Feindouno Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Tako jebeno predvidivo, 2 puta je sutnuo lik u posljednjih 20 minuta utakmice. 17 poena u 1/4, 2 do kraja meca...
Bane_V Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Zajebo me Lawson, al zato Carmelo ispostovao @8 NY & 28+ Edited March 6, 2014 by Bane_V
pbg12345 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Tako jebeno predvidivo, 2 puta je sutnuo lik u posljednjih 20 minuta utakmice. 17 poena u 1/4, 2 do kraja meca... Ipak 3 :) meni je na dva najbitnija tiketa veceri, a igrao u mozzartu da daje 20 ili vise Tri puta sam proveravao sad, koliko si me isekao Jos samo Portland da dodje, a mogao bi i Lilard...
radar Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Dabl @2,01 CZV Watson +1,01 Prošao mi još jedan teniski dabl@1,95, ali mi glupo sad da se hvalim kad ga nisam objavio na vreme.
Feindouno Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ipak 3 :) meni je na dva najbitnija tiketa veceri, a igrao u mozzartu da daje 20 ili vise Tri puta sam proveravao sad, koliko si me isekao Jos samo Portland da dodje, a mogao bi i Lilard... Imao bacanja na kraju, dao jedno. Jos je kao bila i ta penal zavrsnica u kojoj su svi sem njega faulirani, jbg bas maler a bas sam fino bio zategao. Bar je dosao Hjuston+Portland, to mi je bilo glavno tako da sam juce napokon bio u plusu. Zajebo me Lawson, al zato Carmelo ispostovao @8 NY & 28+
Miljenko Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 (edited) Fudbal 0/1, NBA 2/5, NHL 1/1. Ovo je vec bilo bolje. Fudbal srecom odigrah oprezno, ne bih pogodio u bilo kojoj varijanti(mozda sa onim 2+, no to retko forsiram kada reprezentacije igraju). NBA ok. Dosao najsigurniji poluvreme over, uz jedan dabl. Fix ne umem da uklopim, Indiana se obrukala. NHL korektno. Na drugom paru je bila kvota 1, no da se ne bunim. Ponovo prodje MLB predsezonski tiket, kvota 6.67. Da sam singlirao, verovatno ne bih nista pogodio. NBA LA Lakers-LA Clippers P>112.5 Phoenix-Oklahoma w2 LA Lakers-LA Clippers H2(-7,5) San Antonio-Miami P>104.5 Phoenix-Oklahoma P>107.5 Jeste poveca granica na Lakers-Clippers, no ocekujem da i to lagano probiju. Dablovi nesto opreznije. Clippersi bi trebalo da "razvale" ove pacere, dok Oklahoma ima odlicnu seriju protiv Sunsa. Kvote 1.85, 2.25, 3.42. NHL Boston-Washington 5+ Chicago-Carolina w1 Edmonton-NY Islanders 5+ San Jose-Pittsburgh 5+ Winnipeg-Los Angeles w2 Nashville-St.Louis w2 Boston izgubio pre par dana od Capitalsa kod kuce, te odigrah over sada. Ovechkin je nezaustavljiv, kada proradi. Blackhawksi porazeni protiv Colorada, ne verujem da ce vezati dve lose tekme kod kuce. Islandersi i Pittsburgh, moji standardni over timovi. Za kraj, sumnjiv dabl, sa vecom kvotom. Kingsi ne igraju sjajno u Winnipegu, no u odlicnoj su seriji i mogli bi prekinuti taj trend. Blues bez slabog mesta u ekipi, na (za vecinu timova) nezgodnom gostovanju. Rinne se vratio na gol Predatorsa. Trejd Legwanda ukazuje da domaci renoviraju tim.Kvote 2.03, 1.95, 2.90. Edited March 6, 2014 by Miljenko
Bane_V Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Veceras Majami @2.2 U odlicnoj su formi u ovom drugom delu sezone, dobili su par zeznutih gostovanja (lac, gs, okc, dal, pho) I uglavnom nema zezanja na ozbiljnim mecevima. Ono sto me plasi je odbrana koja protiv hjustona nije postojala.
Feindouno Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ne bih se usudio zaista, narocito ne po toj kvoti.U Hjustonu su izgledali kao banda.
Feindouno Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Delaney 15+ i pobjeda Bayerna @ 3.25 WHKinsey over 14.5 @ 1.8 WH Delaney je postavljen na 14.5 svuda a posto ocekujem pobjedu Bajerna cijenim da je ovo dobra opklada. Kinsey dao 20 u Njemackoj, kod kuce u sve 3 dao najmanje 15, ukupno 5/6 overa.
theanswer Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Došao over na Vimsa i over na CSKA,prošle nedelje protiv Kubana bilo 30 preko granice,sada za 20 poena. Nadamo se još Olimpijakosu,Partizanu i overu na Barsu.
pbg12345 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Sveeeee sa ove dve EL utakmice u over :) Kobija i Tomica nema ko cuvati, od Partizanovog tria ocekujem 2/3 u overu, Delaneya prepisao, Bo je standardan i trebao bi preskociti granicu na guzove, a Bojan bi trebao biti taj koji ce dobrom utakmicom doneti pobedu Feneru. 2,3,4/8 Fener 2 Partizan 1 i kombinacija Fener h2, Partizan h1 Pojurio i Armani live, zakasnio na 10,5 stigao na 8,5 Na sve te pojedinacne overe hteo odigrati kombinaciju timskih undera ki, ali se predomislio pa cu cekati nesto live da pokrivam Edited March 6, 2014 by pbg12345
Recommended Posts