisu isti igraci izasli nakon pauze na poluvremenu
Feindouno Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Au kako su jebeno retardirani u picku materinu vise Prvo prime ono govno preko ruke za produzetak a onda u produzetku apsolutno sve urade pogresno, promase milione polaganja, bacaju loptu u ruke protivniku... To bi bilo to sto se tice kladjenja na timove koji nisu u igri za plejof, nepredvidivi jebeni idioti.
Giggsy Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Posle perioda apstinencije, uplatih na Trabzon danas. Aliaga je u fazi raspada i nece valjda proraditi danas Dodje taman :D Ovi su raspad, igra im samo onaj Miskov Sean Marshall sto je navodno bio na meti Zvezde, treba motriti na njih i dalje
Feindouno Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) Citam sad da su se povrijedili Pirs i Kirilenko. Po ranim izvjestajima mi se cini da je prilicno izvjesno da AK nece igrati sutra protiv Toronta a da imaju mozga ne bi forsirali ni Pirsa. I s njima je to u najmanju ruku egal mec pa sam odigrao dvojku @ 2.35, ima vec ponuda na vise od nekoliko kladionica. edit:i Phoenix +10 sam odigrao uzivo, sad su poveli pa je pao hendikep ali ako skoci opet preporucujem da ispratite posto je Curry nesto rovit i rekli su da ce pokusati da ga cuvaju malo. Edited March 10, 2014 by Feindouno
Nesh Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 And now something completely different:: klik, klik, klik, klik. Zavera!
Miljenko Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Fudbal 1/5, NHL 2/2, NBA 0/3. Fudbal nije mogao mnogo losije. Jedino Colo Colo 3+ prosao. NHL odlicno, samo St. Louis otisao u OT. Na NBA na vreme smanjih uplatu. Granice za P> su delovale previsoke, i takvim su se i pokazale. Fix dolazi sve gluplje, sinoc Oklahoma odigrala za verovali ili ne. Fudbal Trabzon-Fenerbahce 3+ Fener igram redovno. Posto je rec o derbi mecu, danas oprezniji ulog. NBA Miami-Washington H1(-7.5) LA Clippers-Phoenix H1(-6.5) Charlotte-Denver P>103.5 Utah-Atlanta P>101.5 New York-Philadelphia P>106.5 LA Clippers-Phoenix P>109.5 Red bi bio da se prekine losa fix serija, te probah dva najverovatnija meca sa hendikepom. Poene vezah u dva dabla, granice su i dalje dosta visoke. Sve za manji ulog. NHL Washington-Pittsburgh 5+ Tampa-Phoenix 5+ Colorado-Winnipeg w1 Anaheim-Toronto w1 Dallas-Columbus w1 Calgary-Los Angeles w2 Derbi u Washingtonu i mec u Tampi, kao izvesni overi. Dabl vinera, Colorado + Anaheim , nesto verovatniji od drugopomenutog. Kingsi imaju 7 vezanih pobeda, moraju i oni izgubiti negde.
hrasnoutd Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 http://www.radiosarajevo.ba/novost/144148/foto-stadion-umjesto-kupalista-kosevo-umjesto-jezera
djeneralche Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ziveo sam u Hrasnom. Osim par zvezdasa, same jedan decko je navijao za Sarajevo. Kakva je sada situacija?
Feindouno Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Prokleti Sosijedad Potvrdjeno sad da ce Pierce igrati za Netse ali Kirilenko jok. Pored tog Toronta sam odigrao dubl overa na Bosha i Ala Jeffersona, obojica su zajeban matchup za vecerasnje protivnike i nema ko da ih cuva. Bosh Njizarcima dao 24 i 26 ove sezone, Jefferson Denveru citavih 35.
Malvo Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 kako namestiše u usta ih jebem, nek ih kara bilbao kad su govna
Recommended Posts