Ginekolog Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Cedevita mi je jebala majku Govna jebena, izgubise od Strahinje fuckin' Milosevica
Feindouno Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Igrao EL sistem 8/10, 5 utakmica hendikep i over... pogodim Real, Barsu i Unikahu sve, over na Makabiju a hendi +2 mi se ponistava... da slucajno ne bih uzeo pare odigrao sam i mrtvi Bajern i over, ni blizu Odigrao sam naravno i NBA 7/9 za veceras: Memfis ML Portland ML i hendikepi na Sarlot, Toronto, Bruklin, Pelikani, Denver, Minesota, GS,
theanswer Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Kad meni treba over na Sakramento oni moćnoj odbrani Reptorsa neće ni 80 dati.
Feindouno Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Citav dan mi se motaju po glavi 3 opklade: Sarlot, Memfis i Bruklin mrtva govna koja se raspadaju protiv pola Bostona.Kako je to odvratna ekipa to je strasno. Igrao i overe na Kajrija i Dzefersona, debeli naravno dostavio a Irving majstor sutira 5/17 Plus je kao al opet nista spektakularno. Valjda ce Pelikani dobiti, bas bi bilo tuzno da to padne.
Feindouno Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Evo ga, opet nude ciganji pare da odustanem ali ne zelim mada mislim da je realno da sve 3 preostale padnu. Kacim cisto da vidim da li ste vi baksuzi ili je do mene. P.S. Ako bi nekim cudom sve doslo to bi znacilo da su mi Netsi izbili jos oko 7500e iz dzepa a to je oko 2.5 puta vise od mog najveceg dobitka ikad. Edited March 8, 2014 by Feindouno
Feindouno Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Naravno... 9-0 Dallasa, Portland bez kosa u posljednjih 4-5 minuta utakmice, klasika... 'cash out' se popeo bio i do 330 al ne uzeh. edit: i Denver Od sad kacim samo dobitne tikete, nakon sto se sve utakmice zavrse, prokleti forum je kriv. Edited March 8, 2014 by Feindouno
radar Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Dabl @1,70 Hewitt Real Dabl @1,81 Cedevita Errani Trebl @1,91 Errani New Orleans Denver Dabl @1,82 Errani 2-0 Jelena 3/4 = +1,43
radar Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Dabl @1,87 ManUTD CZV (basket) Dabl @1,86 Chelsea CZV (fudbal) i jedan za sutra Dabl @2,23 Partizan (basket) Cibona
Nesh Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Izdali braća Meksikanci. :( A i ovaj proverih sad i opet jedna! Edited March 8, 2014 by Nesh
John Coltrane Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Sinoc pusenje na OM . Padose mi neke pare s neba, pa reko bolje da prepisem nesto od Radara i Feia nego da opet "prokockam" sa fudbalom. Cekam i Miljenka, naravno sa njegovim 2+ :).
John Coltrane Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 O iksevima sam razmisljao jedino gledajuci Leverkuzen koji u gostima i dalje nema X, a za celo prvenstvo je samo jednom igrao nereseno. I oni i Hanover su u padu forme i igraju ocajno.
zoki Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Sinoc pusenje na OM . Uf, ne spominji Uključio sam se negde na početku drugog, odigrao keca i Marselj prvi do 5 kornera (tada bilo 2:3).. Samo još jedan korner je posle bio za OM, retko ružna tekma..
Recommended Posts